Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made in Eindhoven

Dlaczego kobiety nie depilują okolic odbytu ? To Skandal

Polecane posty

Gość ej no soryyyyyyyy
nikt mi nie odpowie :D masakra, ale wy macie problemy...zarosniete dupy :(

Gość klaustrofobiczna_jazda
ale już był ten temat i pisałam, że kiedyś też miałam meszek a teraz po depilacjach i pewnie z wiekiem rosną mi tam konkretne kudły a co cie to tak interesuje, co mam w dupie?

Gość IMO13855
Pink_Panther "Boratko, bo nagabywania Imadełka o zdjęcia golizny coraz bardziej odbiegają od żartu." Młoda - Ty chyba zazdrościsz. :P

Gość IMO13855
Pink_Panther "Imadło, masz mocno rozrośnięte ego." Gdzieś te niedobory "rozrostu" musiały znaleźć ujście. :P

Gość IMO13855
Boratka "IMO masz pewnie blokadę na strony z erotyką i stąd te podchody po zdjęcia" Powinnaś się czuć dumna - nawet Pinki nie została Tą Wybraną. :P

IMO, to może zrób kasting? Ja jakąś sztuczkę wymyślę, na przykład klaskanie stopami, zaimponuję Ci i mnie wybierzesz (O, daj dobry Panie Boże!). Co Ty na to?:classic_cool:

a ja mu dam:) biedakowi 👄 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://vierablu.blox.pl/resource/wiadro_wspolczesne.jpg&imgrefurl=http://vierablu.blox.pl/2007/12/Wiadro.html&h=313&w=300&sz=12&tbnid=OjWEC1Y8ybEgsM:&tbnh=90&tbnw=86&prev=/search%3Fq%3Dwiadro%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=wiadro&docid=jxjfcLuvEX77uM&sa=X&ei=wHiHTp26LImSOvjU-dQB&ved=0CFIQ9QEwCA&dur=1727 :classic_cool:

Gość IMO13855
Klaskanie stopami?! Kocico - ja lubię zgrabne samiczki. :classic_cool:

Gość IMO13855
istnieje powiedzenie "utopić kogoś w łyżce wody", ciekawie kiedy będzie "utopić kogoś w wiadrze Ike". :P Mąż musi być nieźle zestresowany. :classic_cool:

Mąż musi być nieźle zestresowany. nie musi:P w odróżnieniu od niektórych o krasnalach czytał tylko legendy:P

Kurczę dziewczyny. Takie rzeczy tam macie i się dziwicie, że facet chce moje całkiem normalne oglądać;-)

nie przesadzaj jak na imo to stanowczo za długi :classic_cool: :P:P:P

Gość IMO13855
Kocico - na obrazku istota ta pije krew, to znaczy, że to samica! ;)

Cholera, ike, nie chcę wchodzić w mikroświat, ale chyba będę musiała, jeżeli chcę zobrazować rozmiar naszego zacnego Skrzacika. :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "coś ci się popieprzyło samice piją spermę" Cicho babo wredna, Bo Boratka zacznie opowiadać! :classic_cool:

może lepiej pomińmy ów rozmiar wymownym milczeniem?

Cicho babo wredna, Bo Boratka zacznie opowiadać! nie po imieniu i to chyba dobrze, że zacznie?:P

Gość IMO13855
Pink_Panther "Cholera, ike, nie chcę wchodzić w mikroświat, ale chyba będę musiała, jeżeli chcę zobrazować rozmiar naszego zacnego Skrzacika." Zależy CZYM masz wejść w ten 'mikroświat' - niektóre Twoje "zalety" z pewnością by tam pasowały. :P