Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani swojego losu

chce zakonczyc toksyczny zwiazek

Polecane posty

zs odpowiem ci pierwszy i ostatni raz ------->Gdybyś to ty był moim kochankiem wcale by mi nie było żal się z tobą rozstawać.Tylko że takiego problemu by nie było , bo ja bym nie chciała cie nawet kijem dotknąć,więc bym się z tobą nijak nie wiązała. hyhyhyhy leze i kwicze

Gość pani swojego losu
ela 567567 A ja mam wrażenie, że Autorka tego topiku to zarazem Autorka topiku "trudny związek z żonatym facetem". Ten sam styl pisania. Myśl co chcesz, ale na intuicję w podejmowaniu decyzji nie licz

Gość ela 567567
Brakuje Wam chyba pracy i poważniejszych problemów w życiu. Już takie bzdury wymyślacie... A tacy aktywni, jakby Wam ktoś płacił za to.

ciesze sie aneciu, ze przy braku pchelek udalo ci sie odnalezc bratnia dusze w stokrotce :-) pasujecie do siebie jak ulal, ta sama subtelnosc, kobiecosc, powinnas jeszcze podzielic sie z reszta swoja wiedza na moj temat, zobaczysz jak beda cie sluchaly z zachwytem :-)

zawsze szczery "pasujecie do siebie jak ulal, ta sama subtelnosc, kobiecosc, powinnas jeszcze podzielic sie z reszta swoja wiedza na moj temat, zobaczysz jak beda cie sluchaly z zachwytem" ZS, zalecam ci tomografię hmm 'mózgu'. Serio.

Gość dzien dobry na pomaranczowo
jaka tomografię ?i czego ? szcerus nie ma muska, On ma tylko głowę :)

Gość ela 567567
A może kafeteria płaci za uczestnictwo w tej zbiorowej głupocie, jaką jest jałowa dyskusja na temat" "kocham go, ale nie wiem, co zrobić, nie wiem, czy on mnie kocha - pomocy!!!" Niejeden gimnazjalista ma dojrzalsze spojrzenie na życie... Eh, głupich nie sieją...

trudno powiedziec elu, byc moze placi a byc moze nie placi pewne jest, ze istnieje spore grono osob, ktorym sie chce i ktore maja frajde z wymyslania takich historyjek jest zapewne tez spore grono kobiet, ktore "tak juz maja" :-)

Gość pani swojego losu
Nie wiem po co wdawać się w zbędną dyskusję z kimś kto nie ma ani wiele do powiedzenia , ani nic mądrego?Potrafi tylko słowa ze zdań wyrywać i udowadniać ,że on i nikt inny ma rację. "A właśnie moja racja jest najmojsza" o

Gość ela 567567
proponuję niekonwencjonalne rozwiązanie; wizytę w wróżki podejmie decyzję za Was i będziecie miały spokój, skoro same nie potraficie

zgrywanie glupa nigdy nie bylo twoim atutem, po prostu nie ma co zgrywac to o sobie mowisz?zs dobrze ze sie przyznales ze jestes cienki jak sik pajaka

zawsze szczery "to wrecz niebywale, jak latwo jest wami manipulowac" ZS, co ty paliłeś? Reggae Festival był w sierpniu, a ty jeszcze masz dobrze.

Gość Ale dno...............
kafeteria wyszła na przeciw potrzebom piszących - można skorzystać z tarota przez internet

Gość pani swojego losu
Nie wydaje wam się ,że robi się delikatny OT?Chociaż nie powiem , poprawiacie mi humor tym jak skaczecie sobie do gardeł. :D

Wróćmy więc do tematu. pani swojego losu "Z mężem jestem juz 10 lat razem , a po ślubie ... to mało ważne.Gdyby warto było to ratować to bym to robiła." Po co tak właściwie jeszcze jesteś ze swoim mężem? Tylko z tego względu, że on nie daje Ci rozwodu?