Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saamotnaa777

doswiera mi samotność

Polecane posty

Może, gdybym była optymistką, to bym tak napisała. Ale że jestem czarnowidzem, to nie ma na co liczyć. Taki już mój urok, niestety ;D

Gość i znowu widzę Rho..
Weźcie wrzućcie na luz. Jak byłem tu ostatnio w niedzielę to Rho pisała na dwóch takich tematach, że nikt jej nie chce itp. Wszyscy jej słodzili, ze wygląda ok. Dzisiaj wchodzę i widzę akcję z niedzieli. To chyba nie Rho założyła temat? A znów jej użalanie i pocieszanie wzięło górę. Chyba nie myslicie, ze ktoś z niską samooceną wstawia foty do publicznej wiadomości. :O

tak, wstawia.I dziwne, że inni nie potrafią tego zrozumieć. Tu nie chodzi o żadne pocieszanie, bo mi na tym nie zależy (i tak to nie odnosi najmniejszego skutku) tylko o wymianę doświadczeń między samotnymi. A teraz to zwykła rozmowa o bzdurach, bo się temat wypalił i tyle.

Gość i znowu widzę Rho..
No proszę Cię jaka wymiana doświaczeń jak ja tylko użalanie się widzę. Wchodzę na temat cos poczytać, a w każdym takim temacie widzę jak musztre Twoje wypowiedzi...

Gość i znowu widzę Rho..
uprzykszaczem swojego życia..ja Ci tylko zwróciłem uwagę że wszędzie narzekasz, wszędzie to samo o różnych porach dnia i na różnych tematach.....skoro tak ma wyglądać Twoje życie nic mi do tego...kontynuj 🖐️

Musisz więc znaleźć faceta, który będzie potrafił cierpliwie Cię słuchać i już jakieś podstawy do związku są:D

Wertyp, jak ty coś pierdolniesz... Bo lesbą można od tak zostać, nie? To się wybiera. Klik i lubię dziewczynki.

No właśnie Rhovannion, kliknij sobie na zmianę orientacji:) A tak na serio...Czemu tak bardzo użalasz się nad sobą? Czemu wmawiasz sobie, że jesteś nudna, brzydka, masz grube uda itd...?I jednocześnie narzekasz, że nigdy się nie całowałaś.... Pesymistki nie są pociągające...

Bo taki mam charakter. I lustro w domu. A, że nie sa pociągające to wiem. Cały czas mówię o tym, że to mój charakter jest przyczyna mojej samotności. A charakteru, szczególnie tak diametralnie, nie da się zmienić.

Nic nie mam do ludzi o odmiennej orientacji, ale obrzydziłeś mi tym postem kolację Wertyp... Bleh...

"I lustro w domu" Czego w sobie konkretnie nie lubisz? Widziałem Twoje zdjęcia i jesteś ŚLICZNA... A jeśli chodzi o charakter, to już kwestia nastawienia....

Lomu, widziałeś moje zdjęcia. Zrobione przez dobrego fotografa, kiedy jestem dobrze ubrana i które przeszły przez photoshopa. I skończ z tym pocieszaniem, bo to do niczego nie prowadzi.

Gość saamotnaa777
No, no temat się rozkręcił i to o czym...o nogach też mam grube nogi, ale one chyba nie mają nic wspólnego z tym czy się jest samotnym czy nie. Zmieniając ten wasz wczorajszy temat...to może powinnam ja sama zmienić nastawienie? hmmm? może zacząć tych chłopów olewać?