Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made in Eindhoven

Dlaczego kobiety nie depilują okolic odbytu ? To Skandal

Polecane posty

w sumie zaszczycony powinieneś być w ogóle rozmową ze mną :P ale spoko możesz ogłosić światu, że boska ike przyjęła do wiadomości, że fiutka posiadasz już mniejsza o rozmiar.... :P

Stylistyka Alfreda Kubina pewnie też by podpasowała. :classic_cool: Imadło, naryyyysuuuuj coś. *prosi* :P Ja jestem entuzjastą rysunku we wszelakiej postaci. ;)

Gość IMO13855
ike "w sumie zaszczycony powinieneś być w ogóle rozmową ze mną" Ty chyba dążysz do tego, abym wbił Ci nóż w plecy. :P

Chociaż wolałbym, abyś tytułowała go "on" - nie "coś". topsz będę go tytułowała "Wasza Małość" :)

Gość IMO13855
No dobrze młoda - ale zajmie mi to sporo czasu. ;) Także zniknę na jakieś 25-35 minut, albo wyślę Ci jutro. :P

Ty chyba dążysz do tego, abym wbił Ci nóż w plecy. chcesz sprawdzić czy pasuję to tytułu topu?:)

Gość IMO13855
ike "topsz będę go tytułowała "Wasza Małość" " Jęli ja mam być "Księciem Niewyroslym", to Ty musiałabyś być Królową Matką Głębokroką. :P

Gość IMO13855
Także na razie cichnę - Ty sobie tutaj pogadaj z Ike o wiadrach, skrzatach i dorosłości. :P

Gość IMO13855
Idę na stronę oddać trochę białego płynu, myśląc o boskich Drabinach. :classic_cool: (Podszyw by Polskie Stowarzyszenie Drabin)

to Ty musiałabyś być Królową Matką Głębokroką. no siłą rzeczy dla ciebie każda jest głębokroka:P ale "królowa" mi pasuje"

ike, zostałyśmy same. boję się ... Wybaczysz mi, że zneutralizowałam Imadło na czas nieokreślony? no ba! nawet cię ozłocę bo ta wredota zdecydowanie za dużo piszczy:)

ike "o anecia zdążyła na moją koronację" Hahahahaha! Koronację? Niby na kogo? Na Królową Wiader? Czy może Cesarzową Krasnali? :P

nie martw się tytułu "księżnej drabin" ci nie odbiorę :P

ike "nie martw się tytułu "księżnej drabin" ci nie odbiorę" Pff, zrozumiałe ze swoimi marnymi centymetrami możesz mi służyć za podnóżek. :D

Czy może Cesarzową Krasnali? cicho bo jak to przeczyta to mu łapinki zaczną drżeć i rysunek pantery pójdzie się kochać :P

Gość mafewka-
Ja depilujejak ceci wszystko i wszędzie zostawiam tylko na głowie i odrobine niżej pępka Jak sobie kiedyś zrobiłam eksperyment zapuszczajac 2cm las to kończyło się to włażeniem mi kłaków między cewke moczową;)i można się wówczas posrać z bólu kudły są naprawde zbędne gdziekolwiek oprócz głowy.

Pff, zrozumiałe ze swoimi marnymi centymetrami możesz mi służyć za podnóżek. na moje wielkie (:P) szczęście moje ego przerasta cię po 1000kroć co tam pisałaś o podnóżkach?:P

"cicho bo jak to przeczyta" Nie przeczyta, Skrzat IMO nie posiada podzielności uwagi- to ze względu na mocno zminimalizowany móżdżek. On może wykonywać tylko jedną czynność, a i tak prostą i z wieloma przerwami. :(

. On może wykonywać tylko jedną czynność, a i tak prostą i z wieloma przerwami. o masz! pantera to zaciskaj kciukasy, żeby najpierw nie przyszła mu ochota na przywitanie się z " Jego Małością " :P