Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Co zrobić pomóżcie bo już nie wiem jak z tego wybnąć :(

Polecane posty

Gość takaonaa
spokojnie czasem warto byc cierpliwym na kazdego przychodzi czas ;-)

Gość zrk
Napisz mu to wszystko w smsie. To, co tu napisałaś: że powoli zaczynasz się uśmiechać, że nie byłaś przy nim sobą, itd, itd. Niech wie. I niech ma pełną jasność sytuacji, że wszystko skończone. Niech wie, że już nie wróci do Ciebie, ani ty do niego... Bo przecież nie będziesz go niańczyć do końca życia: nie tego oczekujesz przecież... O! Potraktuj go jak wrzoda, którego trzeba wyciąć i zapomnieć. (I to jest moje motto dla Ciebie). Trzymaj się więc i przebywaj między ludźmi. Normalnymi ludźmi. Musisz...

Witajcie :) Napisałam mu dziś rano po kolejnych smsach od niego,żeby wykasował mój numer a jego dodałam do "czarnej listy".Nie chcę się denerwować a ostatnio przez niego czułam się bardzo źle.Napisałam mu,żeby sobie znalazł kogoś innego do dręczenia i żby udał się do lekarza bo ma coś z mózgiem.Każdego dnia po tamtej akcji nabieram sił,uśmiecham się,robię co lubię i nikt nie ma mi niczego za złe :) Czuję,że znów żyję.Jeszcze troszkę czasu potrzebuję,żeby emocje opadły,żeby mu wybaczyć dla siebie samej(w sensie,żeby był mi obojętny) ale powrotu nie będzie i nigdy nie zapomnę mu tego.I nie uważam się za ideał ale on zostanie sam jak palec.Bo nikt chyba z nim nie wytrzyma a im starszy będzie tym będzie mu ciężej się zmienić.

Gość mikimousee
Super dobrze zrobiłas sama widzisz poczułas ulge ...a komfort psychiczny dla kobiety zwłasza któa potrzebuje poczucia bezpieczenstwa i wsparcia w zwiazku to rzecz swieta ....pewnie ze jeszcze bedziesz czula zal...smutek ale minie zajmij sie soba znajdz sobiejakies hobby ja poszłam na joge i jezyki obce...zajmij czas i nie mysl juz o nim... on sie nigdy nie zmieni ma 34 lata jakby cos chcial z tym zrobic to juz by dawno zrobił.... zycie jest za krótkie i za piekne zeby sie meczyc z takimi przypadkami.... :-)

Przyjechał do mnie jak wychodziłam z pracy ale na szczęście koleżanka wie co i jak więc wyszłyśmy razem i minęłam go bez słowa.Jeszcze kolega do nas podszedł i zaproponował,że nas odwiezie :).Także stał przed moja praca z otwartymi ustami hihi.Później jednak musiał stać u mnie pod domem bo jak wracałam z psem ze spaceru to mnie zaczepił,że chce porozmawiać.Powiedziałam,żeby o mnie zapomniał bo przegiął,nie będę się tłumaczyła,że kochałam go ale już nic z tego nie będzie.Po długich błaganiach umówiłam się,że przyjdzie do mnie(naszego mieszkania)w sobotę pogadać.Tylko,że on sobie pewnie wyobraża,że mu wybaczę.Ja tymczasem juz spakowałam resztę jego rzeczy i w sobotę mu wystawię :)

Gość mikimouseee
Wystaw i nie dyskutuj z nim ja bedziesz miekła to przypomnij sobie jak on sie zachował i jaki okropny potrafił byc wobec ciebie i ze jak wrócicie to sie powtórzy...liczy sie twój spokój i to ze sie znowu usmiechasz ... bez niego...

Gość mikimouseee
Mandarynka jak tam mam nadzieje ze nie łamiesz sie ;-)

Gość mikimouseee
Mandarynka napisz jak tam po dzisiejszym dniu :-)

Gość co ma napisac
raczej juz nic nie napisze bo pewnie kawaler poskomlal i poleciala do niego w podskokach...

