Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxczzxczcx

Czy was też wkurzają pasożyty płaczące, że nie ma pracy

Polecane posty

Gość kokoszanelkaa
Nie wiesz co mówisz. Spróbuj pomieszkać w takiej wsi. Po drugie opiekuję się rodzicami i siostrzeńcem. Nie mam możliwości wyjazdu, a gdybym nawet miała to musiałabym pożyczać na start.

Gość sfhhyer
kokoszanelkaa 1200 ? Ja byłabym szczęśliwa zarabiając tyle. Zarabiam dokładnie 1060 zł netto, ale wyboru nie ma. 12:53 [zgłoś do usunięcia] Necronomicon 1200 ? Ja byłabym szczęśliwa zarabiając tyle. - jak mało człowiekowi do szczęscia potrzeba Wiesz, ja tez bylabym szczesliwa gdyby mi ktos placil za dom

Gość Dobrawka88
Pracowalam przez dwa lata teraz nie mogę - zajmuję sie 13-miesiecznym dzieckiem, JESTEM NA ZZASIŁKU czy wg was jestem PASOŻYTEM????

Gość kokoszanelkaa
Nikt mi nie płaci za dom. Rodzice dostają marne grosze jako świadczenia emerytalne.

Gość nie ma pracy :(:(
Ja wykształcenia nie mam prócz oczywiście średniego. Na studia w tym roku nie poszłam, bo nie mam się za co utrzymać by być na dziennych, a na zaoczne tym bardziej mnie nie stać. No i postanowiłam, że popracuję ten rok i może w przyszłym spróbuję jeśli coś odłożę. Ale nie jest tak kolorowo. Nawet próbowałam właśnie w tych wyśmiewanych przez was delikatesach. Nie chcieli mnie, bo nie mam doświadczenia. No i co ja mam zrobić. Aspiracje mam, bo chcę zostać kimś kiedyś. Ale póki co przez ten rok chciała gdziekolwiek się zaczepić. Odrzucić swoje ambicje i pracować za tę najniższą krajową. No to Wam mówię, dzwonię, idę na rozmowę i pierwsze co to rzut oka na moje CV. Puste, bo tylko ogólniak póki co skończony i do widzenia. Bo oni nie mają czasu uczyć, chcą doświadczonego pracownika. Ale co to za nauka? raz dwa bym pojęła, ale nawet szansy nie dają.

Dobrawka88 -> tak... a co my ci to dziecko zrobilismy??? zanim zaszlas w ciaze trzeba bylo myslec o kasie na dziecko... a nie od panstwa brac bo co nalezy ci sie za urodzenie dziecka ... no bez przesady

Gość kokoszanelkaa
Dobrawka88 zapewne cię zwyzywają rozkapryszone pannice z wielkich miast które nigdy nie czuły czym jest opieka nad dzieckiem.

Gość Dobrawka88
pytam sie ponownie. Bo wg mnie to jakis down założył ten temat i wrzuca wszystkich do jednego worka z napisem : PASOZYTY

Gość kokoszanelkaa
żona-swojego-męża jestes pustą, bezduszną kobietą. Kobietą cię nawet cięzko nazwać, po tych słowach.

Gość Dobrawka88
Po to panstwo kradnie mi z wyplaty pieniadze abym ja w razie potrzeby mogla sobie pojsc na zasilacz i tak wlasnie zrobilam

nie ma pracy :(:( -> ale na co liczylas? ze co skonczysz studia jak milony polakow ... i kazdy cie na rekach za papierek bedzie nosil ?? nie ma tak... trzbea bylo wybrac odpowiedni kierunek i w trkacie studiow sie rozwijac ... staze itd.... wyspecjalizowac sie w czyms a nie ... kazdy konczy jakies glupie popularne kierunki .. leseruja cale studia a potem oczekuja chuj wie czego

Gość Dobrawka88
kokoszanelka bo to nie raz juz tak było:P

Gość a mnie wkurzają takie pasożyty
jak policja, straż miejska, nauczyciele, wojskowi. Uprzywilejowana banda, na dodatek najczęściej siedza na zwolnieniach lekarskich.

Gość Elzaas
Kiedyś będziesz miała swoje dzieci. Nie zycze ci byś wtedy musiała gryźć kamienie.

Gość kokoszanelkaa
I ty smiesz mnie nazywać nieudacznikiem ? Zajmuję się dzieckiem, rodzicami, nie urastasz mi do pięt zaradnością

Gość Dobrawka88
zona swojego męża jestes tak głupia ze słów mało hehehena cholere panstwo żłopie moje pieniadze z wypłaty??? Nalezy mi sie to co teraz dostaje bo pracowalam i placilam skladki i gowno masz do powiedzenia:):):)

"Elzaas Kiedyś będziesz miała swoje dzieci. Nie zycze ci byś wtedy musiała gryźć kamienie." nie boj sie - ja pracuje i jestem osoba odpowiedzialna i nie zajde w ciaze i nie bede ryczec ze nie mam w zyciu nic ...

Gość żona-swojego-męża jakas ty
kurwa pusta. Nic nie wiesz o zyciu, ale dowiesz sie i to juz niedlugo. Spadniesz na sam dol, bedziesz zebrac o kawalek chleba a wtedy nikt ci nawet jednego dobrego slowa nie powie za ta jaka jestes szmata obecnie.

Gość Dobrawka88
zona swojego meza -- słuchaj niemoto jakbym mogla to bym pracowala ale nie ma sie kto mi dzieckiem zajac! Obys stracila robote i predziutko biegla po zasilek:):):)

Dobrawka88 -> nie kazdy jest tumanem z marnym wyksztalceniem hahah jak ty ... tylko kretyni nie moga znalesc pracy ... nieuki jedne hahah tylko widac do rodzenia dzieci sie nadajesz skoro do pracy cie nikt nie chce

Gość Dobrawka88
pusta a czemu?pasozyt czemu? Bo jestem na zasiłku? Zastanów się co ty wogole piszesz:)

Gość Dobrawka88
a skad wiesz głupia pizdo jakie ja mam wyksztalcenie?

Gość Dobrawka88
kurwa czy popiera ktos tę babę w tych pierdołach co ona pisze? Uprzejmię Cię inforuję ze za rok bede magistrem administracji więc spierdalaj od mojego wyksztlcenia

Gość Dobrawka88
Nie mam pracy bo wychowuję dziecko durniu