Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Tu Lilaaaa..Dziewczyny to będę teraz pod nikiem mala81 bo tak kiedyś zakładałam jak pisałam na forum z innej kliniki ale udało mi się wpis zrobić trochę o mnie ale niku nie idzie zmienić...Sylwiasta ten encortn to na to żeby nie odrzucić zarodka-tak endometriozę mam i przez to wiecznie nam się nie udaje już sama nie wiem co z tym zrobić...

Witam, nową koleżankę :) Opis uzupełniłam mam nadzieję że będzie działał, Mała81 trzymam mocno kciuki :) Linka będzie dobrze - MUSI BYĆ!

mojej mamie śniła się dziś moja Marcelina... <3 mówi, że wyglądała jak ja, gdy się urodziłam:) takiej werwy dostałam że o 9 miałam gotowy obiad zrobiony :D

Gość Sylwiasta159
Kurde zarejestrowalam sie na laptopie a na tel teraz nie umiem sie zalogowac by pisac jako zalogowany uzytkownik, pod potem wpisuje haslo ale to nic nie daje :(

Dziewczyny z 8 pobranych jest 6 dojrzałych i wszystkie się zapłodniły. Transfer w piątek jutro zadzwonią o której to Catarina mamy razem:-) Ufff :-)

Gość malamii89
Linka to super wiadomosc:)) fajnie ze rwzem bedziecie miec transfer:))

Wiecie co normalnie mnie w******i w tym laboratorium:-( o 12 gadałam z facetem i powiedział ze 6 zapłodnili a przed chwilką zadzwoniła babka ze są 4 zapłodnione! I znowu stres zeby choc 1 udało się zamrozic:-( wiecznie pod górkę i wiecznie stres.

linka ciesze sie ze będziemy mieć transfer razem zawsze to raźniej, nie wiem z czego wynikają takie informacje z labo sama tak miałm ze mi powiedzieli ze nie ma ani jednej śnieżynki a później zadzwonili i ze jednak jeden jest

Czesc dziewczyny :) Przepraszam ze wczoraj nic niepisalam ale niemialam czasu. Iza82 dziekuje za info :) Lilaa ja mialam z tego co kojarze to dwa zarodki Aa i Ab. Od 5 dpt niemialam zadnych objawow, jak juz zrobilam pierwsza bete i wyszlo ze jestem to tez jeszcze nic nieczulam. Musialam sobie przypominac ze jestem w ciazy. Jakos po 20dpt czasami mnie troche bolal brzuch ale u mnie to niejak na okres bo ja mam endometrioze i przy okresach to umieram- jest masakra i mi bardzo dokuczaja wtedy jelita bo mi sie tam zrosty robia :( Niewiem czy wszystko napisalam ale jak cos to pytajcie dziewczyny :)

Linka i Malamii to w piatek kciukole zacisniete ze wszystkich sił, a teraz dziewczyny głowa do gory i musicie sie odstresowac zeby wasze fasolki mialy spokojny domek ;) Grania gratulacje! Bedziesz robila jeszcze bete czy juz koniec? A 7 wrzesnia na ktora masz wizyte? Bo ja tez mam wtedy na 15.00

Catarina to daj znac jak się dowiesz o której masz byc w klinic:-) mam nadzieję ze transfer nam zrobi dr M:-) Będziesz tez miała klej? Ty masz 1 śniezynkę tak? Ja tez wezmę teraz 1 zarodek chyba ze dr M zasugeruje 2 to się zastanowie ale ze względu na te mięśniaki bezpieczniej jak będzie 1 :-) a w tym labie proponuje im zrobic porządek :-( bo wprowadzają w błąd i dają nadzieje a potem się okazuje ze jest inaczej, szkoda słów

Gość malamii89
No linka faktycznie w tym labo jakies rozne informacji...ale nic sie nie martw 1abo 2 zabierzesz ze soba do domku a 2 na Ciebie poczekaja:) Ciekawe co dr M zadecyduje:)) Bimbalka Ty jak mialas nacinanie tej oslonki to mialas podane 1 czy 2 zarodki?:) Helen transfer w piatek ma catarina i linka:)) nie ja chociaz bardzo bym chciala alecmusze jeszcze poczekac:((

Linka28 tak ja mam jedną śnieżynkę, wcześniej miałam podane dwa zarodki, Lilaaa podała wynik na fb beta 140 :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować