Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saamotnaa777

doswiera mi samotność

Polecane posty

Gość saamotnaa777
Ale to że flirtujesz nie oznacza, że skończy się od razu na pocałunku.

Gość trolllllllllllllllllllll
to musisz koniecznie zalozyc temat "mam 23 lata i nigdy nie mialam chlopaka" albo "mam 23 lata i nigdy sie nie calowalam" :classic_cool:

Gość GMOSIA
O LOSIE KOBITKI TA UMIE TA NIE UMIE FLIRTOWAĆ I OBIE SAME WNIOSEK?KAŻDA POTWORA MA SWOJEGO AMATORA I TO NAJCZĘŚCIEJ ZNA GO OD LAT TYLKO NIE CHCE ZAUWAŻYĆ

Gość saamotnaa777
może po prostu powinnaś ubierać się bardziej kobieco? Jakaś spódniczka, rozpuszczone włosy. No i nie patrzeć pod nogi idąc przed siebie tylko uśmiechać się:) rzucać spojrzeniami, to naprawdę nic nie kosztuje. Może dziwne że mówi Ci to osoba która tak jak Ty poszukuje, ale może chociaż zobaczysz jak to jest choć na chwilę się poprzytulać do chłopa;p

Gość saamotnaa777
wiesz co, nigdy nie zdarzyło mi się podrywać faceta i spotykać się z innym. Nie umiem czegoś takiego, zresztą chyba sumienie by mi nie pozwoliło.

Nosze spódnicę, sukienki, buty na obcasie. Oczywiście wolę na co dzień jakieś spodnie i bluzkę, ale nie chodzę w worku. Po prostu jestem męcząca i nieinteresująca, więc nie mam do nikogo pretensji.

Gość GMOSIA
A MOZE OPRÓCZ RZUCANIA SPÓDNICZKĄ I OBCASÓW TO TRZEBA MIEĆ COŚ W GŁOWIE PANI MĄDRALIŃSKA

Gość saamotnaa777
za mocne? raczej wątpię, ale przyciągają uwagę faceta na jakiś czas, właśnie o to chyba chodzi, że facet ma się zainteresować prawda?

Gość saamotnaa777
a co do obcasów i spódniczki, to bardzo bardzo rzadko, chyba że jest okazja. Zazwyczaj noszę rurki, ale mam za grube nogi;p

GMOSIA - moje spódniczki zwykle sięgają kostek i ciężko nimi rzucać, a w głowie tez nie ma zbyt wiele - stare auta, książki i dużo muzyki.

Gość MarricariDeFaranto
Rurki z kremem, przy sobie?

Gość Ostemifgsa
Powiem wam jak to było ze mną Różnie to pewnie faceci odbierali na 100% byli tacy co po randce mogli powiedziec że szukam faceta i to za bardzo widać, ale jak już spotkałam potencjalnych kandydatów to tak to zorganizowałam że nikt niczego nie wiedział,skąd sie wziełam,dokąd zmierzam, byli poprostu zauroczeni. -do czego zmierzam? Próbuje wam uzmysłowić że kiedy w gre wchodzi ktoś kto jest naszą drugą połową to nie ma miejsca na błędy i jest magia jest bajka. Jeśłi wracacie z randek i zastanawiacie się czy było fajnie to znaczy że fajnie nie było a powinno być bajkowo-chodzi o stan waszego umysłu nie o czyjąś ocenę.

Gość saamotnaa777
cóż sama nie wiem...spotkania i randki już mnie nie fascynują, teraz chciałabym się ustatkować, no ale jak już od początku piszę chyba cosik nie tak ze mną.

Gość MarricariDeFaranto
A co sie Tobie w sobie nie podoba?

Gość saamotnaa777
Co? hmm...jestem masakrycznie niecierpliwa, łatwowierna, czasem mówię a potem myślę, biorę wszystko do siebie, przejmuję się byle głupotą...

Gość MarricariDeFaranto
777 ale to przeciez nic zlego, to jestes Ty :) Zaakceptuj siebie!

Gość saamotnaa777
staram się, ale chyba nie wychodzi

Czyli że Pani Rhovannion jest jeszcze dziewicą! Oto coś niespotykanego- 23-letnia dziewica, proszę państwa :) Sorry że tak wyrwane z kontekstu, ale taka mnie myśl dopadła, na te nasze dzisiejsze czasy :p

Gość saamotnaa777
no i właśnie, w dzisiejszych czasach większość facetów dziwi fakt, że spotkał dziewnice wg mnie powinnaś się cieszyć z tego stanu

Gość ksff
Czy widzicie te zdjęcia Rhovannion w stopce?? Zjawiskowa dziewczyna! A jeśli uważa się za brzydką (albo i jest może brzydka) to profesjonalnie to potrafi zamaskować - super włosami, oryginalnym ubraniem, aurą magnetyzmu wokół siebie. I jest niewyobrażalnie fotogeniczna. Jednego nie rozumiem. Nie spotkałam jeszcze atrakcyjnej dziewczyny, która by nigdy adoratora nie miała (nudną atrakcyjną też wielu chce choćby pocałować). To nierealne. W czym tkwi haczyk? Bardzo jestem ciekawa. W każdym razie jest fascynująca na tych zdjęciach. Po prostu mam gęsią skórkę a jestem babką, to jak reagują faceci? To wygląda nierealnie...

Gość ,,,
ja też czuję się samotna, a dzisiaj to już wyjątkowo mocno. niech mnie ktoś przytuli....

Bardzo ten stan mnie cieszy, szkoda tylko, że potrwa to jeszcze z 20 lat, o ile w ogóle się coś w tej sprawie zmieni. Chciałabym już za mąż wyjść...

,,, - przyciskam do siebie, dlonia przemieszczam sie po plecach, ustami rzucam sie na szyje :)

Czyli Twoj charakter jest przeszkoda. Checi do ustatkowania sa moze i powazne, ale podejscie juz raczej nie za bardzo bo np powinnas szukac wsrod takich ludzi i sprawdzac czy tez nawet pytac czy bycie z kims ma byc na dluzej.