Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga130484

Pytanie do mam dziewczynek.

Polecane posty

Gość inga130484

Chciałabym tylko o coś zapytać. Uwielbiam szyć sukienki dziewczęce, szyję je hobbystycznie dla znajomych (mi się akurat syn urodził ;) ). Ostatnio pomyślałam, że mogłabym zacząć na tym zarabiać sprzedając je na allegro. Zastanawiam się jednak czy ktoś by je kupował. Powiedzcie szczerze czy kupiłybyście córeczkom sukienki właśnie takie uszyte bez markowych metek za to oryginalne i niepowtarzalne? Pytam, bo nie wie czy opłaca mi się w to zainwestować ;) Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość inga130484
up

Gość zalezy od tego
jak byłyby wykonane czy starannie i z jakich materiałów uszyte. Jeśli by mi odpowiadały wizualnie i jakościowo, a ich cena nie byłaby wygórowana to bym kupiła. Natomiast jeśli kosztowałyby tyle co ubrania z metkami, jak to nazwałaś to wolałabym te z metkami. Dlatego, ze niektóre metki po prostu oznaczają jakość.

Gość dfsdjsdsdnldfnldf
Raczej tak, najpierw musiałabym zobaczyć czy odpowiada mojemu gustowi ;)

Gość mysle,ze dobrze , gdybys
przeprowadziła sondę, na co jest zapotrzeboiwanie. czasem mamy szukaja czegos, czego nie ma. Moze byc to chcby kolor czy rodzaj materiału. Moze byc akas specjalna okazja. Mozesz tez szyc stroje karnawałowe. gdybys np sie ogłosiła,ze szyjesz ,pod konkretne zamowienie mogłoby to byc niezlym biznesem. Wlasna strona internetowa by sie wtedy przydała.Nie wiem,c zy cos takiego jest, wiec mozesz byc pierwsza. Czasem np matka chce, zeby uszyc podobne ubranie dla niej i dla córki. Albo podobne w stylu czy w materiale ( ale nie identyczne) dla obu córek. Pomysl o czyms takim,

Gość IME GmbH
Ja kupiłabym strój dla dziewczynki na chrzest ;)

Gość zapodaj fotke
jakiegos swojego dziela

Gość dafasza
Jak masz jakies zdjecie takiej sukieneczki to wklej i przykladowa cene. Wtedy chyba latwiej bedzie odpowiedziec.

Musiałabym zobaczyć. Kupuję to co mi się podoba a nie przez metki :)

Kupuję to co mi się podoba, patrzac na to z czego i jak jest wykonane. Metki firmowe mnie raczej nie interesują...

Gość inga1304
Dziękuję za sugestie :) Taki pomysł mi na razie zakiełkował w głowie, muszę go jeszcze przemyśleć dokładnie i zobaczymy :) Fotek nie mam, zazwyczaj szyłam i od razu dawałam w prezencie córeczkom znajomych :)