Gość mikimouseee
Mandarynka co słychać jak wróciliscie do siebie to tez napisz jestes dorosła twoja decyzja :-)

Hej :) Wczoraj było ciężko,dzis trochę też ale nie wróciłam do niego.Przyjechał do mnie wczoraj-z kwiatami i "niby"przeprosinami,bo powiedział,że rozumie część moich racji ale...i tu znów było wszystko moją winą,że nigdy go nie wspierałam,że ciągle coś robię nie tak i mam popracować nad sobą(!!!) bo jestem do niczego i on tylko się denerwuje i żebym się nie dziwiła...Masakra jakaś.Jak powiedziałam mu grzecznie,że w przedpokoju ma swoje rzeczy,niech zabiera i wyjdzie bo to nie ma sensu to zaczął krzyczeć,że pewnie już się za przeproszeniem pieprzę z innym,że go od początku okłamywałam i on jest przekonany o tym.Cały czas się nim tylko bawiłam,jestem wyrachowaną dziwką,szmatą,idiotka i nigdy nie znajdę takiego drugiego jak on :P.No....napewno nie :D:D:D Póxniej jeszcze napisał,czy jestem pewna swojej decyzji,że może jak JA się zmienię to On mi wybaczy haha i będziemy razem.W nerwach a już byłam po 2 kieliszkach winka z kuzynką(oblewałyśmy wolność moją od debila)napisałam mu grzecznie:"Wypierdalaj".Chyba w końcu zrozumiał,napisał jeszcze tylko,żebym nie dzwoniła,nie chciała później do niego wracać i że koniecznie muszę się leczyć,bo on się starał cały czas i jest słodki a ja psychiczna jestem ;).Uff jak dobrze już się nie bać :) Dziękuję za pomoc wszystkim.Miki-jesteś wspaniałą babką,która dała mi siłę-dziękuję Ci 🌼.Będę jeszcze zaglądała tutaj na topic i coś skrobnę jak sobie radzę sama i czy nie mnie nie nachodzi.

Gość mikimouseee
Manarynko jestem z ciebie dumna....sama widzisz pokazał pan i władca swoja prawdziwa twarz znowu.... Dziękuj bogu ,że masz go z glowy i z kims normalnym sobie zycie ułozysz :-))) zajmij sie soba odnajdz spokój.... Bedzie dobrze :-))) Buziaki trzymaj się !!!!!

Gość zrk
Spadaj z tym tarotem, durniu. Żadne karty ani wróżenie z fusów,ani jakakolwiek inna magia jest tu niepotrzebna. Dziewczyna świetnie sobie poradziła bez tego. Niech żyje mandarynka. Twoje zdrowie!!!

Gość mikimouseee
Mandarynko trzymasz sie jakoś ;-) Bądź dzielna!!!!!!

Gość mikimouseee
Mandarynko trzymasz sie jakoś ;-) Bądź dzielna!!!!!!

Hej :) Chyba muszę pozmieniac numery telefonów..Dziś kręcił sie idiota koło mojej pracy i wychodziłam z kumpelą.Coś tam gadałyśmy sobie o facetach i jej byłym i ja powiedziałam do niej takie zdanie:"pewnie kogoś tam ma".Oczywiście chodziło mi o byłego a ten mój oczywiście zrozumiał,że ja o nim mówię i później zaczął mi wydzwaniać-nie odbierałam to wypisywał,że nie nikogo i znów jakieś wmawianie mi,że niby powiedziałam coś o nim,że przecież słyszał omg.Chory człowiek.Jak dobrze,że już z nim nie jestem bo bym w kaftanie skończyła.

Gość mikimouseee
Wiesz z jednej strony to dobrze,że po raz kolejny masz dowód ,ze dobrze zrobiłas i on jest zaburzony... z drugiej powinien dac Ci juz spokój.... jak cie bedzie nekal to postrasz go ze sobie nie zyczysz jakiegokolwiek kontaktu a nekanie jest karalne.....On ma naprawde wielki problem ciesz sie i dziekuj bogu ze ty juz nie masz..... ;-)))

Gość mikimouseee
Mandarynka dajesz rade?? :-)