Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani swojego losu

chce zakonczyc toksyczny zwiazek

Polecane posty

Gość pani swojego losu

z zonatym .mam nadzieje ze wytrwam.juz zrobilam pierwsze kroki.usunelam go z portali spolecznosciowych,zmienilam nr gg i zniszczylam karte do telefonu. co jeszcze moge zrobic?

usunelam go z portali spolecznosciowych,zmienilam nr gg i zniszczylam karte do telefonu. no to faktycznie powazna sprawa :D a moze by tak powiedziec: spadaj na drzewo ? to chyba duzo bardziej zrozumiały komunikat niż usunięcie go z nk :O

Gość mysterious lady
a co jest w nim toksycznego??jesteś nieszczęśliwa??

Gość pani swojego losu
mysterious lady a mozna byc szczesliwym tak na dluzsza mete z kims kto ma dwie kobietyi z zadnej nie chce rezygnowac?

Gość pani swojego losu
myslalam ze po tym co zrobilam bedzie mi przykro , ze poplyną łzy... ale jest zdecydowanie odwrotnie, poczulam ulge

Gość mysterious lady
wiesz ja nie chce Ci prawić morałów ale to poprostu jest facet wygodnicki trochę mu się znudziło w związku z żoną chciał zaznać czegoś nowego i i bam pojawiłaś się ty, z jednej strony to w sumie wiedziałaś w co się pakujesz wiedziałaś, że ma żonę więc wiesz trochę zabrnęłaś w to w=znając sytuacje więc chyba powinnaś zaprzestać z nim kontaktów FOREVER i próbować poznac kogoś innego (nieżonatego) więc powinnać dużo wychodzić w domu

Gość no jak nie ;)
"a co jest w nim toksycznego??jesteś nieszczęśliwa??" to ze jest zonaty ale to nie jest toksycznosc a cos narmalnego ...to ona jest toksyczna i sobie powiedz laska wont bo wpiedalasz sie w małzenstwo i sie dziwisz ze ciepisz pozniej

Gość kkbbkk
Sama się wpakowałaś w taki związek, więc wiedziałaś, że to nie będzie nic dobrego. Skrzywdziłaś tylko w ten sposób inną kobietę. Wcale mi cię nie żal

Gość pani swojego losu
tak ja tez jestem toksyczna bo tez mam meza oboje jestesmy tacy sami , oboje szukalismy wrazen , tylko ze ja tym razem mowie dosc! zawsze szczery juz czekam na twoj komentarz :D

Gość wont
CO TO ZNACZY WONT ???????

Gość pani swojego losu
wont-w wolnym tlumaczeniu znaczy wypierdalaj

Gość no jak nie ;)
to znaczy spadaj

Gość no jak nie ;)
"tak ja tez jestem toksyczna bo tez mam meza" nie to zajebiscie teraz masz moralniaka z obu stron bo ropieprasz i sie wpieprzasz :)

Gość pani swojego losu
nie mam moralniaka bo moje malzenstwo to fikcja, nic wiecej w temacie mojego malzenstwa nie powiem

Gość fsdfffffffffffff
Czy można kogoś zablokować na gg?

Gość pani swojego losu
nie zablokowalam go na gg tylko skasowalam swoj nr na innych komunikatorach na bank mozna zablokowac niechciane osoby

Gość baba_z_gór
ale mota problemy

Gość pomoc_niezbedna
Hej Mam 30 lat jestem facetem kotry szuka fajen atrakcyjnej kobiety, sam jestem przystojnym fajnym facetem, szukam sposobnosci na poznanie kogos fajnego, od razu mowie ze takie miejsca jak praca odpada, kobiety dordzcei gdzie mozan znalesc was ? co mam zrobic ? jak zwiekszyc sowje szanse ? prosze o odbre rady bo zalezy mi na poznaiu kogos fajnego.

Gość pani swojego losu
skoro jestes atrakcyjny , inteligentny itd. to co tu szukasz? w realu powinienes miec grono wielbicielek no chyba ze te twoje opisy jakis ty przystojny nijak sie mają do rzeczywistosci

Gość pani swojego losu
i sie dowiedzialam :D

Gość mysterious lady
pomoc niezbedna to nie masz chętnych, tyle bab swędzi dupa na jakiegoś facet wiec w czym problem czasami znizaja sie do poziowu psa zeby ktos sie nimi zainteresował...

Gość fsdfffffffffffff
Nie wiem, czy warto w ogóle zaczynać coś, co nie ma sensu.

Gość pani swojego losu
ale jak cos zaczynasz to od razu wiesz ze to nie ma sensu?

Gość pani swojego losu
up

Gość wwwwertyujb
wytrzymalas chociaz noc bez niego? nie kusilo cie by z nim pogadac , albo nie marzylas by on zadzwonil?

Gość wwwwertyujb
ja bym nie dala rady usunac sie w cien, tkwila bym w tym ukladzie jak najdluzej by sie dalo.moze dlatego ze mam pewnosc ze to bedzie trwac wiecznie?

Gość pani swojego losu
Nie, nie chciało mi się płakać , nie szukałam z nik jakiego kolwiek kontaktu.Po prostu uważam to za koniec znajomości. Chciałabym w tym wytrwać. Póki co , jest łatwiej bo nie ma jak się ze mną skontaktować ,nawet jakby chciał.Boję się tylko ,że kiedyś albo sama będę szukała sposobności z nim pogadać, albo nagle stanie przede mną i zapyta, czy może dam mu jeszcze szansę?Właśnie tego się boję ,że nie będę na tyle silna psychicznie , by mu odmówić.Dlatego będę starała się unikać go jak ognia.I mam nadzieję ,że czas pozwoli mi o nim zapomniećna tyle,że na jego widok serce wcale nie będzie biło szybciej.

Gość pani swojego losu
No i sie zaczyna.Zaczynam mieć powoli wyrzuty sumienia ,że tak postąpiłam pod wpływem impulsu.Chyba mam słabą silną wolę. ;(