Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxczzxczcx

Czy was też wkurzają pasożyty płaczące, że nie ma pracy

Polecane posty

Gość xkamyczek
Taaa daremny temat. Wkurza was że ktoś nie ma pracy a sami pewnie po znajomości macie wszystko załatwiane, szkoły płacone przez rodziców, wszystko podane na tacy!!! Jest się czym chwalić, naprawdę. Nie wszyscy mają tak dobrze. Nie każdy ma możliwość pójścia na studia, bo przecież za 1000 zł nie opłacisz szkoły, mieszkania, i nie starczy na jedzenie na cały miesiąc. G ówno wiecie!!!

Gość kolokolkjw
Dzieci to cię kopną w dupę pusta ździro

Dobrawka88 -> bahhaha tez mi wyksztalcenie... jak miliony polakow.. popularny ogolny kierunek nie dajacy zadnego zawodu... pewnie zaocznie w panstwowej uczelni tylko dla papierka hahah

Gość kokoszanelkaa
Jestes tak pusta że szkoda słów. Nie wiem jak ty możesz uważać się za kobietę.

xkamyczek -> widac ty kolejna osoba, ktora jest nieudacznikiem i nie potrafi zrozumiec ze inni moga miec prace bez znajomosci itd. tylko dzieki sobie i swojej ciezkiej pracy, nauce i pasji... bla bla kolejnej ktorej sie nie chce

Gość Dobrawka88
zona swojego meza a jakie Ty masz wyksztłcenie cwaniaro

Gość Dobrawka88
odbije CIe czkawką to poniżanie innych.

Gość jestem będe
Wiecie co, zastanówcie się co wy piszecie. Jak łatwo Wam przychodzi ocenianie nnych. Nie Wasze zycie. Kazdy zyja tak, jak moze, jak chce i jak moze sobie pozwoloc. Ludzie sa rozni, maja rozne doswiadczenia zyciowe, blokady psychiczne itd. Oceniajcie dopiero wtedy, gdy dana osobe poznacie na tyle by móc stwierdzic o niecos wiecej niz pasozyt bo bierze zasiłek. Te bolesne słowa, kierowane przez was do innych ludzi, do was powroca. jutro, za miesiac, za 5 lat. Raz jes sie na wozie, raz pod wozem. O to w zyciu chodzi.

Gość GHJ$%&/
do- żona-swojego-męża-----popieram cie kobieto, ja sama jak widze te zyciowe niemoty zle mi sie robi, mysla jak maja bachora to spelnily obowiazek obywatelski i na tronie te donice posadzic do tego zapomogi bo im sie NALEZY. Korwa roboty sie zlapcie lenie smierdzace!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Gość Dobrawka88
jak zasilek minie wracam do pracy zadowolona:)? no chwal sie wyksztłceniem i swoja praca bo jak na arzie to pierdolisz bzdury na kafe:)

Jako wykształcona i odpowiedzialna, nie powinnaś się tak zachowywać. Kiepsko to świadczy o tobie. Sama pochodzę z małej miejscowości. Jestem teraz na wysokim stanowisku, ale jak ktoś wyżej napisał wiele pomogli mi rodzice i znajomości. Dlatego wiem jaka jest sytuacja na prowincjach. Staram się pomagać ludziom, a nie wyzywać ich i poniżać.

Gość Dobrawka88
poki co dziecka z kim zsoatwic nie mam kurwa cy tak trudno zrozumiec ???

Gość nie ma pracy :(:(
żona swojego męża - co Ty do mnie wyjeżdżasz o studiach? przeczytałaś to co napisałam!? nie mogłam iść od tego roku na studia! nawet jeszcze nie wybrałam kierunku, który zacznę za rok, ale Ty oczywiście już wiesz, że pewnie skończę beznadziejny kierunek i nie przyszłościowy. Nie wiem jeszcze na co konkretnie pójdę. Ja mówię o sytuacji jaką mam teraz. Jestem po szkole średniej i chciałam przez ten rok pracując oszczędzić jakaś kase żeby potem sobie opłacić studia. A teraz jestem zarejestrowana w urzedzie pracy i stazu nie mają dla mnie żadnego. Praktycznie zero ofert dla dla kobiet. Mówicie, że bez studiów to w sklepie się ląduje lub na kasie w biedronce. A ja właśnie na swoim przykladzie mowie ze bez doswiadczenia to i do sklepu nie chca. Kiedy zono swojego meza mialam zdobyc doswiadczenie w liceum?? nie siedzialam na tylku tylko sie uczylam teraz mam czas na prace , ale bez doswiadczenia nie chca.

Gość Dobrawka88
Alicja cos w tym smiesznego ze tak napisalam? czepiala się to jej odpowiedzialam

Kaiovas -> ja też pochodze z małej miejscowości, dzis to co posiadam mam tylko dzieki sobie ... i wiem ze mozna - i dlatego wg mnie tacy ludzie kotrzy tylko wyciagaja reke daj daj i tez wiedza ze mozna jak sie chce to pasozyty i tyle

Gość Dobrawka88
Alicja dla mnie to osiagnięcie. Duzo pracy w to wkłądam kierunek jest trudny, dużo nauki, nikt mi tam ocen za łądne oczy nie stawia. TO ze Twoi znajomi są na bezrobociu nie oznacza że ja będę. Nie rozumiem takich jak wy.