Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made in Eindhoven

Dlaczego kobiety nie depilują okolic odbytu ? To Skandal

Polecane posty

ike "a wiadro masz ty" Możesz tak się oszukiwać, ale czy te słowa coś zmienią? Myślę, że od tego twoje wiadro nagle nie zniknie. :D

Gość IMO13855
Ale się rozgrzałyście. :P

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Wiadomo, że rozgrzanie nastąpiło dopiero po Twoim odejściu." Nie trzeba hubki i krzesiwa, wystarczą dwie trące się o siebie Drabiny (koniecznie suche...powyżej pasa). :classic_cool:

IMO13855 "Nie trzeba hubki i krzesiwa, wystarczą dwie trące się o siebie Drabiny (koniecznie suche...powyżej pasa)." Twoje fantazje są doprawdy fascynujące! Ale Skrzaty jedynie mogą sobie pomarzyć o wysokich 'lasiach'. :D

Gość IMO13855
Kocico - doskonale wiem, że równie dobrze potrafisz rysować, jak nie lepiej. ;) Rysujesz, malujesz i wierszujesz, w dodatku czerwienisz się na wzmianki o seksie - prawdziwa humanistka z Ciebie, dobrze, że nie masz powyżej 175cm, jeszcze będą z Ciebie ludzie. :P

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Ale Skrzaty jedynie mogą sobie pomarzyć o wysokich 'lasiach'." "Lasie", dwuznaczne uśmieszki, obecność Drabiny w tematach erotycznych i z kolei NIEOBECNOŚĆ Krema - przyznaj się! Szczypior Cie zbałamucił! :classic_cool:

IMO, już kiedyś napisałam, że w blasku Imadłowego geniuszu mogę jedynie przyjąć rolę Twojego ucznia. :classic_cool: Nie wypada mi myśleć o niczym więcej!:P

IMO13855 ""Lasie", dwuznaczne uśmieszki, obecność Drabiny w tematach erotycznych i z kolei NIEOBECNOŚĆ Krema - przyznaj się! Szczypior Cie zbałamucił!" No dobra pojechałam do Poznania oglądać ich stadion i Krem miał być moim przewodnikiem... ... w końcu ani stadionu ani okresu nie zobaczyłam. :O

Gość IMO13855
Kocico - nie będę się kłócił, wszakże jestem starszy i bardziej doświadczony. :P Polemika w takich sprawach, byłaby perfidnym samobójem we własnym wykonaniu. ;)

"dobrze, że nie masz powyżej 175cm" Zapomniałeś umieścić nawiasu o treści: 'tak jak i ja nie mam tylu centymetrów'.

Gość IMO13855
Aneta90-210 "... w końcu ani stadionu ani okresu nie zobaczyłam." Nie zobaczyłaś, ani stadionu, ANI OKRESU?! Boże dodaj sił! Będzie krzyżówka Krema z Drabiną! :classic_cool:

"Będzie krzyżówka Krema z Drabiną!" Przynajmniej krzyżówka dwóch Aryjczyków, czyli najdoskonalszych ludzi na ziemi. Jeśli masz jakieś 'ale' w tejże sprawie, to zawołaj BSA to Ci powie jak jest. :D

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Dzieci, Wy lepiej już idźcie spać, bo tu za bardzo słodzić zaczynacie." Oho! Drabina znaczy terytorium! Ooo, nie moja droga, Kocica nie ustępuje Ci "warunkami" fizycznymi w przypadku eskalacji konfliktu. :P

Gość IMO13855
Pink_Panther "I oczywiście wyrażam podziw dla warsztatu, jaki posiadasz." Każda mi to mówi (*Uprzedzam zdarzenia: milcz Drabino!* :P ). :classic_cool:

Gość IMO13855
Pink_Panther "Przez chwilę chociaż czułam się wyjątkowo." To da się załatwić, acz czyny wyrażają więcej niż słowa (tutaj kocica ucieka z nieśmiałym piskiem). :classic_cool:

Pink_Panther -"I oczywiście wyrażam podziw dla warsztatu, jaki posiadasz." IMO13855 '"Każda mi to mówi" Każda?! Kabaret! :D Widać, że dziewuchy dostarczają sobie rozrywek nabijając się z Krasnala, a ten się cieszy, oj naiwne to jeszcze, naiwne...

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Widać, że dziewuchy dostarczają sobie rozrywek nabijając się z Krasnala, a ten się cieszy, oj naiwne to jeszcze, naiwne..." Jak zwykle nie zobaczyła co było napisane drobnym druczkiem. Dziewka niedowidzi z wysokości na jakiej znajdują się jej patrzałki - kolejny przykład, że wzrost ten jest nienaturalny. :classic_cool: