Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia125

Są jeszcze wolni faceci w wieku 35-40,pragnący związku z młodą dziewczyną?

Polecane posty

Gość dziunia125

Czy da się spotkać WOLNEGO faceta koło 30-45 lat,niezależnego,zadbanego,kulturalnego? Nie chodzi mi o jakiegoś zgorzkniałego starego kawalera,którego żadna nie chciała.. Czy jeśli tacy mężczyżni istnieją to czy chcieliby stworzyć prawdziwy związek z 20latką?

Gość gienek krw
a co cie krecą tacy starsi? chyba troche za duza roznica wieku

Gość nie ma piczki na pozyczki
daj se siana,oni już są przyzwyczajeni do swoich maniactw kawalerskich:D

Gość dziunia125
Zawsze wolałam starszych mężczyzn. Rówieśnicy płci przeciwnej mnie nie pociągają.. Jestem raczej dojrzalsza emocjonalnie od moich rówieśniczek,więc to chyba dlatego.

Gość bo to co nas podnieca
to kasa kasa kasa:D

Gość andrzej już wolny
no może jest taki facet ;) może na priv przejdziemy

Gość sdfwefr
Ja spotkalam takiego faceta (niezależnego,zadbanego,kulturalnego)mial wtedy 31, a ja 25, wiec roznica nie tak duza. Tylko, ze byl z odzysku, rozwiodl sie z zona, pomylka mlodosci, malzenstwo 1.5 roku, nie mieli dzieci. A kawalera to chyba ciezko, bo maja juz swoje nawyki.

Gość dziunia125
Myślę,że ostatecznie istnieje możliwość stworzenia związku mimo takiej różnicy wieku,to kwestia zgodności charakterów. Faktycznie,większość facetów w tym wieku jest żonatych i z dziećmi,ale wolni,którzy wydaja się być w porządku też raczej da się znaleźć. Nie chodzi mi o ideał,byłabym w stanie zaakceptować to,że np. pali,lubi czasami wypić piwko-jak to faceci. Nie interesują mnie natomiast zaniedbani i niezaradni w życiu,alkoholicy. Większości chyba się wydaje,że 20letnia dziewczyna nie wie czego chce i jest głupiutka,bo młoda i niedoświadczona przez życie,a nie powinno się wszystkich 20latek uogólniać,bo jednak są takie w tym wieku,które wiedzą czego chcą,np.stabilizacji,a ze swoim rówieśnikiem nie od razu da się ustabilizować...

Gość jowanka*
tacy przede wszystkim chcą związku z młodą dziewczyną :) więc nie martw się

Gość rtfffdfgfggfg
nie jestes dojrzala, jestes smieszna. po pierwsze mozesz spotkac 20latka bardziej dojrzalego od 40latka. Po drugie: jak facet lubi pieprzyc dziwę z wieku swojej corki to na pewno nie jest on dojrzaly. wiec taki absurd ze tak powiem :P :D szukasz czegos niemozliwego, nie ma takiej osoby, ktora ma swoje lata, jest dojrzala psychciznie a jedncozesnie rucha 20latki, to sprzecznosc, kumacz?

Gość siostraMierzwa
facet ok. 40 to raczej żonaty, rozwodnik lub niebieski ptak... przeżywając kryzys wieku średniego zapewne ochoczo zada się z młodą laską, nie wiem tylko czy intencje, które jemu będą przyświecać w tej znajomości będą odpowiadać Tobie ( skoro rzekomo jesteś taaaaka dojrzała) 🖐️

a samej do roboty i pięcia się po finansowej, uczuciowej i emocjonalnej drabinie ze swoim rówieśnikiem nie łaska? chociaż z drugiej strony skoro któraś wybiera wykorzystanie faktu, ze pewna kategoria facetów gotowa jest finansować młode ciało, to ma przecież takie prawo :)

"nie wiem tylko czy intencje, które jemu będą przyświecać w tej znajomości będą odpowiadać Tobie" dojrzala to ona nie jest, ale jego i swoje intencje na pewno chwyta w lot :)

Gość dziunia125
podnosze

Jaką stabilizację masz na myśli? Finansową czy emocjonalną? Ciekawy też jestem czy wiesz jakie oczekiwania od kobiety w związku ma facet jakiego szukasz?

Gdybyś była na tyle dojrzała jak mówisz, to po 1 poszukała byś kogoś w młodszym wieku i 2 Nie podawała 2 różnych kategorii wiekowych.

Jesteś samotna, bo zazdrość aż wylewa się z Twoich postów a po za tym nikt normalny nie wytrzymałby z kobietą o Twoich poglądach. :p

Gość dziunia125
przez 3 lata stałam na autostradzie i zbierałam wszystkie wirusy jakie się dało, szukam amatora chorób wenerycznych!

Gość rozrzut wiekowy masz
duży, widać żeś zdesperowana :D Między przeciętnym 30 latkiem, a 45 latkiem jest przepaść na miarę wielkiego kanionu.