Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina9389

jak oszukać test ciążowy????

Polecane posty

Gość zrób test owulacyjny
tak samo wygląda a dwie kreski się zawsz eprawie pojawiają - jedna grubsza druga bledsza, instrukcje mu pokaz z testu ciążowego gdzie druga kreska nawet blada oznacza ciążę

Gość karina9389
jak odejdę to już nie wrócę ale mówię o takim odejściu co będzie przynajmniej tydzień trwało nawet jak poprawi się to pewnie na chwilę no i pewnie będzie oskarżał mnie o jakieś zdrady....

Gość karina9389
a teraz się o niego boję wyszedł z domu jakieś 2 godz temu bo nie mógł słuchać już moich zali nie wziął telefonu pieniędzy nawet fajek a to mnie najbardziej dziwi...zawsze jak wychodził to w ciągu godz wracał...

Miałaś za przeproszeniem dupnego psychologa i tyle. Jakby ci zależało, to byś znalazła specjalistę, np. przy poradni AA - DLA SIEBIE, a nie dla chłopaka. Widać jakoś dobrze ci w tym związku i możesz się na to, co teraz napisałam, oburzać, ale tak jest. Gdybyś doszła do jakiejś krawędzi psychicznej, to byś nie patrzyła na nic: ani na zostawione rzeczy, ani na odległośc, ani na to, że "ojeju, jak mi go żal, coś sobie zrobi". Gwarantuję ci, że nic sobie nie zrobi, oprócz kolejnego zapicia. Ot i tyle. Ale skoro chcesz tkwić w gównie i nazywać to perfumerią, to twój wybór. Zresztą to bardzo typowe. Ślepa jesteś, czy naprawdę głupią udajesz? Wychodzi z domu po to, żeby mieć od ciebie spokój, to raz, a dwa - żebyś się o niego martwiła. Sprytny koleś, ale kiepskie zagrywki, tyle że ty się na to dajesz nabierać i podejrzewam, że nie pierwszy raz, więc wie, jak po tobie pojechać, żebyś się przejmowała.

Gość gość
czy da sie oszukac test ciazowy zeby wykazywal ze kobieta jest w ciazy??

Gość gość
wpisz na allegro "test ciazowy pozytywny", znajdziesz ich pelno :)

Gość gość
No i mamy nastepna glupia idiotke.To ze niszczy ci psychike to jakos niezauwazasz i ty jeszcze sie o niego martwisz? hahaha Dziecko nic nie zalatwi.Malo tego, bedziesz wspolwinna krzywdy dziecka.Dziecko z alkoholikiem to calkowite dno.Jaki los chcesz dziecku zgotowac? Ma patrzec na tatusia zataczajacego sie ,rzygajacego krzyczacego awanturujacego sie?Tego chcesz dla dziecka? To ze ty chcesz byc z alkoholikiem ,twoj wybor i wcale mi ciebie nie zal bos glupia i tyle,ale dziecko z nim miec czy na test go oszukiwac to juz glupota do potegi.Albo sie otrzasniesz i cos ci z tym pustym mozgu zaswita i odejdziesz ,albo na wlasne zyczenie bedziesz zyc w ciaglym strachu i nadzieji, ze sie debil zmieni.Twoje zycie jest tylko i wylacznie w twoich rekach i ty decydujesz jak je sobie ulozysz czy w szczesciu czy tez na dnie

Gość gościuwa123
napisz swojego emaila to sę z tobą skontaktuje, jestem w ciąży moge ci przesłąć pozytywa