Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Nikita kochana nie denerwuj się bo to ci nic nie pomorze. Faktycznie jak masz gdzieś duhaston dostępny to wzięcie go ci nie zaszkodzi. Mi dr Cz zwiększyła dawkę jak plamiłam a wierz mi plamiłam od 6 dnia po transferze aż do 4 tyg a teraz nosze wiercącą się pod sercem kruszynkę więc nie trać nadziei. Izuś dobrze że szybko to paskudztwo wykryli i już lepiej. Małej napewno nie zaszkodzili lepiej jej u Ciebie w brzuszku. Aniu pytałam się bo może jest jakiś sposób żeby je jeszcze udrożnić chociaż jeden. Ja bym na twoim miejscu poszła do innego lekarza jeszcze. Jak chcesz moge ci dać namiary do mojego gin on przyjmuje w Provicie i w tychach ma swoją klinikę. Ktoś pytał co to za lek testują w Provicie jest to lek na skurcze macicy przed i po transferze. Mi mówili że nie może mi zaszkodzić. I w sumie musiała bym tylko być 2 godz przed transferem i oni badali by czy sa skurcze czy nie ma ale to najlepiej wyjaśnia ta koordynatorka tych badań. Można zadzwonić kto pyta nie błądzi jak się to mówi. Spokojnego wieczorku moje kochane :*

Gość gość
Dredzik mam pytanie Ty jak sama przetaczalas sobie intralipid to powiedzialas o tym dr M? Jak zareagowal mial,cos przeciwko? Tez mam taka mozliwosc ale said e zastanawiam czy mu o tym mówic Monika

Dzięki że staracie sie mnie pocieszac ale u mnie @ sie tak rozkręca że nie ma szans :( bardzo ciężki to będzie dla mnie jutro dzień :(

Gość malamii89
Nikita Kochana ja i tak mocno mocno 3mam kciuki jutro myslami jestem z Toba i wierze ze napiszesz dobre wiadomosci;*** 3maj sie:*** Dredzik,ziziak u Was jak humorki?;*** basik a Ty kiedy robisz bete? Dobrej Nocy;** Catarina Ty kiedy masz histero? W tym tygodniu chyba nie?? 3mam kciuki za Was warszawianki;**

Hope to czekam na wieści o której masz wizytę. Ja też się zastanawiam nad dworniakiem. Daj szybciutko znac4 lata starań. Problem u mnie jeden jajawód niedrożny drugi szpilkowato zwężony, Endometrioza I stopnia. 1 podejcie 03.2015 - nieudane brak mrożaków. Histeroskopia, Laparoskopia. Przebadana i mąż tez immunologicznie i genetycznie. Wszystkie badania ok. 29.12.2015 długiego protokołu.......... Beta jedno duże wielkie 0

Hej dziewczyny sprzedam lutinus jedno całe opakowanie drugie 16 tabletek. Za opakowanie dałam 169 zł. Która chętna co do ceny się można dogadać ja narazie nie potrzebuje bo niewiem jakie leki w Warszawie stosują a szkoda by się zmarnowalo

Joafer kochana moja ten lutinus to możesz dla mnie zarezerwować? Bo jeśli jutro wyjdzie, że nam się udało to nie będę miała lutinusu na te kilka dni do wizyty u lekarza :) także ja z chęcią skorzystam z Twojej propozycji i odkupię, jesli jutro coś drgnie. Tymczasem Warszawianki trzymam za Was kciuki :) cudownego poniedzialku

Nikita no ja w ogóle mam ciężko z owulacją, i nawet po stymulacji jajka nie urosły, a co dopiero naturalnie.... :( także jeśli teraz mają byś to jak tylko dojdę do sibie to chce wystymulować żeby zobaczyć i ewentualnie coś mrozić na gorsze czasy..... i trzymam kciuki za Twoje kropki .... i udanych bet wierzę że będą wysokie:) miłego dnia

Nikita nie odstawiaj leków, może stracilas jeden zarodek, a drugi ciągle jest? Wstrzymaj się jeszcze! Trzymam kciuki!

Pippi nie odstawiłam jeszcze leków, choć ciężko wsadzać sobie globulki gdy krew leci i wypłukuje to... Chodzę w podpasce :( Chcę jechać dzisiaj koło 14 na ostatnią już chyba betę i skonsultować dotychczasowy wynik z dr Cz....

