Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made in Eindhoven

Dlaczego kobiety nie depilują okolic odbytu ? To Skandal

Polecane posty

Gość IMO13855
Kocico - rumieńce można też gdzie indziej wywoływać..ale, oszczędzę Ci tej traumy - może za kilka lat. :classic_cool:

Gość IMO13855
Przecież i tak już Różowa jesteś. :P

"zwykle nie zobaczyła co było napisane drobnym druczkiem." Zobaczyłam, jednak muszę Cię rozczarować- Twoje rozkazy na mnie nie działają. No może jedynie wywołują uśmiech na mojej twarzy. :) "Dziewka" Rozsądny Krasnal! Bo wiesz... gdyby znowu jakimś cudem 'e' zamieniło się na 'i' (tak jak masz w zwyczaju przekręcać Anetę w Anitę) to w jednej chwili skończyłby się Dzień Krasnala i poczułbyś złość urażonej kobiety. :(

Gość IMO13855
Aneta90-210 "...muszę Cię rozczarować..." Jeszcze bardziej urosłaś?! :classic_cool: "Bo wiesz... gdyby znowu jakimś cudem 'e' zamieniło się na 'i' (tak jak masz w zwyczaju przekręcać Anetę w Anitę) to w jednej chwili skończyłby się Dzień Krasnala i poczułbyś złość urażonej kobiety." Byłoby nieciekawie. Ja rozumem - rozsierdzona KOBIETA...ale wściekła Drabina, to niebezpieczeństwo z wyższej ( :P ) półki. Cholera, nawet spokojna Drabina jest groźna - wystarczy pod nią przejść, a pech murowany, a co dopiero jak będzie się starała zaszkodzić...:P

Gość IMO13855
Kapituluję na dzień "dzisiejszy". Bawcie się dobrze moje drogie, gdzieniegdzie wybujałe samice. Kocico - jutro mi opowiesz gdzie jesteś różowa. :classic_cool: Kolorowo - mokrych snów.

"Jeszcze bardziej urosłaś?!" Jeśli Krem spartaczył robotę to w ciągu następnych miesięcy się powiększę w pewnych miejscach. :O