Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adolf hitler i latajace banany

jak lubicie sie bawic smutasy ? najbardziej ? moze troche optymizmu wreszcie :-D

Polecane posty

Gość adolf hitler i latajace banany
"lunatycy otaczaja mnieeeeeee....." la la la lalalala laa.. najlepsze jest ze masa osob naokolo mnie pedzi ale.. .. sami nie wiedza po co ani dokad :-D i jeszcze sie smieja z tych co maja jasny cel w zyciu - "Robic jak najmniej i miec z tego mase kasy na realizowanie marzen i cieszenie sie zyciem " :-D bo drugiego juz nie bedzie ;-) la la lala la...

Gość adolf hitler i tax office
Wychodzi na to ze tutaj nikt sie nie bawi bo woli w tym czasie yebnac 30 overtimeow :-D a jak :-D

a jak sie korzysta z lata ? :-D dlugie namietne rozmowy na klifach ? w sensie coby piasek w dvpsko nie wchodzil :-D czy jak ? bo jak tak to ja za :-D

Gość natalia w londynie
ja mam wolne i siedze na plazy, opalam sie znaczy chociaz troche musialam sie nameczyc zeby bikini znalezc, ktore pochowalam 2 tygodnie temu na przezimowanie

ja koncze wolne powoli :-D i biore sie do pracy :-D ale na marzec planuje wyskoczyc do gudzrati na miesiac :-D ohhh yeahhh :-D

Gość rimmell
a gdzie lezy gudzrati? bo chyba nie na naszej planecie ziemia buhahahaha hitler lepiej wykorzystaj wolne na nauke geografii

Gość Uncle Adolf :-D
a ty se yebnij kurs obslugiwania googli :-D no i tak jak myslalem tutaj ludzie sie nie bawia :-D tutaj ludzie wpadaja sie wyplakac i dac upust swoim zbieranym jak czop w sobie emocjom ktorych w naturalnym srodowisku nie umieja spuscic w kanal :-D btw wczoraj piwkowalem z pewnym angolem ktory mial orginalne tajskie tattooo (swoja droga cos pieknego) i na dzwiek gudzarati zlozyl dlonie i zaczal tanczyc ;-)

Gość rimmell
dobra dobra adolf nie podniecaj sie tylko gadaj gdzie lezy to gudzrati?

w indiach

Gość rimmell
chyba w twoim atlasie bo w moim jest Gujarat

widzisz ty tam sobie kodujesz w glowie ze Gujarati pisze sie przez J Ja w marcu jak nic niezapowiedzianego sie nie wydarzy jade na miesiac do kumpla :-D do gudzarati :-D i tak to wyglada dziewczyno bonda ;-)

a wogule gudzarati ma inny alfabet wiec raczej sie tak nie pisze :-D

Gość dziki knurrrr
wpisz cepie w wyszukiwarke slowo Gudzarati..ciekawe czy cos znajdziesz buhahahahaha dyslektyku analfabeto jak chcesz sie pochwalic czyms to chociaz przygotuj lepiej ta scieme, ktos ci wytknal ewidentny blad a ty jeszcze jak duren zaprzeczasz....

Gość dziki knurrrr
no tylko ze gudzarati to jezyk...to ciekawe jak mozna pojechac to jezyka.....

Gość dziki knurrrr
jak to adolf napisal " na marzec planuje wyskoczyc do gudzrati na miesiac"

Gość Uncle Adolf =D
do budy :-D ja wiem ze za 1,5f mam obiad w 4* hotelu , mieszkanie pomoze mi kompel wynajac :-D alkohol jest tam nielegalny i jak dam w lape kupie co chce w aptece :-D aha i wiem ze one kochaja bialych obcokrajowcow :-D takze Dzonny juz zaciera jaja z uciechy :-D oraz kumpel pokaze mi jego rodziny interesy wiec bede mogl widziec na swoje oczy czy warto tam cos zainwestowac chociazby w akcje czy jest sens otworzyc cos swojego etc to mi potrzeba wiedziec, aha no i bym zapomnial moto lordo znaczy wielki pytag :-D a kakiciud to wojkojebca :-D a reszta w ramach gier i zabaw jezykowych powoli sie uklada rowniez w calosc ;-) bede mial tlumacza a jezyka ucze sie zeby zablysnac oraz zeby wiedziec mw o czym mowia ;-) np czy nie mowia ze jestem zyebem i pies mnie yebal :-D pozdro knurku knurkowaty chrum chrum chrum e heeheheheheh

