Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milvaa

ile kosztuje niania w Warszawie?

Polecane posty

Być może będziemy się przeprowadzać do stolicy, ale nurtuje mnie jedno - ile trzeba tam wyłożyć na nianię? Myślę tu nie o jakiejś studentce, ale raczej o pani na emeryturze, z doświadczeniem w wychowywaniu własnych dzieci... Tu gdzie mieszkam (małe miasteczko) to koszt ok. 600zł, słyszałam, że w Poznaniu nawet 2500 - więc ile w Wawie?

Gość ela 567567
Bratowa płaci studentce za 9 godzin dziennie ( z wyjątkiem niedziel, -2 soboty w miesiącu niania przychodzi) 2600zł. dziecko ma 2 latka.

Gość ela 567567
2600 to oczywiście za miesiąć ja uważam że to bardzo drogo, ale cóż... Warszawa

Gość Na tobołkach
Bardzo drogo? To jest taka sama praca jak inna i należy się godna płaca, a nie 5zł za godzinę. Nie stać Cię na nianię, to masz problem :-o Ja płacę 15 zł za godzinę ( 6 godzin dziennie), ale z czasem to się wydłuży do 7 - 8 godzin.

Gość adriandadrianna nicko
dokładnie:) to taka sama praca i nie tylk siedzenie z dzieckiem a pełna opiek a i edukacja w wawie stawki zaczynaja sie od 10zl iw gore, ja place 13 fajnej studentce,Przychodziły babki za 8zł ale to zulice z roga zapite i przepalone, warto zapłacic uczciwie i miez spokj w głowie.

ceny niań? różnie od 1500 zł do 2000 zł, o wyższych nie słyszałam

Witajcie! Zachęcamy Was bardzo serdecznie do wzięcia udziału w naszym projekcie o nazwie: "Wspólnie tworzymy produkty", którą rozpoczęliśmy na Facebook'u kilka dni temu! Pragniemy, abyście mieli bezpośredni wkład w tworzeniu "BOBASOWEGO DZIENNIKA" - tak, nazwa została wymyślona przez jedną z mam i spodobała się również innym rodzicom (co zostało ustalone w drodze głosowania). Dzisiaj głównym tematem na naszej tablicy jest szata graficzna owego pamiętnika - możecie oddawać głosy na tą, która podoba Wam się najbardziej - mile widziane są też uwagi i propozycje zmian! Udział w akcji może wziąć każdy posiadający konto na Facebook'u, dlatego nie czekajcie i dołączcie do nas jak najszybciej - http://www.facebook.com/BabyOno ! Zapraszamy!