Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saamotnaa777

doswiera mi samotność

Polecane posty

Rhówka - cos z tym zdjeciem nie tak, czy Twoj biust do najmniejszych nie nalezy? ;)

Gość saamotnaa777
Kurczę Rhovannion dopiero teraz zwróciłam uwagę na te Twoje zdjęcia, ale z Ciebie laska...aż dziwi mnie to że nigdy nie byłaś na randce...jesteś śliczną kobietą

Gość ,,,
dobrzy ludzie jednak istnieją, dzięki ;) Rhovannion - nie bądź taką pesymistką!

O matko! Ja tez nie, tylko tak sie rzucilo w oczy. Jak chcesz to jeszcze cos wynajde :classic_cool: ;) To na co zwracasz uwage ... patrzac na zdjecia innych? - tak, zablokowalem mozliwosc odpowiedzi, ze na charakter :P

Gość GMOSIA
STARE AUTA KSIĄŻKI I MUZYKA-TOZ TO COŚ-TO CUD ŻE NIE TIPSY JAK WIĘKSZOSĆ PANIEN W TWOIM WIEKU- JA STARA 37mka COS WIEM NA TEN TEMAT.mYSLE ŻE JESTES OK.TYLKO WIESZ TWEMU KSIECIU CO TO JEDZIE DO CIEBIE STARYM AUTEM SIADŁY RESORY I MUSISZ JESZCZE CIUT POCZEKAC.PA IDĘ USYPIAĆ DZIECI

GMOSIA - tipsy to nie moja bajka - nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego na sobie. Ja nie z tych.

GMOSIA - jak mozesz sugerowac Rhowce, ze jej facet bedzie mial problem z kolanami? Rhowka - a czego jeszcze nie mialas nigdy na sobie?

Gość GMOSIA
ja myśle Rhovannion że coś marudzisz trochę albo szukasz dowartosciowania albo sie nudzisz o

Nie sadze, predzej doszloby do masakrycznie olbrzymiej ilosci kolizji drogowych :P Rozumiem, ze to byl przekaz - "jak postrzegam wlasne cialo"?

raczej - jak wygląda moje ciało. Jedynym plusem mojej samotności jest to, że nikt mnie nie ogląda bez ubrania i nie muszę sie stresować tym, że się temu komuś nie spodobam.

A to nie polega na tym, ze ten ktos Tobie bedzie mowil, ze dla niego jestes piekna, idealna, boska, jedyna taka na swiecie, ze podobasz mu sie ogolnie, a szczegolnie ... i pozniej bedzie wymienial po kolei najdrobniejsze, wspaniale, elementy Twojego ciala, itp.? Ja myslalem, ze to o to chodzi, a nie o to, zeby sie stresowac pokazac bliskiej osobie, oczywiscie moge sie mylic (tak tylko pisze, zeby sie nie wydalo, ze wszystko wiem :classic_cool: ;) ). P.S. A co takiego mozna by ujrzec, gdyby patrzec na Ciebie bez ubrania (Twojego, a nie osoby, ktora patrzy)?

Nie wiem. Nigdy nie byłam w związku. Ale z tego co słyszę od kumpli, to zwracają uwagę na ciało kobiety i na to jak wygląda. A ja nie wyglądam ładnie. Dlatego nie nosze krótkich spódnic, nie chodzę na plażę i tak dalej.

Zartujesz? Twoje mysli o sobie to powod tego, ze nie zakladasz krotkich spodnic, tego, ze nie chodzisz na plaze i ... tak dalej ... to moze dopowiem ... tego, ze nie tanczysz kankana na srodku skrzyzowania (kolizje, czy uciekna?)? Ja myslalem, ze, po prostu, masz taki styl.

Styl? - znam masę gotek, które noszą mini i nie koliduje to z ich stylem. Ja mam po prostu fatalne nogi, więc nie mogę ich pokazywać. Inna sprawa, że krótszej kiecki niż do kolan i tak bym nie ubrała, bo mi się takie nie podobają.

Trzymam kciuki za to ... az w koncu pokazesz nogi = zaakceptujesz siebie, bo oczywiscie tutaj nie chodzi o nogi, tylko o cos glebszego (ale nie do picia).

Ale ja mam naprawdę kiepskie nogi, no... Wszyscy mi to mówią. Taką mam figurę - klepsydry tak mają: ramiona i biodra jednakowe, wcięcie w talii i masywne nogi. taka uroda. I pewnie nigdy ich nie pokażę, skoro nawet afrykańskie upały mnie do tego nie skłoniły.

E-tam, masz super nogi! A moj jeden glos przebija wszystkie :classic_cool: "I p e w n i e nigdy ich nie pokażę" - czyli jest nadzieja :) Nie myslals o tym, by pozbyc sie wszystkich? ;)

musiałabym wymordować całą rodzinę i wszystkich znajomych. Grube, krótkie nogi z cellulitem i rozstępami nie mogę byc super. I nie powinno się ich pokazywać.

Gość i znowu widzę Rho..
uzelającą się nad samotnością :O Czy każdy taki temat musisz osaczyć? Już wszyscy wiedzą, nie powtarzaj sie :P

Z rodzina to nie bedzie problemu - sprowokuj jakas uroczystosc i jakims metalem z rodziny radioaktywnych dopraw potrawy :classic_cool: A jak znajomych dojda sluchy o Twojej tragedii - to beda Cie wspierac i na mysl im nie przyjdzie mowic o Tobie negatywnie :) I oni tak mowia? - ze nie moga byc super? Pewnie, ze moga byc super, to sa w koncu NOGI!!!! :) A Ty powinnas napisac:"dokladnie, to w koncu moje nogi" :P

Gość ziuteks
o mój ty boże, weź dziewczyno daruj teksty "jestem brzydka, mam kiepskie nogi" bo żal tyłek ściska. ładna jesteś i tyle, każdy ma jakieś wady, gorsze i lepsze fragmenty ;) aż nie chce mi się wierzyć, że tak myślisz o sobie. zresztą nikt Ci nie da poczucia własnej wartości w prezencie, facet u boku też nie. proponowałabym jednak tym się najpierw zająć. sobą znaczy.