Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga78956321

zrobiłam PIERWSZE W ŻYCIU FELLATIO

Polecane posty

Gość inga78956321

Tak jak w temacie. Wcześniej oczywiście obawiałam się, czy to sprawi przyjemność mojemu facetowi, czy nie będę głupio wyglądać itd. Bardzo się cieszę z tego, bo po prostu miałam ochotę sprawdzić jak to jest, przyznam się nawet, że mi się chyba spodobało... Tylko, że... sama moja akcja nie trwała długo, zdaję sobie sprawę, że mogłam bardziej się wykazać... Może przesadzam, może to tylko stres... Ale chyba jeśli poćwiczę (hihi), bardziej się wyluzuję, to dojdę do wprawy? Kobietki, czekam na Wasze podobne historie, Wasze pierwsze takie razy i nabieranie doświadczenia! Pozro ;)

Gość Nananataamma
Chodzi Ci o loda ? Przecież to noralne.. czym Ty się stresowałaś ?

Rusłan 🖐️ Ale jaka fachura. Opierrdalanie gały przestało być juź tylko opierrdalaniem gały. teraz to fellatio. :classic_cool:

Gość niezaspokojona koteczka @
ja myślałam, że mowa o jakimś daniu z małżami i innymi robakami morskimi :O :D

Rus, no powiedz, ze nie mam racji. :classic_cool: Kochanie, może dzisiejszej nocy uczynię ci fellatio z połykiem. :classic_cool:

Gość adriandadrianna nicko
to własnie poziom kaffee mow d nich slangiem i preklenstwami to zrozumieja,, zenada

a teraz ciąg dalszy... bo sprawdziłam na wiki. :D -Ależ skarbie, bardzo chętnie! Natomiast ja, z największą rozkoszą poddam się wykonywaniu tobie cunnilinctio. - Powiedział baron von Qtaz i zaśmiał się rubasznie równocześnie drapiąc po swoim obwisłym worze. :classic_cool:

Nie chodzi ani o slang ani o przekleństwa. Robienie loda to robienie loda a nie ą ę, bułkę przez bibułkę, fellatio. :)

jesteś w błędzie Vero, jednym słusznym określeniem jest : tak tak OBCIĄG z POŁYKIEM lub BEZ PŁYKU :classic_cool:

Gość inga78956321
Ja chciałam, aby wypowiedziały się podobne mnie debiutantki, a tym czasem tutaj niechęć do łaciny... No cóż, po prostu chciałam to ująć ładnie, grzecznie i w jednym słowie. No, ale skoro niektórzy wolą hasło OPIERRDALA*IE GAŁY, to spoko. Pozdro ;)