Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambolinia

okres oczekiwania.

Polecane posty

Gość bambolinia
Dla mnie to nie jest koniec tematu:) Poprostu musiałam zejść z kompa:/ dopiero teraz mam czas spowrotem się odezwać :) Wiem ze staram się nie długo ... a mówie że mogłoby się udać bo to nie zależne ile ktoś sie stara tylko jak bardzo tego chce :) ja od dnia owulki calyczas mierze temp czy mi nie spada... marzy mi sie żeby nie dostać @ heh podejrzewam że wam też się to marzy hehe :) mam nadzieje że temacik przetrwa i będziemy sobie towarzyszyły w staraniach :)

Gość candessia..
Okresu jak nie było tak nie ma ale dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam test i wyszła mi druga kreska!!!!Nigdy tak się nie cieszyłam aż zaczełam płakać!I teraz pomyśleć że mieliśmy 2 insyminacje teraz miała być 3 ale w pierwszym mc pani od preparatyki miała urlop a w drugim mąż miał operacje 8 miał operacje a według moich obliczeń owulacja wypadła między 8 a 10 września!Może i wy nie wierzycie ale ja jestem pewna, że wymodliłam to dziecko Poczytajcie w necie o Św.Dominiku i Św. Ojcu Pio może i wam pomogą tak jak mi.Nam nikt nie dawał szans na naturanle poczęcie nawet na insyminacje od razu wysyłali na in vitro bo co można zdziałać z 10 mln plemników naturalnie!Idę w poniedziałek do lekarza wtedy zobaczymy co mi powie wtedy będę mogła się cieszyć jak wszystko będzie ok.

Gość bambolinia
No to super! Jednak los się uśmiechną! Gratulacje przyszła mamo:) Ale Ci zazdroszcze!! Zasłużony dzidziuś :) Tak wiele dla niego przeszliście że musiało się udać! Cieszę się razem z Tobą... ciekawe jak ze mną będzie :P

Gość bambolinia
nie opuszczaj nas candesio informuj na bieżąco co i jak tam u Ciebie :) I czy wszystko w porządku z maleństwem:) Jejku ale Ci zazdroszcze tego stanu :)

Gość bambolinia
Strasznie mnie kłuje lewy jajnik :/ już od jakiś trzech dni tak mam ... nigy tak nie miałam ...

Gość bambolinia
Oj chyba już tu nikt nie zagląda ;( A szkoda bo myslałam że dłużej się na wzajem powspieramy ehhhh tródnooo :(((

Gość candessia..
ja jestem cały czas może i będą ale podejrzewam że w poniedziałek się odezwą ja też dam znać w poniedziałek po wizycie u lekarza

Gość bambolinia
No to super ;))) Temperatura utrzymuje się mi jak narazie na wysokim poziomie ;) I brzuch ciągle mnie pobolewa ... zaczęły mi się też powoli robić wrażliwe piersi... nie wiem czyyy to oznaka że jednak mogło się udać :) miewam tez jakies mdlosci ... ;/

Gość k_i_k_a
Hej! Mnie się niestety nie udało :( no nic będzie trzeba poczekać jeszcze. bambolinia: co do twoich objawów, to ja takie jak opisujesz mam co miesiąc przed okresem, ale jeśli ty takich nigdy wcześniej nie miałaś, to może rzeczywiście coś na rzeczy :) trzymam kciuki

Gość bambolinia
Powiem tak :) Moje objawy przed okresem są takie że w ten dzień co mam dostać okres potwornie mnie boli brzuch i troszke piersi ale to w sam dzien miesiączki :P A tak na tydzień czy półtora wcześniej to nie :) a tempke mam 37,3 jak narazie wogóle nie spaca :P A Ty robiłaś test czy lekarz?

Gość M.I
Witajcie :) Ja z moim narzeczonym dopiero zaczynamy sie starać tzn. To nasz pierwszy miesiąc a tak naprawdę piąty dzień. Czekam teraz do 14 paź. i zrobię test ciążowy. Naprawdę mam minimalne szanse aby udało się za pierwszym razem? Nie mogę przestać o tym myśleć!! :( Może to dość infantylne emocje, jednak tak bardzo mi zależy, że nie mogę przestać ;)

Gość bambolinia
Ojjj Kochana my nie jesteśmy w stanie powiedzieć jake masz szanse zajścia po pierwszym miesiącu :P Bo my sie tu staramy ja np. 5 miesiecy a koleżanki trochę wiecej więc ciężko co kolwiek powiedzieć :P Ja też z niecierpliwością czekam na zrobienie testu ciążowego boje się że się złamie i zrobie go nawet jutro :) nie moge się już doczekać bo okres mam miec za 5 dni

Gość M.I
W takim razie życzę Tobie dwóch krech ;) daj znać czy wyszło będę czekała... Ja pierwszy zrobie po 6 dniach a drugi w dzien miesiaczki :) pozdrawiam!

