Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vredna

damskie fatałaszki na NIM

Polecane posty

Gość Vredna

Witam. Czy ktoras z Was -bad zktoregos tez to niesamowicie podnieca.Nigdy nie ciagnelo mnie w kierunku kobiet ani nie jestem lesbijka-uwielbiam gdy facet ubiera damskie majtki, ponczochy,pas,mini,szpilki!Jestem wysoka, mam na szczescie duzy rozmiar buta i po raz kolejny mam mezczyzne ,ktory tez to lubi.Czy jest nas wielu?!Milosnikow takich cudow?pozdrawiam!

Gość Vredna
Okej przyznaję. Tak naprawdę jestem facetem i lubię zakładać damską bielizną. Bardzo mnie to podnieca i lubię wtedy walić konia. Niestety, każda dziewczyna której to mówię ucieka ode mnie. Tak więc zostali mi już tylko faceci, są może jakieś fajne pedały co by mnie zaakceptowali? Mogę się przeginać i robić wiele innych rzeczy, mogę być totalną ciotą obciągarą. Tak pragnę akceptacji i zaspokojenia...

Ja tak lubię i mnie to podnieca, właśnie figi i pończochy damskie:) ale wiem, że kobietom się to nie podoba, bo to ichne ubranie:)

Gość marucha1
@Vredna moja partnerka kazuje mi sie tak ubierac,np.przed jej seksem z kochankami

Gość Misr4

Lubie sie tak przebierac. Podkradam mojej dziewczynie bielizne. Wpisz w google misr4 w damskiej bieliznie

Jestem na tak. Kazdy nosi co che i jak chce. Ja jako facet oddam za grosze moje rajtki ktos cos zapraszsm przez profil