Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vnjkvnjfknvjfnv

Skąd facebook wie o moimch znajomych z realnego zycia?

Polecane posty

Gość szcczera do bulu
emailowalas z nimi to ci wyskakują ja ppierdole:O

Gość vnjkvnjfknvjfnv
djbcisdbc i wszystkie osoby które odpowiedziały kulturalnie - dziekuję :) Ide teraz spotykać ludzi w "realu" 🖐️

Gość sie dziwisz .............
w necie jak tylko sie pojawiasz stajesz sie potencjalnym klientem na którym można w jakiś sposób zarobić a lista znajomych jest wazna w zarabianiu rowniez w necie ........ a tak troche z innej beczki :) net daje możliwość tworzenia dowolnych osobowości ............ Może słyszeliście o badaniach przeprowadzanych przez psychologów socjologów itd którzy np zakładają sobie bloog na jakimś popularnym portalu i tworzą osobowość z która realnie niewiele lub zupełnie nic nie mają wspólnego , chodzi o jakiś konkretny temat jakies problemy coś co naogół interesuje mase ludzi .......szybko rośnie popularność takiego bloga coraz więcej ludzi tam zagląda i można badać ich reakcje w pewnym sensie manipulować ich uczuciami zabawa świetna spróbujcie sami ......... tutaj zresztą też sporo ludzi bywa więc mnostwo tematow tzw prowokacji jest zakładanych zeby zobaczyc jaka bedzie reakcja :D

Gość raaaaaaany
tez sie zastanawialam - ze jak tylko sie zarejestrowalam i nie podawalam zadnego hasla do maila, pojawialy sie propozycje osob, nie wiadomo skad - ktore owszem,znam, ale fb nie moglby tego wiedziec, bo nie podawalam zadnych szkol, itp. :/

Gość smiesznoto
poszukaj sobie dobrego psychologa albo psychiatre i bedzie ok.

Gość vnjkvnjfknvjfnv
jak cie śledzą podszywie to idź się leczyć.

Gość jak nie wiadomo o co
chodzi to chodzi o kase na pewno

wiesz podszywo, ja głosów w życiu nie słyszałam, duchów nie widziałam, w przeciwieństwie do wielu osób na tym forum i nie uważam że ktoś mnie śledzi bo ci ludzie akurat są moimi znajomymi i raczej sympatycznymi osobami, a ty jak masz problemy psychiatryczne, a widać że masz i to ciężkie, to zwróć się do specjalisty, lepiej żeby cię wreszcie zakmnęli i przywiązali do łózka niż żebyś tak zatruwał innym życie na forach. Zresztą i tak w końcu wyladujesz w psychiatryku, w twoim przypadku to nieuchronne.

Gość raaaaaaany
hmmm, ale co z tym fb w koncu? :P bo tez mnie to frapuje

Gość Hon Gong
Ty się martwisz Facebookiem, który jest pod kontrolą CIA i Mosadu, a nie wiesz, że Kafeteria też cię szpieguje. Zobacz jakie ciasteczka masz na dysku. Na ogólnym w tematach masz aż 6 szpiegujących ciasteczek.

Gość meticka
Słuchaj a nie przyszło ci może do głowy że zanim ty sie zarejestrowałaś to te 10 osób juz było tam zarejestrowanych i pewnie sprawdzali czy ty tam jestes a ciebie nie było i jak sie tylko pojawiłaś to facebook odrazu ci ich nakierował jako twoich zanjomych?

Gość raaaaaaany
czyli jak ktos sprawdza moje imie i nazwisko w wyszukiwarce, pojawia mi sie pozniej propozycja tej osoby?

Gość macie jakieś manie
prześladpowcze czy kiego grzyba nie macie w szkole informatyki ? oni cie pewnie szukali jak jeszcze nie mialas tam konta i to sie gdzies zapisalo i czekało sobie jak sie pojawisz ..

Gość pśp w kaftanie
mnie to nikt sie szuka, nikt mnie nie chce, nawet sledzić mnie próbują, na widok mojego ryja wszyscy uciekają w wyciem, ide sie powiesić.

Gość zakochałam sie w dziewczynie
z reklamy rimmel

Gość meticka
macie jakieś manie -no właśńie to pisałam wyżej-byłam pierwsza! Mnie tez tam szukał amant któremu zanim się tam zarejestrowałam w meilu napisałam ze będe mamą i już sie do mnie nie odezwał he he a podawał sie za mojego przyjaciela-nie wiedzialam że dziecko niszczy przyjażń-może nie miał czystych intencji? Męża też mam ale nie zdążyłam mu powiedzieć, juz i tak się wystraszył i przyjaźń szlag trafił a ja takie ciekawe życie miałam podczas naszej rozłonki eh.

Gość Kinred
Tak to życie weryfikuje znajomych. Wg najnowszych badań, Fb tez zweryfikował nasze znajomości - http://bit.ly/s6DVJN W sumie wskazuje to na ciekawe zjawisko społeczne

Gość duninka82
pokazywal mi sie moj byly, jako osoba,ktora moge znac. teraz juz nie ma go na liscie tych osob. czy to znaczy, ze mnie usunal ze swojej listy osob ktore moze znac?

Gość gość
Heh a co w przypadku gdy mam zrobionego całkowitego fake? nieprawdziwe imie , nazwisko , telefon , mail Zgadnijcie co sie stalo .Wyskoczyli mi ludzie ktorych znam ze studiow. Jakim cudem ?!