Gość gość
Nikita trzymaj się! Wierze, że wszystko będzie dobrze. Daj znać po wizycie, co Ci powiedział dr. Tak w ogóle badałyście sobie może MTHFR? może w tym jest problem, bo ta mutacja utrudnia zagnieżdżenie się zarodka....

Gość grania11
Nikita trzymaj się. Straszne jest to co przechodzisz...

Gość, nie doczytałam, o jakie badania Ci chodzi. Mimo wszystko uważam, ze ivf to ryzyko, które ja świadomie podjęłam, bo naprawdę chcę mieć dziecko. Stymulacja to duże obciążenie dla organizmu, co widzę po sobie i moich wynikach badań, więc dodatkowych badań eksperymentalnych się po prostu obawiam. Co do gonalu, skąd wiesz jak taka wysoka dawka działa w połączeniu z innymi lekami? Forum " komu pomogli" też przeczytałam całe, teraz jeszcze raz je przeglądam, jeśli trafię na tekst osoby, o której mówiłam, podam stronę, bo wydaje mi się, że to bylo tu. Badania kliniczne to moim zdaniem ryzyko, a Ty jak uważasz? Zdecydowałabyś się? Jestem ciekawa Twojej opinii. Dziewczyny, a Wy co o tym myślicie?

HOPE ja też czekam z niecierpliwością na Twoją relację z Warszawy oraz Twoich opinii na temat tego lekarza - Dworniaka. Ja jeszcze czekam na wyznaczenie wizyty, i też myślę na którego lekarza się zdecydowac jak coś. A powiedz mi, ile czekałaś na informację od nich kiedy masz wizytę???? Nikita, nie denerwuj się kochana, może dobrze będzie. Trzeba wierzyc z całego serca. Pozdrawiam

Gościu, nie miałam tego ani ja ani chyba mój mąż. Ale jak poczytałam to włosy mi się zjeżyły na głowie :( Kurwa człowiek się może badać z każdej strony do końca życia, wydać w cholerę kasy a i tak ci nie wykażą dlaczego się nie udaje :/ A innym jakoś bez problemu się udaje...Ja nie wiem, że nie ma tu lekarzy z powołania z doświadczeniem, którzy posłali by nas na konkretne badania z przekonaniem,że to może coś wykazać? Skąd taki szarak jak ja ma wiedzieć co ważne jest a co nie?? Ja już nie wiem dokąd mam iśc i co se jeszcze zbadać :( Wiem,że w Gynie mi nie pomogą, bo oni są po to żeby robić ivf a nie szukać przyczyny czy leczyć... Na pewno pojdę do jakiegoś ginekologa się przebadać i przydałby się immunolog tylko nie wiem gdzie...ten w gynie mnie nei przekonał :( Nie wiem co jeszcze - urolog, androlog, genetyk? Kuźwa co za życie! :/ Poza tym cholernie mnie plecy bolą, brzuch nie. Wzięłam nospę ale nie pomogło. i czuję się jakby mnie rozkładało, tzn zatokowe "ciągnięcie" w nosie, z którego bolą mnie oczy. :(

Nikita trzymam kciuki jak tylko mocno potrafię!!!! Dredzik co tam?? Boje sie tej bety;/ nie uważasz ze za szybko ja robimy??

Gość gość
Ja dziś będę dzwoniła do provity pytać o badania kliniczne, myślę czy nie podejść tam zanim skorzystam z 2 procedury w gyn. Jeżeli będzie się opłacało finansowo a lek który badają to ten lek na skórcze macicy co w gyn kosztuje 800 zł to raczej będę się decydować. Tam napewno są jakieś obwarowania jeżeli chodzi o kwalifikacje dziś wsztstko się dowiem. MADZIA

Gość gość
Nikita: polecam zdecydowanie wizytę u genetyka. Gdyby nie to dalej byśmy z męzem błądzili i wykonywali kolejne nic nie dające badania....

Gościu a znasz jakiegoś dobrego genetyka? Trzeba mieć skierowanie od rodzinnego do genetyka?

