Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made in Eindhoven

Dlaczego kobiety nie depilują okolic odbytu ? To Skandal

Polecane posty

No, jak IMO stwierdzi, że najpierw przyjemność, a potem obowiązki, to możesz się nie doczekać swojej upragnionej ryciny. :(

ike, wedle życzenia zaciskam kciukasy. :classic_cool: Aneto, w końcu od 173 cm (załapałam się, jee!) zaczyna się Drabina, na tę wysokość można tylko podskakiwać, jesteśmy niepokonane. :classic_cool:

Pink_Panther "Aneto, w końcu od 173 cm (załapałam się, jee!) zaczyna się Drabina, na tę wysokość można tylko podskakiwać, jesteśmy niepokonane." Od 173cm? A IMO kiedyś pisał, że od 180cm! :( No nic, pewnie to jego podszyw, bo jeśli nie mogę żyć jako Drabina, to już wolę w ogóle nie żyć. :O

ike "jak to szlo? wielka jak brzoza....." Tak jak wcześniej już wspominałam o małych móżdżkach. Odpocznij, bo myślenie nad tym jakże niesprawiedliwym przysłowiem cię mocno zmęczyło. :)

No, skoro ze mnie dworuje, że jestem przedstawicielką gatunku Żyraf Bezcycatych, to widocznie próg tej jakże zacnej klasyfikacji jest przynajmniej na 173 centymetrze. :classic_cool:

Tak jak wcześniej już wspominałam o małych móżdżkach. Odpocznij, bo myślenie nad tym jakże niesprawiedliwym przysłowiem cię mocno zmęczyło. oj tam przyznaj po prostu, że twój móżdżek jest mniejszy i nie umiesz dokończyć :P

Pink, no dobra, ale niżej już nie schodzimy! jak jakaś ma 172cm to może sobie jedynie pomarzyć o Żyrafich tytułach. :)

ike "oj tam przyznaj po prostu, że twój móżdżek jest mniejszy i nie umiesz dokończyć" I znowu braki się kłaniają. :classic_cool: Skoro napisałam, że przysłowie jest 'niesprawiedliwe' to wiem jak to leciało. :P

I znowu braki się kłaniają. dobrze, że chociaż do braków się przyznajesz :classic_cool:

to się do oczywistych braków jednak nie przyznajesz??:P:P:P

wierze, aneciu:P trudno wbijaj mi ten nóż:P ja się przez ten czas wydepiluję :P

No i jak my Cię teraz mamy sklasyfikować ike. :( Ale pocieszam się, że po rozmiarze wiadra (sama napisałaś, nie bij!) można oszacować pozostałe gabaryty. :classic_cool:

za to jestem wielka duchem :P ( i info dla małego zboczeńca: tylko duchem :P:P:P)