Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczek bez pracy

Polecane posty

chetnie bym poszedl do jakiejs pracy nawet byla jedna na oku ale jednak dalej musze czekac mug bym nawet za 500 zl pracowac byle by byly pieniadze ciagle chodze bez grosza chcial bym pare zeczy pokupowac jakies fajne ciuchy czy dobre perfumy no ale ta kasa nie mam bogatej rodziny wiec musze szukac pracy

Jak wygram jakąś kasę, może nawet piątkę w dużego czy z tysiąc w zdrapkę, to może przyjadę na wycieczkę do Łodzi i pójdziemy na piwo.

Gość Dasertyn
Co Ty piertolisz, pracy jest mnóstwo szczególnie dla facetów, a w większym mieście to nie pracują tylko ci, co nie chcą.

ja strasznie nie lubie ludzi podszebuje takiej pracy w ktorej nie bede mial zbytnio duzej stycznosci z ludzmi

Gość nie ma takiej
chociaz , idz na stroza w nocy i bedziesz sam 🖐️

taki stroz wnocy czy w dzien mog by byc :) looooser - zyjemy razem z mama w malym mieszkanku ale jak bedzie trzeba to sie znajdzie miejsce do przekimania raczej nie bedzie problemu wiec kiedys jak bys chcial to wpadaj :)

Ano to nie problem, mogę też iść do hotelu, albo wracać jeszcze w ten sam dzień. Słabe połączenie jest z Wrocławia do Łodzi, chyba z 4,5 godziny w jedną stronę pociągiem. W 2020 r. mają być szybkie pociągi. ;)

Gość Dasertyn
cieciów szukają w wielu firmach, więc nie wiem skąd ten problem