Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszusci faceci oszusci

Dlaczego faceci na portalach randkowych to oszuści ?

Polecane posty

Dlaczego? Klamią na temat wykształcenia ,niby wyższe haha a potem okazuję się ,ze zawodówka albo ledwo matura zdana. Wysylają nieswoje fotki i wmawiają mi ,ze on to on :O albo podrasowane masakra niektorzy w związkach ,szukaja kogos nowego :O w realu to samo jest ,tylko ze nikt sobie nie namaluje photoshopa na twarzy

Gość hghghhghhhh
Kobiety to tez ściemniaczki, pisze ze są wolne ale mają kogos tylko szukają lepszego nie klamią na temat wyglądu , zanizają wage, wymyslają rozne cuda typu : lubie sporty ekstremalne i jogging, a naprawde nie potrafi przebiec 50 metrow do tramwaju i ma zadyszke buhaha

Gość kochane
bo kazdy facet jesi skończonym kretynem. zrobi wszystko zeby zakrecic laske, a potem czuje satysfakcje z kolejnej zdobyczy. dupki pozbawieni jakichkolwiek uczuc

Gość kochane
sa podstepni i podli:-(

poza tym jestescie MALO KONKRETNI przekładacie tygodniami spotkanie, SPÓZNIACIE SIE - a tego nienawidze , albo po prostu kilka dni pisania i nagle................cisza ,zero znaku zycia ;O

Gość kochane
moze naiwne, ale wiedza czego chca, nie boja sie uczuc. a facet? kłamie co usta otworzy. daj dupy i spierdalaj to jest wasza taktyka

Gość kochane
uwazasz ze kobiety nie wiedza czego chca?????wiedza doskonale, tylko facet jest podła swinia która opowie bajeczke i zegnaj

Gość kochane
widocznie jestes jedna z tych wyrafinowanych swin;-))))))))))

Gość berbelucha
ale zjeby z tych faciów, żalosne pokraki ktore chcą zadupczyć to wciskają kity o sobie dobrze że nigdy nie błam zdesperowana na sympatię nie ma jakiś lepszych portali albo innych możliwości ?

Gość u5uy54u65u5
moze na realu dobrze poznac pogadac z jego znajomymi sprawdzic na necie wpisujac jego dane przegladac telefon jak nie widzi ;)

żalosne pokraki ktore chcą zadupczyć to wciskają kity o sobie" jest popyt ? jest i podaż wciskają ? bo mają odbiorczynie :D

Gość panna z sucha glowa
E tam. Ja sie nigdy nie nabralam a tez mam faceta z internetu. Po prostu - wiem, czego chce, nie boje sie zadwac "trudnych pytan" i rozpracowuje kolesi bardzo szybko :) Niejeden wial ode mnie z podkulonem ogonem, bo myslal, ze ja naiwna "niunia" jestem. W koncu jednak znalazlam takiego, ktory spelnial wszystkie kryteria i... jestesmy ze soba :)

Gość berbelucha
nie maja odbiorczyń, tylko naiwne dziewczyny dają im kredyt zaufania i wierzą na początku w te kity. A jak sie przekonają, że to sciema to uczą sie odróżniać bajkopisarzy i więcej sie nie nabierają, albo przynajmniej nie ufają już tak bardzo. Sadzisz, ze istnieje jakas odbiorczyni dla zaniedbanego starego kawalera po zawodówce, który pisze że ma wyższe i wygląda super ? Są chętne na zadbanego i kulturalnego, dlatego te żałosne pokraki tak piszą, ale takich jakimi są naprawdę to żadna nie chce i nie szuka.

Sadzisz, ze istnieje jakas odbiorczyni dla zaniedbanego starego kawalera po zawodówce, który pisze że ma wyższe i wygląda super ?" wystarczy że wklei fajne foto i 90% sie nabierze :D

Gość berbelucha
To że sie nabierają to znaczy tylko tyle że szukają fajnych facetów, to nie są odbiorczynie oszustów, one sądzą że widzą prawdziwą fotę, nie wiem co dają takie oszustwa tym zjebom, moze ich to jara że ładna laska odpisze, podupczyć i tak nie podupczą, chyba że zakleją swoją gębe tym zdjęciem, które wysłali i sie laska nie orientuje hahahahahaha

To że sie nabierają to znaczy tylko tyle że szukają fajnych facetów," chciałas powiedziec ładnych ciach :D a to roznica

Gość berbelucha
Tak jesteśmy skontruowani, ze wydaje nam sie w pierwszej chwili, ze ładne to fajne. Jeśli napiszą do ciebie 3 ładne dziewczyny i jedna nienajpiekniejsza, to najpierw obskoczysz te ładne, tak to już jest ładne ma większe branie, ale jak facet jest interesujący i miły to w koncu kogos spotka pomimo że nie grzeszy urodą, a jak ściemnia to tylko do pierwszego spotkania to dziala a potem sam sie skreśla. moze miałby szansę gdyby pisał prawdę, a kłamczucha to żadna nie chce

Gość zawsze nieszczery
zawsze szczery dawaj na swój topic a nie sie tu udzielasz durna pało. Dziewczyny nie gadajcie z nim bo to jest oszust, konfabulant i kapuś. Życzę spotkania tego jedynego na sympatii

Gość amada krk
DYNAMITEKID77 - oszust matrymonialny i naciągacz,od lat aktywnie działa na wielu portalach randkowych, dobry manipulator, nie dajcie się nabrać dziewczyny, spotyka się z kilkoma naraz.Długa jest lista oszukanych przez niego kobiet.

Faceci to oszuści w ogóle. Mówią jedno, nawet robią jedno na prawo, a co innego na lewo :P Zasada ograniczonego zaufania obowiązuje nie tylko na drodze:P

Regres "jest popyt ? jest i podaż wciskają ? bo mają odbiorczynie" Mają suczkę w domku, której cisną, że jest zajebiaszcza, a w sieci huczy od ich działalności. Wiecznie niewyżyte kutasy:P