Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoskaika

Aż sie wstydze swoich myśli

Polecane posty

Gość Małgoskaika

Podoba mi sie chlopak corki. Chyba zgłupiałam....

Gość klaustrofobiczna_jazda
ooo to jeszcze przede mną ale na pewno nIE będę sie grzała na stare pryki nic w tym dziwnego IMO.

Gość Jest dla mnie czy nie
To dobrze. Macie podobny gust.

Gość Małgoskaika
ja 39 corka 18 chlopak 22. Mam męza i sama nie wiem jak to? Własnie o to chodzi że jak dobrze to ujęlas Długie Czerwone Paznokcie czuje coś w jego obecnosc, on tez mnie lubi, oczywiście dalej sie nie posunie ale jestesmy bardzo zzyci i bardzo na luzie , bardziej on dla mnie taki kolega/przyjaciel niż przyszły ziec. Jeju jak sietego pozbyć....

Gość klaustrofobiczna_jazda
a była kiedyś taka historia w mediach, że facet sie rozwiódł z żoną dla teściowej, daj sie ponieść, raz sie zyje :-)

Gość yy.....
Wyobraź sobie go na kiblu z ostrą biegunką. Mi pomaga :d

Gość Małgoskaika
Nie chodzi o żaden rozwód, ani o żaden sex, to nie wchodzi w gre, chodzi mi tylko o to że lubię go chyba bardziej niz przystoi i w życiu nikomu tego nie powiem, Dlatego tu pisze...

Gość A mnie podnieca mój
teść. Nawet bardzo, to wspaniały mężczyzna :)

I oczywiście MUSIAŁAŚ dopisać, że on Ciebie też lubi, że jest na luzie...w tym kontekście zabrzmiało to genialnie :)

zachowaj tą myśl tylko dla siebie. Nigdy pod żadnym pozorem nikomu o tym nie mów!!!! Twojewj córce by pękło serce!!! ja bym na Twoim miejscu zaczęła go unikać i nie wdawała się w jakieś tam długie konwersacje czy coś w tym stylu bo to tylko pogorszy sprawę. Najlepiej mów tylko to co musisz czyli dzien dovbry do widzenia bądź oficjalna, unikaj kontaktu wzrokowego i oddalaj od siebie wszelkie myśli o nim ja tak miałam kiedyś ze swoim szefem i pomogło :P

Gość Małgoskaika
DługieCzerwonePaznokcie---dzięki za rady, tylko jak na razie ja robię wszystko wręcz odwrotnie chociaż wiem ze masz rację w tym co piszesz. Jak on przyjeżdża to sie ciesze, jak robie obiad a wiem ze on na ni będzie to mi zalezy zeby było coś dobrego, lubię z nim gadac żertowac przekomarzac sie. To ja ich poznalam ze soba tak wyszło, znałam go już wczesniej zdązyliśmy sie zakolegowac zanim oni zaczęli sie spotykac i moze to stąd...

Gość Małgoskaika
prosze nie wklejac tego tarota

Gość o co ci chodzi?
Uważaj zebyście nie skrzywdzili dziewczyny A tak wogole to chyba ci za dobrze masz za mało obowiazkow i chcialabys jeszcze z młodymi ganiac

krótko - podobanie a pożądanie to dwie różne rzeczy, ta pierwsza to kwestia gustu (rodzinnego), a druga uczuć i popędów. Jak zatrzymasz się na podobaniu to chłopak ma szansę mieć super teściową - o podejście mi biega :-P