Gość bambolinia
hehehe jedynym pocieszeniem dla mnie jest to kłucie czy bol podbrzusza i oiersi coraz bardziej mnie bolą ... teoretycznie od owulacji minęło już 8dni

Gość M.I
oby mnie tak bolało ;)) No nic muszę odetchnąć troszkę i po prostu poczekać starając się o tym za często nie myśleć :))

Gość bambolinia
ojjjj ja dobrze wiem ze nie myśleć to się chyba nie da :P Wiem po sobie heh ciężko jest ale to już chyba tak musi być

Gość bambolinia
ja musze mykać dziewczynki ;) Odezwe się wieczorkiem piszecie co ttam u was i jak samopoczucie :***

Gość bambolinia
i jak tam u was kochaniutkie ??:) Mnie podbrzusze dalej pobolewa i piersi mi się zrobiły jakoś tak strasznie ciężkie i bilesne

Gość candessia
Cześć dziewczyny.Któraś tam pisała, że się stara pierwszy mc i jakie ma szanse, gdzies kiedyś czytałam, że nawet jeśli obydwie strony w związku są zdrowe to na naturalne poczęcie jest zaledwie coś ok 20 % (chyba 23 ale nie pamiętam dokładnie).Więc jeśli ktoś jest w ciąży i zaszedł w nią bez pomocy lekarza, proszków, zastrzyków itp to można to spokojnie nazwać cudem!Byłam wczoraj u tego lekarza usg dopochwowe niestety nic nie było nigdzie widać powiedział, że owulacja mogła się przesunąć i jest za wcześnie kazał zrobić dziś bhcg(właśnie jestem po) przepisał luteinę 1x2 tabletki na noc dopochwowo i kwas foliowy podwójną dawkę 1x2 tabl.Wystraszył mnie bo powiedział, że może się tak zdarzyć, że jest to ciąża pozamaciczna ale narazie żeby się nie martwić i przyjść za 10 dni.

Gość pomysl zanim coś napiszesz
candessia cud jest rzeczywiscie wtedy gdy para stara sie kilka lat leczy i sie udaje to mozna nazwac cudem a nie te ktore sie staraja normalnie i sie udaje

Gość prima_verka
czesc dziewczyny, przeczytalam caly watek i chcialabym sie przylaczyc:) mam nadzieje ze @ nie nadejdzie 7.10, w tym dniu planuje zrobic test, strasznie sie denerwuje i mysle o tym non stop. Trzymam kciuki za Was i za siebie

Gość candessia
Ty myślisz w ten sposób ja myślę po tym co przeszliśmy, że każde poczęcie dziecka czy ktoś się stara rok czy miesiąć jest cudem a ty możesz sobie uważać jak chcesz nie obchodzi mnie to!To jest forum i nie ma tu jakiś norm według których wszyscy mają myśleć!

Gość k_i_k_a
candessia kiedy masz wyniki BHCG?

Gość candessia..
wyniki mam jutro będę wiedziała gdzieś tak on 15:30.Powiedzcie mi bo nie pamietam od jakiego poziomu w badaniu bhcg może być już widać coś na usg?

Gość prima_verka
no i dostalam jakies brazowe plamienie:( do @jeszcze 3 dni nad mam nadzieje ze to jednak ciąza...

Gość bambolinia
Matko jakie to piękne że my wszystkie tak pragniemy tych maluchów... ;) ehhhhh ja do @ jeszcze 4dni :P nooo już prawie 3 :P heheheh nie moge się doczekać chyba jednak wytrzymam z tym testem i doczekam do dnia @ :D

Gość candessia...
prima_verka może to plamienie w cale nie oznacza nadchodzącego okresu poczekaj jeszcze i miej nadzieję. bambolinia ja też bym poczekała do okresu żeby mieć pewność

Gość k_i_k_a
Dziewczyny nie świrujcie tak :) wyluzujcie i nie łapcie się tak kurczowo wszystkich objawów. Co do testu to pamiętam, że mnie np. pierwszego dnia spodziewanego okresu nie wyszedł pozytywny. Dopiero po upływie 2 tygodni pojawiły się 2 kreseczki.

Gość prima_verka
no i dzisiaj od rana mam optymistyczne nastawienie:) poniewaz nic sie wiecej nie rozwinelo, a zawsze po takim plamieniu zaraz nadchodzila @ a tu dalej delikatne plamki, wiec jestem dobrej mysli:) bambolinia ja testuje w piatek ( o ile nic sie nie wydarzy) a Ty? candessia Twoj przypadek jest dla mnie nadzieja na zobaczenie dwoch kreseczek, modle sie o to i wierze mocno ze sie tym razem udalo :)