Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Gość malamii89
Hej dziewczyny...ja tez tak czekalam na tel z labo to dopiero przed 15sta :( mam nadzieje ze zaraz sie dowiecie:** A ja dzisiaj dostalam @ jednak przyszla wczesniej..musze po pracy zadzwonic do gyb i umowic sie do dr M

Małami to super ze małpeczka juz jest lada moment zabierzesz maluszki do domku:-) Do mnie zadzwonili transfer na 9 mam byc o 8.30 przygotują mi klej a teraz najlepsze ze jednak jest 6 zarodków dobrze rokujących:-D więc pytam czemu wczoraj miałam info ze raz są 4 raz 6 to dlatego ze 2 nie byli pewni ale ruszyły z podziałem. Ja juz osiwiałam przez te 2 dni :-P Catarina to pewnie do Cb tez juz dzwonili?

Gość malamii89
Linka to suuper:))masz 6 szkrabow:)) To byle do jutra a potem odliczanie do bety:))

Linka ale masz tych krasnali; ) mała usg robią po 20dpt bo wczesniej nic jeszcze nie widac nawet. Potem najważniejszy jest pecherzyk ciążowy i bijace serduszko dlatego lepiej jechac nawet później bo jak nie będzie jeazcze serduszka to bedziesz sie tylko stresowac. U mnie było w 23 dpt. Jedz tylko po recepty na wizyte sie nie umawiaj bo po co masz płacić jak nic sie nie diwiesz jeszcze.

ja mam transfer jutro o 10.20 linka28 wiec chyba się znów miniemy, a nie wiesz kto będzie wykonywał jutro transfery?

Nie wiem :-( ale w piątki rano jest dr M więc miejmy nadzieje ze nie ma urlopu jutro i ze to on właśnie będzie:-)

Mała81 tak jak Iwcia pisala po lekarstwa mozesz sb jechac jak juz Ci sie konczą a na wizyte mozesz sie umowic po 20dpt bo bedzie wtedy widac tylko pecherzyk ciazowy , a jedna wizyta po transwerze jest jeszcze bezplatna,a kiedy powtarzasz jeszcze bete? Dziewczyny trzymam jutro kciuki za transwerki a potem odpoczywac do domku :) Aha ja niejadlam wogole ananasa po transwerze bo niemialam wogole ochoty, łykalam kwas foliowy i wit.D forte

Helen ja łykam wid D, magnez, kwas foliowy i wit B6 i B12 myślicie ze moge tyle? Czy lepiej jutro zapytac bo nie chce przedobrzyc:-)

Te wit są na prawidłową produkcje czerwonych krwinek czy jakoś tak. Wyczytałam na jakimś forum ze dziewczyny brały przy in vitro ale sama nie wiem.. a na naszym forum bierze któraś z Was?

Linka ja łykam kwas foliowy, wit.d i tez magnez i tyle. Zapytaj sie jutro dr.M czy te wit.B tez zazywac :)

Sylwiasta, myślę, że to nie będzie miało znaczenia przy punkcji, w sumie to chyba lepiej, bo na pewno nie wyskoczą :) Na pewno zastrzyk zrobiłaś dobrze, nie martw się tym. <> Catarina przesuper!!! Hehe jak jesteś blondynką to pół biedy z tym siwieniem. <> Linka, Catarina już trzymam za Was kciuki!! Z tego co wiem (ale nie wiem na pewno) to dr M ma jutro mieć zabiegi (ale nie wiem jakie). Jest jutro bo ja mam wizytę rano :) <> Linka, ja biorę kompleks witamin i tam jest B6 i B12. <> Nikt nie kupował Menopuru 600?

Jutro powtarzam bete -zadzwonię jeszcze raz jutro do Gyn bo teraz już sama nie wiem-jak tam wczoraj dzwoniłam to babka mi sama powiedziała czy chce na wizyte do dr.M to zrozumiałam ze musze iść bo jak mam wiedzieć jak z tabletkami czy to wszystko się bierze-i chciałabym wziąć dalej L4 bo mi dali do poniedziałku.Według moich obliczeń to by był już 5 tydzień to pęcherzyk powinno być widać...czemu oni nie dają od razu kartki,co zrobić jak się uda i jak się nie uda...dobrze,że jest to forum bo tak to już wcale bym nic nie wiedziała...jutro trzymam mocno kciuki za koleje transfery :)

Dzięki dziewczyny kciuków nigdy za wiele ;-) Iza o tym siwieniu ja pisałam i jestem brunetką więc nie ma lekko:-P Mam pytanie do naszych Mam:-* robiłyście transfer z pełnym czy pustym pęcherzem? Iwcia wiem ze miała pełny bo bidulka ledwo wytrzymała;-) pytam bo na zaleceniach po punkcji pisze ze to obojętne?

Gość grania11
Ja miałam troszkę pełny ale nie tak na Maxa zaraz po transferze jak już poleżałam to posyłam siku i bez paniki zarodki nie wylecą

Dziewczyny zabierajcie jutro swoje krasnale i proszę do nich mowic że maja zostać u mamci w domku! Ja pecherz mialam oczywiscie pełen mimo ze przed sikalam z 5 razy.

linka, to lepiej nie siwiej :) Dziewczyny bierzecie L4 po transferze? Ja sobie wzięłam cały tydzień urlopu ale mi się przesunęło wszystko bo dr 2 dni później zaczął stymulację no i stymulacja ma potrwać dłużej... no i po transferze pewnie będę miała weekend na odpoczynek. Odwołałam moją imprezę urodzinową która miała mieć miejsce w przyszłą sobotę, chcę mieć spokój i się relaksować.

Gość gość
Hej tu Lilaaa z rana stawiam herbatę i odpowiadam na pytanie. Pewnie ze brać L4 odpoczywc i jeść ananasa -ja przy wczesnieszych pracowałam niby nie mam ciężkiej pracy no ale się nie udało tu brałam zawsze L4 skoro się należy to trzeba korzystać i te 3-4dni po dużo leżeć...Ja też się denerwuje bo dziś powtarzam betę...

Catarina, linka powodzenia dziewczyny!! Zacisnęłam kciuki ile sił! Muszą być wysokie bety!! <> Ja się szykuję do dr, oby moje pęcherzyki ładnie podrosły.

Gość malamii89
Linka caterina powodzenia:)))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować