Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CatchMeIfYouCan

Życie na pół gwizdka, ucieka przez palce...

Polecane posty

Gość CatchMeIfYouCan

Mam 27 lat, wykształcona, podobno ładna... i bardzo samotna. Zaczyna mi sie wydawać, ze życie gdzieś mi uciekło, nie mam nikogo... kolezanki powychodziły za mąż, chłopaków kiedyś odsuwałam na boczny tor, bo jeszcze "mam czas" na stałe związki. A dziś w weekend siedze sama i użalam sie nad sobą bo nie mam nikogo. Gdy juz cos zaczyna sie dziać i wydaje mi sie że złapałam Pana Boga za nogi, okazuje się ze znów się pomyliłam...

to wyjdz do ludzi umow sie z kolezanka do pubu czy kawarni,na basen,rower,spacer

Gość CatchMeIfYouCan
jak umów sie z kolezanką jak ich nie mam....

Gość o bony o faktycznie
nedza. Opisze Ci moj weekend: sobota pobudka sniadanie z mezem, sprzatamy chate, o 12 wyjazd na motory, jedziemy do miasta 150 km oddalonego od naszego, wracamy, mini zakupki w galerii, kolacja w restauracji, powrot do domu 22 film spanko. Dzis pobudka o 10, od razu sniadanko wyjazd na rowery, wizyta u jego rodzicow, pozniej u mojej babci, okolo 15 powrot do domu, przytulaki, sluchanie muzyki, deser, usiadlam teraz do kompa troche popracowac (i sie polenic na kafe) i nie moge sie pogodzic z mysla ze jutro do pracy i znow bede miec malo czasu dla absolutnie najwspanialszego czlowieka w moim zyciu. Ps: 5 pazdziernika skoncze 27 urodziny. Wspolczuje Ci :(

"wykształcona, podobno ładna... i bardzo samotna. typical.." taaaa, zwłaszcza z naciskiem na słowo PODOBNO :D a wykształcony teraz jest w chuj i ciut ciut. masz ładne cycki? zgrabny tyłek? gotować potrafisz? jesteś chętna do obciągania? nad tym się zastanów, a nie pierdol o wykształceniu :D kobieta ma być "wykształcona tu i tam" :P

"masz ładne cycki? zgrabny tyłek? gotować potrafisz? jesteś chętna do obciągania?" :) Żabo, już przechodzimy do meritum sprawy? Dajmy Autorce jeszcze się poużalać przez kilka stron. :D

Gość zwiona
ja mam 25 lat i po zakonczeniu studiow czyli jakis juz rok czujes ie jak stara panna... kolezanki juz po slubach . a ja sama zostalam i nawet pracy nie mam i nie mam sie czym zajac tylko sie doluje....

"a ja sama zostalam i nawet pracy nie mam i nie mam sie czym zajac tylko sie doluje...." To szukaj pracy, a nie topików na kafe.

Gość ewelinazlublina
o bony o faktycznie - nie wspolczuj bo nie wiesz co cie za rok moze spotkac:/

Gość po co to życie?
Ale jesteście dziwni... Jestem w podobnej sytuacji co autorka... po studiach, nie mam pracy a szukam 3miesiac i nic:( przyjaciolki co druga po ślubie, zajmują się podrózami poślubnymi i dziećmi... heh życie biegnie, a ja nie daje rady zdążyć za nim

Gość to żaba letycja pisze
jak zielony żelek