Gość Uncle Adolf =D
do budy :-D ja wiem ze za 1,5f mam obiad w 4* hotelu , mieszkanie pomoze mi kompel wynajac :-D alkohol jest tam nielegalny i jak dam w lape kupie co chce w aptece :-D aha i wiem ze one kochaja bialych obcokrajowcow :-D takze Dzonny juz zaciera jaja z uciechy :-D oraz kumpel pokaze mi jego rodziny interesy wiec bede mogl widziec na swoje oczy czy warto tam cos zainwestowac chociazby w akcje czy jest sens otworzyc cos swojego etc to mi potrzeba wiedziec, aha no i bym zapomnial moto lordo znaczy wielki pytag :-D a kakiciud to wojkojebca :-D a reszta w ramach gier i zabaw jezykowych powoli sie uklada rowniez w calosc ;-) bede mial tlumacza a jezyka ucze sie zeby zablysnac oraz zeby wiedziec mw o czym mowia ;-) np czy nie mowia ze jestem zyebem i pies mnie yebal :-D pozdro knurku knurkowaty chrum chrum chrum e heeheheheheh

Gość gilljan anderson
poraz kolejny adolf udowodnil ze mu brakuje piatej klepki...w swojej glupocie przebij juz dawno slynnego mustafe ruchacza koz

Gość Uncel Adolf =D
a umiesz to jakos zaargumentowac czy tak tylko se klepiesz ? dodam ze jak bede w indiach to wam przesle swoje zdjecie z karteczka pozdro dla tych z kafe co wpyerdalaja tynk ze sciany :-D heh a co tam kilka wysle :-D

Gość gilljan anderson
hahahaha adolf zyje dobre sobie bo co? bo jedzie gdzies tam do gudzrati i sie cieszy jak glupi, ze kupi sobie alkohol w aptece...i podnieca sie 4*hotelem niczym polaczki jezdzace do egiptu all inclusive i siedzace cale dnie w hotelu bo sie mozna za darmo napic i najesc...zalosne i tyle, no coz ale kazdy ma rozne priorytety

Gość Uncel Adolf =D
ale smieszny z ciebie czlowiek :-D po pierwsze primo naucz sie czytac ze zrozumieniem ;-) dalej napisalem ze wystarczy mi to co wiem a mianowicie : - ze mieszkanie pomoze mi znajomy wynajac na miesiac - ze za 1,5f mozna zjesc obiad w 4* hotelu --> koszty zycia - alkochol jest zakazany ale mozna napic sie w hotelu a jakie sa twoje priorytety ? i co wiesz o moich ? i tak ciesze sie jak gwizdek ze "jade sobie gdziestam do gudzarati" bo mialem jechac juz 1,5roku temu ale nie moglem dostac wolnego z pracy na 2tyg bo sobie nie mogli poradzic beze mnie :-D tak tak :-D a teraz bede (o ile sie nic nie spierniczy ale raczej nie) jechal na miesiac w koncu :-D festiwale , kobry , lwa azjatyckiego sobie obejze :-D potancze z indianami :-D sprobuje orginal indian cusine :-D mam nadzieje ze sie duzo naucze i po powrocie bede umial yebnac taki naan ze beda mi sasiedzi stac i slinic sie pod oknem jak stado zombie :-D ty bys sie nie cieszyl ?

Gość hejsokolyy
ja nie umiem czytac ze zrozumieniem hahahahahhaha to moze ty nie umiesz napisac tak aby sie dalo zrozumiec...pisales o kupnie alkholu w aptece wczesniej a teraz ze niby w hotelu. mozna sie napic za darmo.....ciekawe gdzie potanczysz z INDIANAMI....adolf dobrze ci radze zanim tam pojedziesz zasiegnij troche wieczy na temat kraju bo sie skompromitujesz na calej linii

Gość Uncel Adolf =D
"alkohol jest tam nielegalny i jak dam w lape kupie co chce w aptece " wnioskujesz z tego zdania ze mam zamiar kupowac alkochol w aptece :-D gratuluje :-D wiedze o tym kraju mam od tamtejszych tubylcow z wizami z ktorymi rozmawiam codziennie :-D uwielbiam ich :-D i tak sa to indianie :-D indians - tak sie o nich mowi ;-) zreszta zawsze sie tak o nich mowilo a to ze kolumbowi sie poyebalo to nie moja wina :-D wszyscy a moze raczej wiekszosc tych czerwonych nazywa american indians ;-) a hinduizm to religia takze nazywanie mieszkanca indii hindusem jest malo trafne. taksze widzisz robaczku sam/a sie doksztalc zanim zaczniesz dyskusje na jakikolwiek temat ;-)

Gość Uncel Adolf =D
ale by :-D takze mialo byc :-D he he mimowolnie sam wychwytuje swoje bledy powoli tak mnie tym pietnujecie :-D tymniemniej dyleksja ortografia i gramatyka nie maja nic wspolnego z wiedza i inteligencja ;-)

Gość hejsokolyy
chyba indusi a nie indianie, "alkohol jest tam nielegalny i jak dam w lape kupie co chce w aptece " wnioskujesz z tego zdania ze mam zamiar kupowac alkochol w aptece gratuluje a mozna wywnioskowac z tego zdania?