Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

ale było by super..:)tylko i tak byśmy sie nie rozpoznały:/..a ty jestes z katowic?

Wiesz co pojadę w poniedziałek jak coś wezmę umowę i zapytam czy można przelać im kasę na konto. Chciałabym się załapać na darmowe wizyty :-) a Wy kiedy chcecie płacić?

no tez bysmy chcieli miec darmowe te wizyty to chyba trzeba odrazu płacic ;/ a umowe tam na miejscu uzupełnicie czy bierzecie do domu i potem podrzucicie ?

My jesteśmy z Sosnowca a Wy? Mój chce na spokojnie się zastanowić i wszytsko jeszcze raz przeanalizować :-) wszytsko zależy co dr M powie :-)

a my z Gliwic :)..smutasku jezeli o cos nie zapytasz to daj znac ja potem postaram się zadac te pytania w czwartek chodz zawsze sie tak stresuje ze o połowe rzeczy nie zapytam ;p ale spróbuje ;p

Gość gość
mam pytanie do dziewczyny która zaczela teraz stymulacje w programie 2+1: ile płaciłaś za leki? dzieki

Gość gość
Mozna wziac do domu,mozna przelewem zaplacic. Nie trzeba odrazu placic-do dnia punkcji trzeba. Placilam w dzien przed punkcja a wizyte w 6 i 8 ds miakam juz pod 2+1 podciagniete i za free byly.

Gość gość
Krotki protokol z antagonista w 2+1 z refundacja ok 900 zl,po transferze ok 900

Mój by chciał wiedzieć, że na 100% się uda czego nikt mu nie zagwarantuje. On wie jak się czułam po inseminacji (o tym muszę powiedzieć dr M bo coś było nie tak,)

wiem kochana ..ja też chciałabym wiedzieć na 100% powiem ci ze ja wiem ze jak nam się nie uda to ja sie załamie ..mam słabą psychikę i przy każdej porażce miałam okropne myśli...ale mąż ze mną dużo rozmawia i daje mi poczucie że mam dla kogo żyć że on jest całym moim życiem ..rozmawiamy dużo o dziecku ...każda wiadomośc o tym że ktoś jest w ciąż budzi we mnie smutek ze ja nie mogę miec dziecka a kocham dzieci bardzo...ale co mam się zabić i zostawić mojego męża ..ma on zostać sam z problemami ..nie ...teraz patrze na to że zrobie wszystko aby miec dziecko ale jeżeli się nie uda to będę żyła z tą świadomością że próbowaliśmy...

Ania... będzie dobrze, zobaczysz. Jeszcze kiedyś spotkamy sie z wielkimi brzuchami na usg w Gyncentrum :-)

Hej dziewczyny będzie dobrze zobaczycie. Ja też parę dni temu doła zalapalam ale mnie tu dziewczyny do pionu postawiły. też się boję jak każda ale musimy wierzyć

napewno smutasku tak będzie ..też się boje i mam duże wątpliwości ale zobacz jak nie spróbujemy teraz to potem będzie jeszcze trudniej bo koszta będą dużo większe ..decyzja należy do was...my jezeli lekaż nam mniej więcej naświetli koszty tych leków i wyjdzie tak jak mowilam mniej wiecej te 19 tys to napewno się zdecydujemy jeżeli więcej to będziemy kombinowac z kąd wziąść kase jesli nie bedziemy miej od kogo pożyczyć to nie wyczarujemy takiej kwoty..chodz bardzo bym chciała...;(

joafer wiem staramy się mysleć pozytywnie ..ale wiadomo rozczarowanie może doprowadzić do zalamania...mnie dodatku blokuja finanse ;(...

moze być cięzko...ale zobaczymy ..a wy smutasku jesli macie taką możliwość próbujcie mówie wam ..w tedy czy bedzie dobrze czy nie bedziecie wiedzieli ze zrobiliście wszystko aby miec dziecko..ja tez mam nadzieje ze przystąpie do tego pragramu cały czas mysle o nim i bardzo bym tego chciała ..

ide już się kąpać bo już ta godzina ;/ trzymajcie sie cieplutko ...snijcie o swoich maluszkach ;) dobranoc :*

Jak tylko lekarz powie, że są szanse i, że nie widzi przeciwwskazań to przystąpimy :-) nie chcę później żałować.

Gość gość
płaciłam od razu przy podpisaniu umowy i już w tym dniu nie płaciłam, czyli w momencie wypisania recepty na hormony. Leczę się u dr Cz. można zapłacić w dowolnym momencie, ale do tego czasu trzeba już płacić, co prawda Pani dr powidziła, że już nie bedziemy płacić ale Panie w recepcji powiedziały, że tak się nie da... i tak mieliśmy zamiar zrobić to od razu więc się nie spierałam... Melka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować