Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszusci faceci oszusci

Dlaczego faceci na portalach randkowych to oszuści ?

Polecane posty

Prawda jest taka, że jak ktoś raz zasmakuje podaży w sieci, to nie zrezygnuje choćby znalazł, to co mu pasuje. Nawet jakby miał doświadczenie, że panienki w sieci tylko fikają i obiecują bóg wie jakie cuda, a gówno z tego wynika, to wiecznie będzie tu zaglądał.

Gość gośćee
Nie dawno poznałam pewnego chłopaka na badoo. Po rozmowie wynikło ze mamy wiele wspólnego. Ja skasowalam juz konto a on nie. Teraz nie dawno założyłam fałszywe konto żeby go sprawdzić i napisałam wiadomość hej czy może chciałbyś się bliżej poznać on na to pewnie czemu nie. Co mam m tym wszystkim myśleć i czy mam powiedzieć ze to ja:(?

Gość gość
Miałam to samo. Założyłam sobie lewe konto wkleilam jakieś zdjecie z neta a on napisał do mnie : śliczna jestes. Skasowałam konto i juz nie szukam znajomosci w necie

Gość gośćee
Tak tylko myślałam że naprawdę mu zależy. Zresztą tak to wyglądało jak pisał do mnie smsy.

Gość gość
Mała dziewczynka stoi na ulicy i płacze, ludzie ją pytają: - dlaczego płaczesz? - bo się zgubiłam, - a jak się nazywasz? - nie wiem - a jak się nazywa twoja mama? - nie wiem - a swój adres znasz? - tak: wu-wu-wu-kropka-basia-kropka-pe-el

...Dlaczego faceci na portalach randkowych to oszuści ?... Bo nigdzie indziej nie znajdą, tylu zdesperowanych i naiwnych kobiet :( :( :( .

Gość gość
no ale same siedzimy w dresie w domu na kompie myśląc, ze na portalu złowimy księcia na białym rumaku :) niestety zwykle trzeba się ruszyć , i poznać normalnie kogoś:)

Gość gość
bo taki portal uczy jednego,ze wybiera sobie kobietę jak produkt z półki a jak mu coś nie pasi ,to kolejny i wpadają w rutynę,nie potrafią się zaangażować,zbudowac związku,jak zaczynają się jakieś problemy to zwija się taki ,bo nienauczony ,że nad związkiem się pracuje,i tak jak w zyciu ,że nic nie ma darmo te portale to jedna wielka ściema,ogólnie to chodzi o oglądanie reklam ,na kotrych portal zarabia, kiedyś się pobawiłam w to,chciałam zobaczyć co jarało tak mojego ex w tym,że wolał tam spędzać czas niż ze mną jedno jest pewne,było to jego lenistwo.

Gość gość
Oszukują, ponieważ nikt ich nie chce. To dla nich ostatnia deska ratunku. Niestety też dobiłem do takiego wieku, że dziewczyna spojrzy w metryczkę i od razu mówi "nie gadam z takim starym dziadem" a ja przecież mam dopiero 34 .. i już odstawiły mnie na boczny tor. Nie interesują mnie kobiety otyłe czy samotne matki, bo tylko takie zawsze są wolne. Szukam normalnej dziewczyny. NORMALNEJ! Na normalny związek, a nie na patologię. Zawsze mocno brzydziłem się kłamstwem, ale czasami po prostu trzeba sobie pomóc w drodze do szczęścia niż nieustannie cierpieć na samotność. Kobiety też to robią. Non-stop!

Gość gość
gość dziś nie badz desperatem i nie znizaj sie so poziomu tej patologii na portalach albo ktos prawde zaakceptuje albo nie ja jestem kilka lat starsza od Ciebie i po ostatnim zwiazku nadal sama, a minely juz cztery lata, nie wpadam w panike, co ma byc to bedzie, za zycie w klamstwie, z oszustem czy pijakiem pod jednym dachem dziekuj***ardzo, wole spokoj niz stargane nerwy przez kogos kto nie wie co to milosc i szacunek

Gość gość
Jaka kobieta tacy adoratorzy. Jestescie tak beznadziejne, ze normalni mezczyzni w duzej czesci odpuscili sobie relacje z kobietami a nawet seks.

Gość gość
gość dziś To kobiece forum Wiec wypad :D nieudaczniku

Gość gość
7:26, pewnie podwijasz do dziewczyn 10 lat młodszych i się dziwisz, ze jestes za stary. Szukaj kobiety 30-letniej lub lekko po 30.

Gość gość
06:38 Dokładnie, może zainteresuj się kobietami w okolicy swojego wieku? dla 33-35letniej kobiety będziesz "za stary"? I znowu "ja to sie brzydziłem kłamstwem, ale kobiety robią non-stop". To może faceta z takim podejściem poszukaj? Czy sądzisz, ze marzeniem kobiety jest przekonywać 34latka "Ty uważasz, ze kobiety są takie owakie, a ja to jestem inna"?

Gość gość
gość dziś [07:59 Prawda boli wiem ale to nie ja sie uzalam tu nad soba tylko wy kobiety. Chcesz sie dalej foszyc to fosz tylko nie oczekuj, ze twoja sytuacja sie od tego zmieni.