Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZostanęAnonimowy

pomocy - moja siostra oszalała

Polecane posty

Gość ZostanęAnonimowy

Moja siostra od jakiegoś roku ma chłopaka. Jakiś miesiąc temu podsłuchałem jej rozmowę, i wiem że paliła z nim zielsko, jara z nim bardzo często fajki i piją. Ostatnio jak wróciłem ze szkoły i potrzebowałem sobie wejść na kompa bo mi było potrzeba to ona zrobiła mi taką awanturę że ja to niby cały czas siedzę, kiedy ona sama siedziała 5h non stop. (bo wygląda to tak: jej chłopak w dni robocze pracuje, a ona w te dni siedzi w domu, a w soboty i niedziele jej nie ma w domu [ma 19lat jbc.]). Nie wiem gdzie ten jej szmaciarz pracuje, ale na 100% kręci się w jakimś brudnym interesie bo za każdym razem przyjeżdża innym autem, mojemu staremu tytoń przywozi (nie wiem chyba go chce tym przekupić). To on chyba ma na nią taki wpływ, że ona się tak zachowuje. Poważnie, ona zachowuje się teraz tak jakby była wszechmogąca. Jak ja wracam do domu to nie mogę się w spokoju pouczyć do matury, bo mam jakieś awantury, drze tą mordę na maksa. Ja już dłużej tego nie zniosę. Poradźcie mi, co mam zrobić. Mówiłem mamie że ona jara zielsko, ale pozostała niewzruszona, chyba nie uwierzyła, ale ja swoje wiem, jara na 100%. Co mam zrobić. ja już tak dłużej nie potrafię, bania mnie boli jak tylko przyjdę do domu. Ja chcę się w spokoju uczyć do matury, a nie wysłuchiwać jej wrzasków. help..

Gość ZostanęAnonimowy
A na poważnie?

Gość fiyfuiyuiyuiyu
a mi się tak odbiło, że aż mi krew z oka poleciała

Gość cycatamalolata3457786585
a nie możesz pokazać jej swoich klejnotów? Zatańcz jej jądrami, podrzucaj parówę - zadziała.

Gość ZostanęAnonimowy
proszę o wypowiedzi na temat, to nie offtopic.

Gość robercikodsiedmiubolesci234
Jedyne wyjście z tej sytuacji chłopie to jak na moje włożenie twojej siostrze ręki głęboko do gardła i wymasturbowanie jej serca. Innego wyjścia nie widze

Gość elka123321123321
metoda być może brutalna, ale uważam, że powinieneś rozciąć sobie brzuszek nożykiem do sera i wsadzić do flaków model tekturowego dinozaura a następnei zaszyć brzuszek brudną nitką. Zawiniesz się na zakażenie. Pomogłam?

Gość kdksdpdkpgsgs
ty sie nie denerwuj.kazdy z nas mial brata i siostre i kazdy z nas sie klocil.moj brat wlaczal glosno radio, dzieki niemu do tej pory nie moge sluchac muzyki,wylaczam ja za kazdym razem:D nieslucham radia tylko na sluchawkach,tak mnie napasl glosna muzyka. moim zdaniem przez milosc jej odbija, nic nie mozesz zrobic, zlap jakas piatke i popros mame o wsparcie, ze chcialbys isc na dobre studia(idz na fakultety), ale musisz miec warunki do nauki.rodzice na to poleca. a nie graj w gry i nie wal pilka w sciany w tym czasie.