Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem gorsza od innych...

Jestem gorsza, brzydsza, głupsza...

Polecane posty

Gość Jestem gorsza od innych...

Kiedy widzę jakąś ładną dziewczynę, to robi mi się smutno, że jestem taką paskudą. Kiedy widzę brzydką, to myślę, że i tak moja uroda jest na zbliżonym poziomie. Albo i gorsza... Powinnam trochę schudnąć, powiększyć piersi, zrobić coś extra z włosami... Powinnam mieć dluzsze nogi, laniejsze oczy, mniejszy nos, wieksze usta, ladniejsze paznokcie... Jestem PA-SKU-DĄ!

Gość jjjjjkjkjkjjkj
"Jestem gorsza, brzydsza, głupsza..." pora isc do lekarza od glowy po antydepresanty:o🖐️

Gość oszukana_84
Nie jesteś gorsza od innych. Brakuje ci jednak pewnosci siebie i nie doceniasz samej siebie, masz zanizone poczucie wlasnej wartosci. Takie podejscie czesto wynika z wychowania, relacji z rodzicami, itp... Powinnas porozmawiac z psychologiem, zastanowic sie, skad u ciebie takie mysli? czy zawsze myslalas o sobie w ten sposob, czy spowodowane bylo to jakims wydarzeniem w twoim zyciu?

Gość eretgtet
Nie jestes od nikogo gorsza! Nie ma ludzi lepszych ani gorszych pocwicz samoocene i naucz sie lubic siebie, jestem pewna ze masz do tego mase powodow o ktorych istnieniu zapomnialas!

Gość exbulimiczka
po pierwsze : zmień myślenie. Poczytaj trochę o afirmacji i pozytywnym myśleniu, to naprawdę dużo daje po drugie : zrób coś, żeby poczuć się lepiej. Zmień to co możesz, a resztę zaakceptuj. Nie można być idealnym pozdrawiam, ex-bulimiczka