Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona______________________

chłopak nie przyjął ode mnie prezentu na Dzień chłopaka!!!;(

Polecane posty

możę zaczne od tego. ze mam znajomego który rysuje zajebiste obrazy wiec poprosilam go czy mogl by mi ze zdjecia narysowac mnie i mojego chlopaka. zgodzil sie. wiec pomyslalam ze moze byc to super prezent dla mojego chlopaka. dzisiaj szczesliwa składam mu zyczenia, daje mu prezent a on patrzy wzial do ręki i sie pyta. kto to rysowal? jaki chlopak skad i wogole jakies glupie pytania. ja powiedzialam ze znajomy zaplacilam mu kase. a on strzelil focha i powiedzial ze nie bedie jakis chlopak go rysowac wstal i wyszedl z domu a ja siedze zla i prawie rycze!!!

Gość Jennifer Bonnel
Masz totalnie dziecinnego chłopaka, po co Ci taki?

Gość krótkozwięzły
16? 17? Bravo nie działo?

ja mam 21 lat a on 22 wiec dziecmi nie jestesmy

Gość Jennifer Bonnel
Pomyłka - Ty nie jesteś, a on jest charakterem, choć nie metrykalnie. Prawdopodobnie albo niska samoocena i każdego traktuje jak rywala, albo człowiek-tyran, a Ty jako jego własność nie możesz mieć kontaktu z innymi mężczyznami.

u mnie byla dosyc skomplikowan sytuacja bo sie niedawno zeszlismy spowrotem;.... ale ludzzie !! ja chce zeby on sie ucieszyl a on mi takie numery robi?? co ja mam zrobic z tym prezentem?? a wy co byscie zrobili na moim miejscu???

Gość raz w tygodniu
Masz totalnie dziecinnego chłopaka, po co Ci taki?

kocham go po prostu. jak wychodzil to powiedzilalm mu zeby dal mi spokoj a on sobie poszedl a za pol godziny juz dzwonil!!!

mam go olac dlatego ze nie wzial prezentu?? a wam by sie podobal taki prezent?

Gość Jennifer Bonnel
Ja bym nie chciała w ogóle go. Teraz coś takiego, a później co? Awantura, bo sprzedawca był zbyt miły? Zrobiłaś oryginalny prezent - nie kupiłaś perfum czy innych oklepanych prezentów. Wysiliłaś się, a on nawet nie, że nie docenił. On zgniótł, odrzucił podarunek. Całkowity brak klasy i empatii - bo nie wierzę, że pomyślał choć chwilę o Twoich uczuciach.

on mi powiedzial ze to nie ode mnie tylko od tego chlopaka co to narysowal!!! kurwa mac no wiecie co. zaraz szlak mnie trafi!! ja na urodziny nic od niego nie dostalam nawet kwaitka

Gość NARÓD SIĘ PRZEBUDZA
Tusk jeździ samochodem za tuskobusem dla zmyłki :classic_cool:

wyjaśnił mi przed chwila, że na tym rysunku ma 2 razy mniejszego członka niż w rzeczywistości, wiec rysownik go obraził

podszywie spadaj!!!

Gość Jennifer Bonnel
W takim razie, gdy on Ci coś kupi, to nie będzie od niego, tylko od tego biednego Chińczyka siedzącego na taśmie fabrycznej. No na litość boską, walnięty małolat, no.

Gość 22222222222222222222222222221
twój chłopak ma strasznie niską samoocenę ...

przez niego moja samoocena spadla i tak ponizej zera poniewaz on twierdzi ze jestem dla niego i tak za gruba mimo ze mam 175 i waze 60 kg

Gość Jennifer Bonnel
A w takim razie uciekaj! Nie dość, że ma niską samoocenę, to jeszcze robi na Tobie projekcje. W skrócie - przerzuca swój kompleks niższości na Ciebie, zaraża Cię nim, by móc się dowartościować Twoim kosztem. Nie pozwól mu na to!

Gość Jennifer Bonnel
Myślę, że fannky tylko wyraziła nadzieję, że nie jest to prawda, że nie dajesz się tak traktować. :)

Nikt nie ma prawa decydować za Ciebie. Jednak usiądź i zastanów się, czy jesteś szczęśliwa w swoim związku? Czy czujesz się bezpieczna i w pełni akceptowana? Czy widzisz, że jesteś dla niego najważniejsza? Czy okazuje Tobie szacunek? Czy zawsze możesz na niego liczyć? Czy okazuje Ci uczucia? Czy zaspokaja Twoje potrzeby (czułości, adoracji, zrozumienia, wsparcia)? Naturalnie też nie jesteś ideałem ;) nikt nim nie jest, ale związek powinien dodawać skrzydeł, nie je podcinać!

powiedzialam mu ze wyrzucilam to do kosza a on powiedzial ze niedlugo do mnie przyjedzie !! nie wiem co on sobie wyobraza!!ze moze robic ze mna co chce!! i tak nigdzie nie wychodzimy tylko siedzimy w domu i plnujemy mebli!! bo on nigdzie nie chce chodzic!!! mam tego serdecznie dosyc!! mam 21 lat i nie pamietam kiedy bylam w klubie gdzies potanczyc!!