Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsensuwszystko

Zdrada...co zrobić żeby wybaczył ?

Polecane posty

Gość Bezsensuwszystko

Pomocy ! :| zdradziłam chłopaka . Ja chce umrzeć . Zaczęłam się ciąć . Życie nie ma dla mnie sensu . Co mogę zrobić żeby mi wybaczył ? Jestem , w sumie to chyba teraz już bylam, z nim prawie 2 miesiące . Może to niedługo ale kocham go nad życie ... Jednak dwa dni temu pokłócilismy się . Miał do mnie przyjechać . Od tygodnia mi obiecywał . I co . I nic . Nie przyjechał . Poczułam się strasznie niekochana . Było mi strasznie przykro . Zdenerwowalam się i pojechałam na imprezie . Upilam się - chciałam chociaż przez chwilę przestac o nim myśleć . Nie miałam już sił . I stało się . Przelizalam się z takim jednym . Chwilę tylko ale stało się . Nigdy sobie tego nie wybacze . A co najgorsze - powiedzialam mu o tym . Nie moglam tego przed nim ukrywac . Co zrobić żeby mi wybaczył ? Wiem że zle zrobilam . Nie mogę się na siebie patrzeć . Ale kocham go . Jest jedyną osoba której na mnie zalezalo ...

Gość 46u46ju46
oby z toba zerwal kretyko

Gość Bezsensuwszystko
Sam jesteś kretynem ! Myslisz że fajnie mi z tym ? Ciekawe . Nawet nie wiesz co ja teraz czuje ..

Gość 4324214421
zdychaj! jesteś idiotką i powinnaś umrzeć

Gość eh.....
Przelizałaś? Czyli, że całowałaś? Teraz musisz zrobić wszystko żeby Ci wybaczył..

Gość hahahahahe
proponuję żebyś odcięła sobie ucho i mu wysłała, z kartką na której własną krwią napiszesz "PRZEEEEPRAAAASZAAAAAAM!". Wtedy zobaczy że jesteś uczuciowa i strasznie żałujesz. Jeśli to nie poskutkuje, to załatw sobie jakąś broń i strzel sobie w głowę. Dopiero wtedy będzie żałował..

Gość .....................!!!
daj mu spokój, wcale go nie kochasz ponad życie. gdybys kochała, to bys nie zdradziła, nawet po alkoholu. teraz sie przestraszyłas swojego czynu i wydaje ci sie ze swiat sie konczy. nie wybaczy, zwłaszcza po tak krótkim czasie zwiazku, bo po co ma to robic? a ty go zostaw, i miej nauczke.

nie przejmuj się. Następnym razem pójdzie Ci lepiej i zrobisz z połykiem. Ile Wy macie lat?!

Gość Bezsensuwszystko
Do 4 coś tam ... Spoko . Chodź i mnie zabij ... Jeżeli masz pisać takie rzeczy to lepiej wogóle nie pisz . Każdy popełnia błędy ...

w sumie to koles ma szczescie, ze sie "przelizałaś" :D juz po 2 miesiacach. bedzie miał cie szybciej z głowy.

Gość 4324214421
Ty jesteś jebnięta. Życzę ci śmierci nie dlatego że zdradziłaś, ale dlatego że jesteś pierdolnięta w czystej postaci. Ciąć się bo się z kimś pocałowała :O Ja pierdolę :O I 2 miesiące to taki zajebisty silny związek? Dziewczyneczko, ile ty masz lat? 12 i pół?

Gość Bezsensuwszystko
Do eh ... (jedyna normalna osoba) szczerze to wszystko bym zrobiła . . . Nie wiem już kurde . Napisałam czy wogóle jest jakaś nadzieja to powiedział ze nie wie ... Wiem że czuje się oszukany . Sama kiedyś tak miałam . Wybaczyłam chłopakowi który na moich oczach całował się z inna ...

Gość korniszzon
Proszę Cię, popełnij samobójstwo. Zrób to dla dobra Polski.

mysle ze twoim problemem nie jest zdrada i chłopak, ale to ze masz problemy emocjonalne. 2 miesiace w zwiazku -> pierwsze kłótnie -> więc "przelizanie" bo sie poczułas niekochana :D -> potem trwoga, o jezu, kochasz go przeciez! -> ciecie sie -> KAFETERIA :D cos z toba nie gra dziewczyno, i nie mówie tego ze złosliwosci

Gość eh.....
Daj mu czas, jak chce ciągnąć znajomość to Ci wybaczy

Gość Bezsensuwszystko
Mam 17 lat, ale wiem że to jest ten jedyny, mówiliśmy już o ślubie, staraliśmy się o dziecko. Wiem że szybko, ale to było coś wyjątkowego... Pisze do niego chyba 50 SMSów dziennie, wysłałam mu zdjęcia moich cięć, a mam pociętą już całą rękę i część ud. Jeśli nadal nie będzie chciał do mnie wrócić, zacznę sobie ciąż twarz .... Nie daję rady..

Gość Bezsensuwszystko
Mam taka nadzieję ... Wiecie co . Piszecie to wszystko a tak naprawdę mnie nie znacie . Nie wiecie kim jestem ani jakie mam problemy ! Co . Z wami też tato nie rozmawia ? Ma was w dupie daleko i to wszystko przez to ze pomogliscie mamie ? Wszyscy są spoko jak im coś trzeba ?! Nie . Wiec do cholery jasnej o co wam chodzi ?! I dla jasności . Bylam z nim 2 miesiące, ale znałam bardzo bardzo długo ...

zrobilas facetowi taka krzywde a teraz robisz z siebie ofiare szmato :D jestes totalnym dnem i oby on znalazl lepsza wierna kobiete

Gość Bezsensuwszystko
To nie ja pisalam o tym 17 lat ...

Gość jnfhjhgh
jak bym byla twoja stara lub starym to bym ci tak wpierdolila po golej dupie ze przez tydzien bys nie usiadla,za nauke sie wez glabie a nie o slubie i dzieciach w tym wieku marzysz, co zajebniete malolactwo

Gość witamyyyyyyyyyyyyyy
o Noxelia ala Martva wrocila, pewnie ze szpiala ja wypuscili na nowych prochach, bo tamte nie dzialaly

Gość Bezsensuwszystko
Tak się składa że 26 lat mam . Zatkalo ? Spoko .

Gość t63463464
Mnie zatkało na serio. 26 lat i taka idiotka. A może po prostu leków zapomniałaś?

Gość nie ma piczki na pozyczki
idzcie sie wyspać cos za dużo trawki pieprzneliście:D

Gość Danabanana
ja też miałam to samo co ty z tym że ja mojemu chłopakowi nic nie powiedziałam i dalej jestem z nim a o tamtej akcji co się po pijaku kochałam z jakimś kolesiem po prostu zapomniałam, zresetowałam się że tak powiem a mam 21 lat