Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani swojego losu

chce zakonczyc toksyczny zwiazek

Polecane posty

Gość pani swojego losu
Dziś juz trzecie dzień! Może to jeszcze za mało , ale jakis krok w przód.Nie powiem, bo myślę o nim , ale zamiast wspominać miłe chwile, myślę tylko o tym ,że dobrze się mna bawił.Chciałabym go znienawidzić, wtedy będzie mi łatwiej.Najważniejsze ,że zaczynam dostrzegać jaką krzywdę mi robił udając ,że mnie kocha... i jestem dumna ,że powolutku daję sobie radę :)

Gość powiem że
jesteś na dobrej drodze do "ozdrowienia" :)

Gość pani swojego losu
powiem że jesteś na dobrej drodze do "ozdrowienia" Wybacz ,że Ci nie podziękuję za ta wypowiedź.Nie chcę zapeszyć.Ale póki co trzymam sie swojego postanowienia.

Gość pani swojego losu
Chyba wygrywam , z fascynacji zaczęła przeradzać się nienawiść.Mam niesamowita satysfakcję ,że go olałam . Próbował szukać ze mną kontaktu, ale ja się uparłam i nic mu z tego nie wyszło.NIesamowita frajda.Chyba dziś kupię szampana :)

Gość e9qepp
a ja mysle ze to i tak jeszcze nie koniec:P

Gość na twoje szczescie
bo i ty nie miałbyś pożywki

Gość na twoje szczescie
karm się :) mnie to nudzi

Gość to jest to
szczerus łajzo choc na top założony o tobie, tam sobie z tobą podyskutujemy :D co brak ci odwagi? dajesz mendo :D :D

Gość na twoje szczescie
ależ oczywiście, że tak :) przeczytam ale nie chce mi się pisac choć przyznam mam kilka ulubionych, też nie zawsze na poziomie tematów

Gość na twoje szczescie
ty to masz fanów:D:D:D

Gość o!
CZOPIE IDZ ZMIENIC PIASEK W KUWECIE

Gość na twoje szczescie
trudno się nie zgodzić :D ale i tak emocje wzbudzasz niemałe wśród kafeteriuszek

Gość praca podobno uszlachetnia
fani :) tacy mili i slodcy, ze tylko ich schrupac :)

Widze ZS, że założono o Tobie topik...Wczoraj mnie publicznie osmieszyłeś, ale nie wiem czy zakładanie takiego topiku, gdzie jestes obrażany i to w taki sposób jest dobrym pomysłem...Ja nie zamierzam się do tego przyłaczać...wczoraj chciałam dobrze, a niestety niezle "oberwałam". Może powinnieneś się nad pewnymi rzeczami zastanowic...przecież te wszystkie osoby, które teraz w taki sposób o Tobie mówią, mają jakiś powód...może powinnieneś przemyśleć swoje zachowanie. Zwolenniczką zakładania takich topików nie jestem, ale z jednym się musze zgodzic, Ty nie jesteś szczery, tylko złośliwy :( Sama nie wiem czym sobie wczoraj na takie potraktowanie zasłużyłam...

o cholera jesli nic nie rozumiem to chyba juz nieczgo bac sie nie musze :D

wymiencie maile :) dajcie sobie po buzialku i ...zycli dlugo i szczesliwie :P zwaizana, mialas do Niego wczoraj napisac. nie odkladaj tego co powinnac zrobic a teraz bawicie sie, dziatki :)

hahahahahahaha hipokrytko, ty nie mozesz zrozumiec? :-) a co ja mam powiedziec, skoro publicznie "upokorzona" istota lazi za mna i miauczy? wez zawolaj tu tego mister of polemika bo jego syndrom szlokholmski teraz by sie przydal :-)

niech mnie ktos uszczypnie :-) przeciez takich ludzi jak ta ofiara losu nie ma! nie moze byc! oni nie powinni przezyc w dzisiejszych czasach

Ja za Toba łaże i miauczę? O czym Ty mówisz? Weszłam dzisiaj na ten topik by wyrazić swoje zdanie co uważam o tym, ze założono topik o Tobie.. To wszystko... Chciałam się dowiedzieć DLACZEGO wczoraj nie mogłes sobie darowac złośliwości, po tym jak przeprosiłam...