Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megmeg

Mąż zepsuł mi cały dzień...

Polecane posty

Gość megmeg

Zamorduje męża mego i każdy sąd mnie uniewinni!!!!! Wysłałam gada do sklepu po cukierki CZEKOLADOWE najlepiej MICHASZKI ALBO SNICERS. I do tego chciałam deser z koroną. I co ???!!! I kupił mi czekoladę kinder i jakieś żelki :/ Bo on myślał....No właśnie nie myślał...Cham jeden cały dzień mi zepsuł. Tak ciężko mu zrozumieć że kobieta w ciąży chce konkretną rzecz a nie jego myślenia?!

Gość współczujeee
:(

:) woow ale masz dobrego męża że poszedł do sklepu po takie pierdoły zamiast ciebie wyslac:) a tak wogole to slodycze sa niezdrowe

Gość na głowę upadliście?
trza było iść samej ruch to zdrowie, zwłaszcza w ciązy! a męzowi medal że w ogóle poszedł i kupił :)

Gość dfvghjukiol
Kochany Mąż :) Poszedł żonie do sklepu po jej zachcianki zamiast kupić jej owoce żeby się w wieloryba nie zamieniła. Widzisz jak Cię kocha ?

Gość megmeg
Może i są nie zdrowe ale mam na nie ochotę i mam do tego prawo ;) Mąż i tak szedł sobie do sklepu po fajki więc nic by mu się nie stało jakby chociaż raz kupił to o co go proszę, a nie to na co on ma ochotę...

Gość ja w ciazy od czasu
do czasu mialam wielka ochote na batonik bajeczny-tylko ten, zeden inny... Owoce? Poza pomaranczami na zadne inne patrzec nie moglam :d

Gość uhiyl
A potem sie dziwia, ze przytyly 40kg i zrzucic nie moga, hahahaha

Gość afadro
Ale żelki na stawy sa dobre;)

Gość iui7y867
a ty myslisz ze jak jestes w ciazy księzniczko to wszystko ci wolno?Sama rusz dupe do sklepu a nie wielka tragedia ze maz nie kupił to co chciałas,ojejku....

Gość ja w ciazy od czasu
$0 kg? nie osmieszaj sie, dziewucho, a frustracje idz wyladowywac gdzie indziej :P

Gość co???????????????///
Tak, tragedia, bo jesli juz sam do sklepu szedl po szlugi dla siebie i autorka mu powiedziala, na co ma ochote, to nie rozumiem jak mogl kupic cos innego-faceci to tumany, lepiej w zasadzie samej sie wybrac do sklepu, niz liczyc na faceta :P

Gość wszystkie macie nasrane
w tych pustych glowach a autorka to juz wybitnie.pojeebana gowniara. i ty matka bedziesz?jak ty taka jeebnieta jestes.biedne dziecko. bedzie mialo matke rozkapryszona pi zde

Gość diabl123
Boże, co za debilne prowo...., po co wogole to podnosić. Żal komentować.

Gość uhiyl
ja w ciazy od czasu - ty moze sie nie osmieszaj "dziewucho", byl tu dzis temat, ze jakas ciezarna tyle wpierdalala, ze przytyla 40kg i nie wie jak zrzucic. Ale wy lubicie udawac, ze po ciazy jestescie jeszcze szczuplejsze niz przed, hahahaha

ja w ciąży ani razu słodyczy nie tknęłam żeby nadmiernie nie przytyć,bo puste kalorie i tak nie są do niczego potrzebne, a ta snickersy wpieprza:O:O bo jej wolno.

Gość same na bank
mialyscie zachcianki w ciazy, a tera lacha krecicie z autorki. co za debilizm na tym forum, byle by komus dosrac i poprawic swoje samopoczucie:(

Aleś Ty durna :o dziwić sie potem że ludzie mają tak z górki na kobiety w ciąży :o ciekawe że ja przez całe 9 miesięcy nie miałam ani jednej zachcianki, pewnie dlatego że nie uważam że ciąża to powód zeby świat kręcił sie wokół mnie :)

Gość megmeg
Moja sprawa co wpieprzam a co nie to raz. A dwa bawią mnie takie święte mamuśki krowy co w ciąży na pewno wpierdalały samą marchewkę i szpinak.

Gość prosta babaaaaa
najgorzej jak szmatławiec zajdzie w ciąże, to uważa,, że wszyscy wokół niej winni tańczyć

Ej dziewczyny, nie przesadzajcie, przecież autorka pisze pół serio.. A swoją drogą naprawdę nie miałyście ani jednej zachcianki w ciąży? Mój mąż też nie mógł zajarzyć, że jeśli chcę colę w puszce, to musi być w puszce, bo ta z butelki jest niedobra :P

Gość czarodziejka......
Część męskiego społeczęństwa to prywatnie faktycznie tumany. Mój mąż (kierownik sieci restauracji) w domu , załdował brudne szmaty i wkłady do mopa do pralki i pyta mi się jakiego płynu zmiękczającego użyć;) albo stoi przed przewijakiem (przewija naszą córkę) i pyta (już nie pierwszy raz) co ma po kolei robić i żebym dokładnie instruowała. Wczoraj dokładnie mu tłumaczyłam w co ma z rana ubrać córkę na spacer i przygotowałam te rzeczy i odłożyłam na przewijak , pytam się go czy zakodował i czy nie będzie zagubiony, na to on podirytowany mówi żebym się nie wygłupiała, dzisiaj przed południem wracam do domu a w przedpokoju mąż z córką ze spaceru , mała ubrana w zupełnie niepasujące ciuchy (i kolorystycznie i na pogodę) a mąż na to tylko "aaaaaa, zapomniałem a ty mi nie przypomniałaś!!!" ...no szkoda gadać, czasem człowiek ma nadzieję że odpocznie od tego ciągłego myślenia i przezorności, że poczuje się myślami swobodnie a tu lipa :/

megmeg-----oj jak ja Cię rozumiem!!! też kilka razy mało o rozwód nie złożyłam pozwu jak mi powiedział ,że nie ma problemu że coś można zastąpić czymś innym. wrrr....ale na szczęście to on przeżywa ciąże równie mocno jak ja i sam ma mocne zachcianki za które był by gotów ,,zabić,, np. jego lody nie daj boże żeby ich zabrakło...hi hi.

Gość megmeg
A to jak mojemu mężowi skończą się fajki to jest tragedia :P Jest w stanie mnie zamordować jak zamiast lecieć z nim od razu po fajki chcę najpierw odebrać coś na poczcie :P Mąż się wczoraj zlitował i poczłapał po te cukierki hihi. Tak oczywiście zaszłam w ciąże i wszyscy mają koło mnie skakać bo czemu by i nie ? Jak mnie drażnią takie święte babsztyle które udają że nie miały żadnej zachcianki w ciąży...Naprawdę popełniłam przestępstwo prosząc męża o cukierki.

Meg Ja pamiętam ze jak byłam w ciąży z K urządziłam mężowi awanturę stulecia... bo sobie zażyczyłam kanapkę z nutellą i ogórkami kiszonymi- taką zwyczajną jak zazwyczaj jadałam na kolacje, a on mi te ogórki źle pokroił! Chciałam w plasterki, a ten pokroił w paski :-o Wkurzył mnie :P Dlatego dokładnie rozumiem różnicę między czekolada kinder i żelkami, a deserem z koroną ;)

Gość megmeg
No jak on mógł tak pokroić ?! :D Ale nie zjadłabym nutelli z ogórkiem hihi.

Gość hasaczka
O boże, już nie macie się o co kłócić.