Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxczzxczcx

Czy was też wkurzają pasożyty płaczące, że nie ma pracy

Polecane posty

Gość psychologia się kłania-do żony
PUDŁO KOCHANIE-ty mi do pięt nie dorastasz,jesteś dla mnie gówniara,a żeby osiągnąć to co ja musisz jeszcze sporoooooo popracować,a o życiu gówno wiesz-nie jesteś partnerem do rozmowy-bo po prostu jesteś za młoda,ale wiedz że oprócz tych pasożytów są tez inne sytuacje o których nie masz pojęcia-ale już wydajesz wyrok!Mam do czynienia z wieloma takimi sytuacjami bo badam różne środowiska i więcej pokory by ci się przydało ,bo życie czasem lubi się mścić,ale oczywiście życzę ci wszystkiego najlepszego i.....trochę więcej mądrości(to nie to samo co inteligencja) papapapa uciekam stąd

Gość hahaha co za zona
Cały dzień na kafeterii to widzę, że siedzi nic nie robiąca żona swojego męża. Masz tego swojego meza i pierdzisz w stolek. Jestes zwyczajna kura domowa. Szkoły też żadnej nie skonczylas. Co ta zazdrosc z ludźmi robi 🖐️ bez odbioru.

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to odpowiedz w koncu zono-swego-meza jaki kierunek skonczylas i jaki zawod wykonujesz bo poki co wszystko co mowisz to puste gadanie i obrazanie innych. Jak żes taka pewna siebie to odpowiedz !!!!

Gość zono...
to ty czytac nie umiesz - gdzie psychologia napisała , że masz 21 lat?:P i niestety ma racje - jestes agresywna na każdym niemal topiku, na którym się wypowiadasz... pomyśl nad sobą czasem. a co do twojego wykształcenia -podobno masz pedagogiczne więc...? średnio ścisłe prawda? to,że potrafiłas się przekwalifikowac to plus dla ciebie , ale coś cię do tego skłoniło - pamiętasz co?