Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem_pijana

Jestem pijana, mam ochotę na sex

Polecane posty

Gość jaki ty dobry doradca
jestes, bzdety piszesz i tyle

Gość Jestem_pijana
To mam się rozstać z mężem bo go już nie fascynuję???? dzięki, za radę. Mój mąż jednak nadal mnie kocha. Nic nie mówi o rozwodzie... To ja czuję brak sexu. Może jestem zanadto rozbuchana:(

Gość paaam
zatanawiam się czy on wie o tym , że ty masz taką ochotę , to że tobie wydaje się to oczywiste to wcale nie znaczy , że tak jest

pijana, nik nie da ci złotego środka. Sama musisz podjąć decyzję. nie oczekuj od forum, że powiedzą ci jak żyć. Nie tylko ciebie swędzi :D Ale przecież jesteśmy ludźmi a nie zwierzętami (choć czasem żaluję) :D:D:D

Gość Jestem_pijana
nie wiem już... Czasami sam żartuje, że mam duże potrzeby i przydałby się ktoś kto by go odciążył.. Nie wiem na ile to jest żart na ile tak on czuje. Nic nie wiem bo nie potrafię spojrzeć z boku. Wiem tylko tyle, że sex mam na weekend. Zwykle.Nie zawsze. Ja bym chciała i w poniedziałek. I w środę, i w czwartek. Nienawidzę czekać do weekendu i soboty wieczór. Jakby to był obowiązek małżeński. Czy ktoś mnie rozumie????

Gość Jestem_pijana
Jaka decyzja? To mój mąż. Wyżaliłam się po pijaku i musi mi przejść. Znajdę jakiś spsób. Czasami tylko się zastanawiam... czy są kobiety, które też mają takie potrzeby?

Gość paaam
wbrew temu co ci się wydaje , to bardzo częsty problem czytałaś już coś na ten temat , tzn , jak na nowo ppodniecić męża , żeby nie wyciągał rąk z twoich majtek ? sporo literatury na ten temat jest ..

Gość Jestem_pijana
dobra_dupa dziękuję bardzo. Jutro będę trzeżwa i mam nadzieję, ze zapomnę o moich lękach z dzisiaj. Jakoś to sie ułoży. Choć nie wiem jak... Ale na pewno coś musi się udać. Kiedyś myślałam, że tylko faceci chcą sexu, tylko oni nalegają, a kobiety ewntualnie wyrażają zgodę...Nigdy bym nie pomyslała, że będę po 2 stronie. Tej, która prosi i tej która nie jest zaspokojona do końca. Życie różnie się układa;(

Gość Jestem_pijana
wbrew temu co ci się wydaje , to bardzo częsty problem czytałaś już coś na ten temat , tzn , jak na nowo ppodniecić męża , żeby nie wyciągał rąk z twoich majtek ? sporo literatury na ten temat jest .. Nie, nie czytałam. Coś o tym piszą??? Jakbym wiedziała, jak na nowo podniecić faceta to pewnie bym skorzystała. Ale wątpię czy istnieją takie poradniki...

Gość paaam
dziewczyno :) mogę ci podesłać kilka tomów a to i pewnie tylko drobna cząstka tego co na ten temat napisano :))

Gość Jestem_pijana
Ale chyba żadne książki nie sprawią, że mój mąż znowu poczuje do mnie pociąg?;) Eh.... ;(

Gość paaam
a jak myślisz , o czym mogą pisać książki seksuologiczne jak oboje jesteście napaleni to nie potrzeba wam żadnych poradników chodzi o to , jak na nowo odkryć partnera , żeby nie trzeba było szukać kogoś nowego poszukaj i poczytaj , sama się zdziwisz ile tego jest a jakie ciekawe rzeczy tam piszą ... :)

Gość sfdgfgfhghgjgjgf
Ale jak mam szukac? Może jakiś link? Poza tym, to ja jestem napalona... nie mój facet.

Gość paaam
no właśnie dowiesz się co co zrobić , żeby zaczął patrzeć na ciebie nowym wzrokiem na początek proponuję grahama mastertona

Gość Jestem_pijana
Graham Masterton??? Zawsze myślałam, że on pisze horrory:)

Gość paaam
horrory też :) ale ja akurat czytałem niehorrory :))

Gość jak was
Pijana nie martw sie ja tez tak mam .

Gość pijana pozostaje masturbacja
jak zdrada nie wchodzi w gre:P:P:P

Gość meander zaklęty
ooo.... jaki fajny temat... jak w temacie :O potrzebuje sexu!!!!!!!!!!!!!!

Gość pearl and shell
No to jazda...Dajesz konkrety a nie ściemy walisz:P

Gość meander zaklęty
chyba konkretniej nie umiem :)

Gość gość
tez bym posexil sie jest jakas chetna

Gość gość
Tu nie ma kobiet

Gość gość
Z Łodzi chętna niewiasta na romantyczne spotkanko teraz?Jestem bardzo czułym i delikatnym gościem,bratem łatą