Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarne glany

Krewni i Znajomi Królika zwanego Szukam Przyjaciela...

Polecane posty

Od jutra na poważnie ruszam z remontem. Trochę się to przeciągnęło w czasie z przyczyn ode mnie niezależnych. Także tego ten - od jutra życie w pyle i syfie :classic_cool: 😭

10:39 [zgłoś do usunięcia] Uboga Ale Krewna Co tam przy piątku, weekenda początku? chaos chce zmiany zawodu w ogóle wszystko mnie wku... - a najbardziej kubek z kawa - bo jakaś chyba zwietrzała - a panny i panie z pracy maja na mnie wyj... i mi nie pożycza :O

Bry :) Wczoraj katowaliśmy sąsiadów młotem pneumatycznym i póki co najbrudniejsza roboto zakończona ;) A, i najgłośniejsza. Dziś przerwa z powodu braku płyt kartonowo - gipsowych, które to zakupimy dopiero prawdopodobnie pod wieczór. A jutro? Cóż. Ja właściwie mam do odwiedzenia tylko jeden grób, więc zbyt wiele czasu to nie zajmie. Zobaczymy. Idę konsumować jakieś śniadanie.

Dobry :) Witam w ten smutny dzień, aczkolwiek rozweselany promieniami słońca... Nie wiem czy ku pocieszeniu czy też to listopadowe święto straciło swój klimat...? Nieważne. Przerwa w paleniu zniczy. http://www.youtube.com/watch?v=DWhitiEJexE Jakoś zawsze przy tym mam łzy w oczach... Krewno, napiszę do Ciebie później, bo muszę się pochwalić :)

Uboga wyślij do mnie maila :) Miałem przymusowy format i została mi tylko pusta przestrzeń w otulooku

Ale że jakie na wysoKOŚCIACH? Co do kości to owszem, owszem... wkuwałam układ szkieletowy człowieka :P a dziś od nadmiernego siedzenia na twardym krześle zabolała mnie kość ogonowa, ale ona wysoko się nie znajduje, więc nie wiem o czym mowa :P Poza tym miałam mega ciężki weekend i w ogóle "przedweekendzie" dzięki gościowi nie w porę, a właściwie gościowej, która na sam koniec zachowała się skandalicznie i następnym razem dachu jej nie użyczę :O A teraz padając na pysk żegnawszy się a nawet na dobrą sprawę nie przywitawszy...

Gość to niemożliwe...---//////
czarne glany Ano przeżyło się... Pierwszą i drugą wojnę światową, komunizm, kapitalizm... Aby przeżyć I wojnę światową musiałabyś/ałbyś mieć conajmniej 93 lata. Osoby w tym wieku nie wiedzą, jak włączyć komputer i go obsługiwać - nie chcą tego i nie garną się do tego, a Japończykiem mieszkającym w Polsce na pewno nie jesteś. Ludzie, po co Wy takie kity innym wciskacie? Nudzi Wam się?

Gość to niemożliwe...---//////
czarne glany Wypraszam sobie! Mam nawet pociski z 1914 roku To teraz rozumiem, Ty przeżyłaś/eś te wojny i komunę w książkach, studiując dzieje Polski, a interesujesz się zbieraniem pozostałości po wojnach, jako hobby. Czyli umysłem w książkach, bo masz ok. 40-50 lat - góra.

Gość yyyyyyyyy
Uwaga na ubogą ale krewną- ona się pod nicki podszywa -to fałszywa osóbka

Gość yyyyyyyyy
Na innych topikach kłóci ludzi ze sobą, zabiera im nicki -UWAŻAĆ

Gość masz dowody stara ruro
że robi to Uboga ale krewna?

Gość SzaroooPerłowaaa
Jak początek tygodnia? W pracy i remontach?

Gość qazxcv
ludzie dajcie spokój przecież to jebnięty desznik wszędzie się podszywa a nie Uboga

Gość SzaroooPerłowaaa
Czarne - już po egzaminach? Remont się posuwa? Sezon - zapracowałeś się?

Gość SzaroooPerłowaaa
Mówisz - masz ;) Jak się czujesz..? :D