Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani swojego losu

chce zakonczyc toksyczny zwiazek

Polecane posty

teraz masz mnie za ofiare losu? No comment... Ok, koniec dyskusji z Tobą. Nie da się z Tobą w normalny sposób rozmawiać. Nie potrafisz mnie nie obrażać, za duża frajde Ci to sprawia.

niestety musze sie tym razem zgodzic z kuweciarzem , lazisz za nim i mialczysz , dziewczyno nie masz swojego honoru? musisz sie tak blaznic?moja corka ma wiecej samozaparcia niz ty , otrzasnij sie dziewczyno

Ja za Toba łaże i miauczę? nie, faktycznie, twardo i zdecydowanie wyrazilas swoj sprzeciw, wykazalas sie silna wola, ostracyzmem, krancowa dezaprobata i calkowicie zaprzestalas dyskusji ze mna!

Gość na twoje szczęście
o ludzie no i masz swoją pożywkę :D pa

teraz masz mnie za ofiare losu? No comment... Ok, koniec dyskusji z Tobą. Nie da się z Tobą w normalny sposób rozmawiać. Nie potrafisz mnie nie obrażać, za duża frajde Ci to sprawia. dopiero dotarlo ze on ma z tego frajde?

Gość praca podobno uszlachetnia
to jednak sie nie dogadali :classic_cool: co za pasujace do siebie dwa gagatki :P

nie panie empatyczny. sufler to ja. :) no chyba, ze kogos tym mianem jeszcze obdarowales :)

o co za szczodrosc :) inne mi tego nie zapomna :)

tak, z pewnoscia nie od hipokrytki, z calkowita pewnoscia, z taka sama pewnoscia z jaka pisane sa wszystkie posty tej durnej baby :-)

oj szczery, szczery. Może chciałbyś żebym Ci wysłała maila, ale dzisiaj tego nie zrobiłam. Jesli ktoś wysłał Ci maila to najwyrazniej podał się za mnie. Ja dopiero 30 min weszłam na kafe. Wczesniej w ogole mnie nie było, a na poczte też nie zaglądałam. Zamiast byc tak bardzo złożliwym, wyjdz w piatkowe popołudnie na spacer...i przemysl swoje zachowanie.

no widzisz...powiem Ci tak, nie zamierzam wysyłac Ci juz żadnych maili, nie odczuwam takowej potrzeby. Jesli potrzebujesz ze mną pogadać to zwróc się do mojej asystentki, stokrotki, moze umówi Ci termin rozmowy. A tymczasm, pa!

jedno mi sie niezgadza :D jak ktos mogl sie podac za zwiazana skoro wczoraj wymieniali maile :classic_cool: moze moja logika calkiem padla :D drzyjcie koty dalej :classic_cool: przynajmniej jest co czytac O

wypada durnej stokrotce pogratulowac awansu, moze w nastepujacy sposob: przynies kawe :-) a to "pa" - hahaha, ktore to juz bedzie? ktos zliczyl? wkleimy odpowiedni fragment maila: Nie chce pisac juz na forum bo to bezsensu. Sam wiesz co tam się dzieję. Możesz pisac w kółko to samo, a kazdy i tak robi po swojemu, jaki jest sens "produkowania" się? :)

Gość na twoje szczęscie
ja mam miano ryby nr 1 i nawet mi to odpowiada, mój znak zodiaku i do tego być na 1 miejscu jest wyjątkowo miło no a teraz jak mnie nie wywołacie to zmykam pa pa

Gość na twoje szczęscie
o nie szczery mylisz mnie nie zapominaj 1 to 1 i to ja słonko

Gość zawsze nieszczery
Tu się schowałeś ty zawsze szczera parówo!!! Kurwa dawaj szybciutko na _zawsze szczery to kuweciarz- tam już wszyscy są i czekają na ciebie! Jeździsz sobie po zzz bo pewnie sam się czujesz niedopieszczony:P Wejdz na swoj topic, nie zawiedz swoich wielbicieli ty łajzo

Gość pani swojego losu
Dziękuje ,że tak rozbudowaliście mój topik,, szkoda tylko ,że nie na temat .

Gość na twoje szczęscie
lepsze niż neonówka

Gość zawsze nieszczery
Przepraszam koleżanko za rozbudowywanie twojego tematu nie na temat:P Ale tępimy szczury, sama rozumiesz, to tak dla ogólnego dobra Zawsze szczery co ty tu jeszcze robisz, komitet powitalny na ciebie czeka zapierdalaj tam gdzie twe miejsce!