Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.M.B.

Co z tymi stopami ?

Polecane posty

Gość K.M.B.

Witam. Przetrząsnęłam część internetu, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Zdzieram buty zawsze na zewnątrz. Każde obcasy z jednej strony są prawie nie ruszone, a z drugiej strony - czyli przy prawej nodze - po prawej stronie buta, a przy lewej nodze - po lewej stronie buta (patrząz z góry) zjechane na maksa. Jaka to jest wada i co można zrobić, żeby tak głupio nie chodzić ? Są jakieś wkładki do butów może ? Dodam jeszcze, że robią mi się odciski w coraz to nowych miejscach, nie mogę się ich pozbyć, ale nie wiem czy to przez ten krzywy chód. Jeśli ktoś wie, proszę o pomoc, bo gdzie ją uzyskam, jak nie na kafe :)

Gość Up_____________uP
?

Gość uuuuuuuuuppppppppppppppp
up up up

Gość youtube twoim przyjacielem
Stopa szpotawa.

Gość K.M.B
Jakbyś przeczytał/a mój post to byś wiedział/a, że szukałam w internecie. Po drugie chyba chodziło o google a nie youtube, czego miałabym szukać na youtubie- filmu o stopach ?;) No i po trzecie czytałam o stopie szpotawej, ale ja nie mam takich wykrzywionych.

Gość madziarella33
mam ten sam problem a to dlatego,ze mam stopy końsko-szpotawe(nie mam wykrzywionych)

Najlepiej wiesz, jak sprawdzić jakie masz stopy.. tylko musisz poprosic kogoś o pomoc, żeby to dokladnie zrobić. Potrzebne ci będą: farby plakatowe ciemny kolor, pedzelek i biała duza kartka papieru i krzesło. Siadasz na krzesło, koleżanka smaruje ci dokładnie podeszwę stopy farbą i nastepnie robi to z druga stopą, stawiasz stopy rózno na kartce, kolezanka ci przytrzymuje, żeby się nie wyslizgnęły i stajesz na stopy, chwilę stoisz i koeżanka ci odkleja te kartki.. teraz masz odbicie stóp, które mozesz dokładnie obejrzeć..

Gość K.M.B
Madziarella czy można coś z tym zrobić? nie uprzykrza mi to życia - jedynie często fleki wymieniam. Są jakieś wkładki do butów dla takich osób ? Ty coś z tym robisz ?

Gość K.M.B.
Czy ktoś coś jeszcze wie ?

Gość dfdfffgfggg
na piasku na plazy tez mozna zobaczyc :P

Gość K.M.B.
Ale co można zobaczyć ?

Gość Sally Fields
Ja tez mam podobny problem poradzcie cos

Gość vnjnv
to chyba normalne, stawiasz kroki do środka to zdzierasz fleki od środkowej części, no chyba że ktoś chodzi jak koczkodan i ma krzywe łapy to wtedy fleki będą się zdzierać od zewnętrznej strony

Gość K.M.B
Osobo wyżej - jakbyś przeczytała/przeczytał mój post ze zrozumieniem, to byś wiedziała/wiedział - właśnie zdzieram na zewnątrz, jak w twoim mniemaniu koczkodan. Dla twojej informacji, jak ktoś zdziera do środka to jest to platfus.

Gość Ci Sara...........
Co można na to poradzic?