Zizia u mnie nuda...żadnych dolegliwości, objawow...czasami mnie jajnik zaboli jeden czy drugi. Biorę lutinus i patrzę w ten patyk czy jakiś ślad krwi jest...póki co nic. W domu robię już prawie wszystko. Co do jutrzejszej bety to na kartce mamy napisany ten 10 dps, ewentualnie do powtórzenia w czwartek bo mi sie urlop konczy i jak coś to w sobotę muszę iść na dyżur do pracy :/ Mąż wierzy że się uda. Ja sie boję...nie wie jaka beta powinna być...Lalika cobu Ciebie? Dawno nie pisałaś? Nikita trzymam kciuki i nich dr Cz coś pomorze i wyjaśni co i jak. Malami dziękuje za wiarę i wsparcie. Joafer kochana Ty moja z całego serca jestem z Tobą na tej nowej drodze do spełnienie marzeń. Nowe spojrzenie w Wawie na Waszą sytuację podpowie inne- nowe rozwiązania, które będą skuteczne. Trzymam kciuki.

Gościu od genetyka. A powiedz mi jakie badania robilas mężem i co wam wyszło. Bo nam zarodki rozwijają się tylko do 5 doby i potem dupa więc chcemy to zbadać. Kariotypy mamy ok4 lata starań. Problem u mnie jeden jajawód niedrożny drugi szpilkowato zwężony, Endometrioza I stopnia. 1 podejcie 03.2015 - nieudane brak mrożaków. Histeroskopia, Laparoskopia. Przebadana i mąż tez immunologicznie i genetycznie. Wszystkie badania ok. 29.12.2015 długiego protokołu.......... Beta jedno duże wielkie 0

Dredzik kochana już je do ciebie wysylam. Po pozytywnej jutro becie proszę o adres :-) o której idziesz4 lata starań. Problem u mnie jeden jajawód niedrożny drugi szpilkowato zwężony, Endometrioza I stopnia. 1 podejcie 03.2015 - nieudane brak mrożaków. Histeroskopia, Laparoskopia. Przebadana i mąż tez immunologicznie i genetycznie. Wszystkie badania ok. 29.12.2015 długiego protokołu.......... Beta jedno duże wielkie 0

Gość catarina99
hope czekam na twoją relację z wizyty, ciekawe co tobie powiedzą, jaki plan...? małami dziekuję za pamiec tak w tym tygodniu mam duzo na głowie, dzisiaj idze na tą akupunkturę, w 9,03 środe mam imunologa (przełozyli mi tą wizytę) a 10.03 wycieczka do w-wy i histero z strechingiem i prawdopodobnie równoczesnie intralipid małami a ty ? masz jakiś plan co dalej? nikita zrób betę i idz na wizytę dredzik podbijam pytanie Moniki, mówiłaś lekarzowi ze sama dałaś sobie ten intralipid?

Hope właśnie jak długo od złoty zlozenia papierów w gyn miała wyznaczona wizytę w Warszawie4 lata starań. Problem u mnie jeden jajawód niedrożny drugi szpilkowato zwężony, Endometrioza I stopnia. 1 podejcie 03.2015 - nieudane brak mrożaków. Histeroskopia, Laparoskopia. Przebadana i mąż tez immunologicznie i genetycznie. Wszystkie badania ok. 29.12.2015 długiego protokołu.......... Beta jedno duże wielkie 0

hope czekam na twoją relację z wizyty, ciekawe co tobie powiedzą, jaki plan...? małami dziekuję za pamiec tak w tym tygodniu mam duzo na głowie, dzisiaj idze na tą akupunkturę, w 9,03 środe mam imunologa (przełozyli mi tą wizytę) a 10.03 wycieczka do w-wy i histero z strechingiem i prawdopodobnie równoczesnie intralipid małami a ty ? masz jakiś plan co dalej? nikita zrób betę i idz na wizytę dredzik podbijam pytanie Moniki, mówiłaś lekarzowi ze sama dałaś sobie ten intralipid?

Gość gość
My mamy 1 dziecię naturalnie poczete. Teraz juz 4 lata się leczymy. Robiliśmy badania genetyczne- wyszło ok. Mutacje u mnie MTHFR C667T wyszła. U meza mutacje ok Genetyk w Gync. Poszliśmy z kariotypami i mutacjami 1 icisi 1 zarodek świezy i 1 blastka- na 4 komórki- beta 0 2 imsi 2 zarodki świeże- biochem ciąza, 2 blastki-beta 0 na 6 komórek 3imsi 2 zarodki- czekam na bete, 1 blastka. 12 zapłodnionych (w tym 6 prawidłowo) Immunolog- czesc badań zrobionych. A pózniej już sobie darowałam. Zajeliśmy się adopcja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować