Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumienie

dyrektorke

Polecane posty

Zdesperowana Domowa Żona dyrek --> ale wiesz.. tam chyba wymagaja od kandydatek cyckow.. Tego nie wiem .... ale na pewno musi być prawdziwą damą :classic_cool:

już raz uzasadniłam... nie chce mi się szukać mojej polemiki z tobą.... autostrady budowane są ważniejsze :P

Gość dyraaa
dyrektorke musisz byc stasznym nudziarzem skoro wrzucasz tu fotki tych pasztetów , jeszcze nie znudzilo ci sie to ???

ło ło ło już raz uzasadniłam... nie chce mi się szukać mojej polemiki z tobą.... autostrady budowane są ważniejsze no widzisz - i cały wysiłek niepotrzebnie - ;) nikt już o tym nie pamięta następnym razem weź łopatę i wykop kawałek ziemi pod autostradę - będzie z tego większy pożytek ;)

dyraaa dyrektorke musisz byc stasznym nudziarzem skoro wrzucasz tu fotki tych pasztetów , jeszcze nie znudzilo ci sie to ??? pasztet?? z tego co wiem, najczęściej widywany jest w Twoim lustrze łazienkowym ;)

RubinowaDamaTwoja nogi ma super,zazdroszcze się wie (((:classic_cool:)))) mam fajną fotę w pończochach - ale myślę, że urwiecie mi głowę za wrzucenie :classic_cool: także jakoś się waham :classic_cool: 🖐️

Uważam że osoba na zdjęciach wstawianych przez dyrektorke jest laską bardzo pewną siebie i tego że podoba sie facetom. Mi osobiście podoba się średnio, a sposób ubierania najczęściej nigdy :) Ale podobno gustów sie nie ocenia :p

pijany kjójićek myślę, jednak, że przywiązujesz myślę, jednak, że za bardzo sobie pochlebiasz :classic_cool:

Gość ciasteczko polane czekoladą
mnie troszke śmieszy to, jak ona wypowiada się na temat STYLU. ta torebusia (koszmarek) to coś strasznego, nie widziałam od lat czegoś takiego! moja babcia nosiła podobną ...ale kupiłam jej na święta małą chanelkę na łańcuszku:)...

Gość dyraaa
nie patrz na wszystkich przez swoj pryzmat, ja kompleksow nie mam a ty swoje leczysz na kafe wrzucajac fotki i podniecajac sie wpisami kafeterian

Aniołek w kropki Uważam że osoba na zdjęciach wstawianych przez dyrektorke jest laską bardzo pewną siebie i tego że podoba sie facetom. Mi osobiście podoba się średnio, a sposób ubierania najczęściej nigdy Ale podobno gustów sie nie ocenia a ja uważam, że ktoś tu ma ospę :classic_cool:

dyraaa nie patrz na wszystkich przez swoj pryzmat, ja kompleksow nie mam a ty swoje leczysz na kafe wrzucajac fotki i podniecajac sie wpisami kafeterian o jejq! i co ja teraz zrobię???? :D

oczywiście- jak dla mnie, moze nosić co chce;) nawet przebranie św. mikołaja;) ...ale ktoś tak ubrany nie powinien wypowiadać się na temat stylu, gustu, mody! ...

ciasteczko - akurat buty to mam podobne :P 😴 ale cóż - wszelkie krytyczne uwagi zniosę z pokorą pozazdrościć tylko, że Ty się nie obracasz na prowincji ;) 🖐️

Gość dyraaa
dyrektorek lubi prowincjonalne laski jak widac :classic_cool: 🖐️

doprawdy ..... znudzi ci się to kiedyś.... nie pracuję przy łopatce.... choć pewnie byłby to fenomen w polsce :P w mini przy łopacie :D

ło ło ło jak pracujesz w mini to już teraz wiem dlaczego Ci tak zależy na wybudowaniu tych autostrad 🖐️

niestety- mieszkam 50 km do najblizszego duzego miasta... i niestety- codziennie ogladam rózowe trampki, czerwone pasemka, cekinowe paski do spodni i inne takie;) a uwielbiam patrzec na modne, stylowe kobiety;) niach, niach;)

swoja droga była tutaj taka dziewczyna... doradzała na jakimś topku nawet, miała ciuchy z sieciowek, zara , h&m ale super je łączyła;) taka niewysoka w dlugich wlosach:> bardzo lubiłam jej stylizacje, podpowie ktos??? ...:)

ciasteczko polane czekoladą oczywiście- jak dla mnie, moze nosić co chce nawet przebranie św. mikołaja ...ale ktoś tak ubrany nie powinien wypowiadać się na temat stylu, gustu, mody! ... zgadzam się z Tobą, tylko nie rozumiem dlaczego nie zastosujesz swojej uwagi najpierw do siebie ;)