Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

ale goraco!!!

Polecane posty

Gość a na polnocy Anglii
teraz deszczyk kropi :D A jak w innych rejonach? Halo, halo...jak na froncie u was? :D

Gość a na polnocy Anglii
nie, zdesperowana nie "zawsze". Skad ty takie informacje czerpiesz? Z polskiej prasy? :D Ja sie w kazdym razie bardzo ciesze, ze dzisiaj temperatura tylko ok 24 :D i pokropilo. Od razu lepiej sie oddycha :D

Gość a na polnocy Anglii
zdesperowana ja pisze o polnocy ANGLII a nie o Szkocji :O

Gość a na polnocy Anglii
Heh, ok :-) Ale dzisiaj jest przyjemnie. Jednak 30 stopniowe upaly, bez kropli deszczu to w UK masakra :O

Gość a na polnocy Anglii
u mnie przyszly tydzien zapowiadaja z mniejszymi temperaturami (uuufff! :D) ale bez deszczow, ewentualnie przelotne pokropki. Ide sie byczyc do ogrodu, fajnie sie zrobilo :-)

Gość o maj god o maj god
ja wczoraj bylam nad morzem :D wygrzalam sie na sloneczku :D rewelacja. dzis back to work, ale pogoda nadal swietna :D

Gość trgh546y46y
Zdesperowana Domowa Żona ooo :-) jkakbyś mieszkała w PL i to w mojej miejscowosci ;-)

Nic mi nie mowcie o alkoholu. :( Wczorajszej nocy wypilam sama sredniej wielkosci butelke Bacardi. Moj mozg powedrowal w przestworza, co sie dla mnie kiepsko skonczylo. A dzis kac, rowniez moralny...

Gość Uncle Adolf =D
lepszy efekt daje truskawka z zostawiona szypolka pokrojona w plasterki (lacznie z szypolka z jakies 6-7) i polozona jak otwarta talia kart jezeli mozna tak to okreslic :-D tzn dziubek razem a szypulka jak talia kart ;-) ale mozna i bez szypolki :-D dodam rowniez ze troskawka smakuje niesamowicie z - UWAGA - pieprzem :-D sprobuj przekroic na pol posypac delikatnie czarnym pieprzem i mniam do buzi :-D

Gość Fucktycznie!
Mayor of London ....... No baaaa, podobalo mi sie w US. Ale to temat rzeka.... Bylam w Seattle w stanie WA wiekszosc czasu i robilismy krotkie wycieczki. Kanada (Vancouver, Whistler, Montreal, Toronto) I New York bo graniczy prawie ze z Kanada. Ale tez Portland w stanie Oregon.... Taaaa ale w którym Seattle ? Powiesz Nam ze ze Seattle WA do NYC to krótka wycieczka ? hmmm

Gość W ogóle wiesz gdzie leży
New York ? Mayor?

Gość Mayor fantazja poniosła
Była w Seattle ale wyskoczyla na chwile do NYC bo on graniczy z kanada :D no nie moge !!!!:D