Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaddsd

potrzebuje waszej pomocy ..porzucona

Polecane posty

Gość miśkaddsd

bylam z chlopakiem 2.5 roku,jestem bardzo w nim zakochana,chyba az do przesady...jakis czas temu ok pol roku ,odstawil mi nuer w tym stylu ze stwierdzil ze nie chce miec zoobowiazan ,chce byc sam,itd w tym czasie imprezował,pił,spotykał sie z innymi ..bardzo to przeżyłam...ledwo sie pozbierałam ,mialam co noc i co rano wszystkie wspomnienia przed oczyma...;( po jakis 3 miesiącach zaczal wydzwaniać ,pisac ,blagal o druga szansę,ze dopiero teraz zrozumiał co ważne dla niego ,ze mnie kocha i nigdy juz nie skrzywdzi .przez dwa mce bylo pieknie ..jak w bajce ..a potem zaczeli sie znow koledzy ,nie stoniacy od alkoholu ,imprez ,dziewczyn..zaczely sie klamstwa,byly moje lzy i prośby nic to nie pomogło ,codzien imprezował ,okłamywał mnie itd ...spotkałam sie z nim wczoraj ..powiedział mi ze nie wiedział ze tak wyjdzie ,ze kocha mnie ,ale nie chce mnie juz krzywdzić...ze bedzie tego żałował wie,ale nie ma pojecia co robic ,az w końcu wyznal ze chce sie BAWIĆ ,imprezować ,pic ...wróciłam do domu załamana ,nie spalam calą noc ,miałam mysli zeby juz skonczyc z sobą...tak bardzo mu uwierzylam i zauflalam a teraz znow cierpie ,bo on chce byc wolny ...nie wiem co ze soba zrobic..kocham go ale on jakby nie rozumial,przecież raz juz tak zrobił a potem gorzko żałował...jego koledzy widzą tylko alkohol,imprezki i panienki a on przy nich staje sie taki sam...nie krytykujcie mnie ,tylko powiedzcie jak przezyc?jak przełknąć ta porażkę i ten bol?

Gość miśkaddsd
nie potrafie..tym bardziej ze pisze mi wymowki w stylu ''kocham Cie ale boje sie ze znow Cie skrzywdzę'' znow przechodzę pieklo na ziemii ,a ja tylko uwierzylam w jego slowa ,i boli mnie to ze wie ze pożałuje a nie chce sie zmienic

Gość miśkaddsd
poslucham ,ale teraz nie wie jak zyc ,znow zostalam porzucona w pewnym sensie bo on woli sie bawic ,a tak to plakal ze tesknil i juz wie co w zyciu wazne

Gość miśkaddsd
ja mam 19 ,on 22 ..jestesmy ze soba ponad 2 lata ..tzn bylismy ..

Gość miśkaddsd
wiem,ale nawet jak to pisze to placze...bo ledwo sie wtedy pozbieralam naprawde,a potem zaufalam ,uwierzylam w slowa ze juz bledu takiego nie popelni ,ze stracil i zrozumial ..i co teraz siedze opuszczona ,sama ,podczas gdy on baluje ,placze i nie chce mi sie zyc ,a on ma sie świetnie..bo moze sie najebac ,robic co chce ,pisac z kim chce itd..

jejciu.... masz 19lat... poszukaj sobie innego faceta... jestes mloda... nie pierdol sobie zycia juz na starcie przez jakiegos chlopaczka... poszukaj mezczyzny albo jesli nie szukasz czegos na stale to baw sie razem z nim i jego kolegami ... wiem w tym wieku takie akcje wydaja sie koncem swiata... ale spokojnie musisz troche poczekac az znajdziesz tego wlasciwego... nie trac czasu za to na powroty do szczeniackiego uczucia

Gość miśkaddsd
wiem ze jestem mloda ,ale tez bardzo uczuciowa,i nie umiem sie pozbierac ,nie potrafie sie pogodzic ze kolejny raz wybral ich ,nie rzoumiem tego ..naprawde,przeciez obiecal,przysiegal ,chwalil sie kazdemu ze zrozumial..

Gość miśkaddsd
jeszcze boli mnnie to ,ze jak dalam mu szanse to takie ''dziewczyny ''typowe xyz z ktorymi sie spotykal podczas gdy nie bylismy razem powiedzialy ze ''rozpierdolą ten zwiazek''bardzo to przezylam ze ktos tak powiedzial..balam sie o nas..a teraz one maja satysfakcje ,i nie tylko one...

Gość miśkaddsd
ale ja nie potrafie o nim zapomniec ;( tyle wspomnien ..pierwsza taka milosc ..wszystko pierwsze

Gość mikaMo
a co Ci w nim imponuje?

Gość miśkaddsd
po prostu go kocham ,tak po prostu ...i nie rozumiem jak on moze mnie tak traktowac jak ''zabawkę''

Gość mikaMo
może zajmij się czymś, znajdz pasje, rozwijaj

popadasz w lekka histerie ! idz do przyjaciolki wygadaj sie... wyjdz ze znajomymi na impreze do kina... mloda jestes... serio chcesz czy nie wierzyc ale serio to boli ale i minie...

Gość miśkaddsd
ja nie mam sily wstac z lozka nawet ...naprawde ...zyje jak roslinka

Gość miśkaddsd
czuje sie jakby mi mialo nie minąc ,jakby ktos zabral mi polowke serca i podeptal ,nie mam sily na imprezy ,kino wszystko kojarzy mi sie z nim

Gość mała- on jest
niedojrzałym emocjonalnie dupkiem, ktory nie zasługuje na nawet jedna twoją lzę! sam fakt, ze woli zachlać mordę niz byc z tobą. spojrz na niego jak na smiecia, bo tym wlasnie jest. olej goscia!

Gość mikaMo
a Ty zajmujesz się czymś? Tak w życiu?

Gość miśkaddsd
chodze do szkoly jeszcze ..znow kuwa przechodze pieklo ,placze ,nie jem ...jak on tak moze?przeciez imprezowanie i koledzy nie trwaja wiecznie ,a ja zawsze przy nim bylam....gdy oni mieli go w dupie

Gość mikaMo
a on co robi? Że tak imprezuje? Pewnie studiuje gdzieś. Studenci tak mają, albo jest artystą, to Ci drudzy z grupy ryzyka

Gość miśkaddsd
studiuje zaocznie ,jestesmy mlodzi moglismy razem sie bawic a on wiedzial ze to ostatnia szansa i nie wybral mnie ,tak mi zle .boze ...chcialam umrzec ze wstydu ,upokorzenia i tego bolu ;(

Gość mikaMo
wybrał piwsko, czy kogoś innego?

Gość miśkaddsd
imprezy ,piwsko ,balowanie po nocach itd

Gość mikaMo
spróbuj się czymś zająć, chodz do kina z kumpelami, rób zdjęcia, myj okna, spiewaj, whatever, albo klina klinem :), znajdz sobie kogos

Gość mikaMo
z pewnością kręci się kilku chętnych obok :)

Gość miśkaddsd
nie umiem,ja chyba umarrlam od srodka...nic nie pisze ,nie odpisze ,ma mnie w dupie ;/