Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm na kogo głosować?

Czym jest Ruch Poparcia Palikota?

Polecane posty

Gość w gore bo wazny temat
up

Gość ruch palikmiota
jest kolejna proba wydymania Polakow

Gość bambaryła007
Palikot wykonuje plan tuska nawet sie nie kryja juz ustalili ze tusk ma byc premierem a palikot wice

Gość tak bamabryła ty to wszystko
najlpiej wiesz. Moze od razu powiedz, kiedy bedzie koniec swiata,albo jakie numery totka.

Gość Palikot ma u mnie plusa za
normalny stosunek do Smolenska , Rydzyka i PISu oraz ciekawe spostrzezenia , minus za legalizcje konopi i to,ze partia jest zbieranina niekoniecznie kompetentnych ludzi, w kazdym razie niedoswiadczonych

Gość bambaryła007
Palikot ma plusa za to że śmieje się z naszej religii ? co ty opowiadasz ?

Gość trelefele cyk
Jestem za PIS i będę głosować na Jarosława Kaczyńskiego. Jestem Polką i Katoliczką. Kocham swój kraj pomimo ostatniego tsunami jakie nas dotknęło.

Gość tak tylko pytam ja
Palikot to populista w pierwszej kolejności , on nie jest politykiem z krwi i kości jak np J.Kaczyński który wczoraj u Lisa zamknął japy hejterom...Teraz jak tak patrze na poprzednie rządy pisu , dochodzę do wniosku że to wcale nie był zły czas dla Polski , to media zniszczyły tą partię chorą nagonką i nagminnym serwowaniem propagandy. Byli niewygodni dla istniejącego układu i są do teraz. Jedno wiem na pewno , PO to najgorsza opcja z wszystkich możliwych. P.s. Kto pamięta jak Janusz biegał z wibratorami i obrażał wszystkich dookoła , występując w tv jako dziwka Tuska mająca zwrócić na siebie uwagę , by tym samym odciągnąć ją od spraw istotnych?

Gość mundek 23
Byłem na spotkaniu z palikotem i jak zobaczyłem spot, w którym ksiądz pracującym dzieciom dać chociaż 2 zł za wykonana pracę miesza wśród stu zlotowek, a biednemu, glodnemu dziecku daje tylko obrazek święty, to ludzie wybaczcie, ale nigdy nie będzie dobrze, jesli kościól nie zosyanie opodatkowany. Dla mnie to wszystko jedno, czy chciałby tego tusko, czy inny, a ze palikot przedstawił realne zadłużenie kościoła wobec państwa, przemawia dla mnie na tak. w Niemczech nie ma takiego kryzysu jak u nas, ale tam kler nie ciągnie kasy od pańswtwa i jest opodatkowany. Od żywnosci płacimy podatek w każdej kasie sklepowej, a za usługi kościelne nawet się tego nie domagamy, a księża kupują posiadłości, jeżdżą autami super klasy i maja kochanice, które utrzymują za nasze podatników pieniądze.

Gość walercia malutka
Tylko dzięki Palikotowi będziemy mieć normalne otwarte państwo i nie zdominowane przez facetów w czarnych sukienkach, którzy bogacą się naszym kosztem i wpierniczają do polityki. Ja i moja rodzina będziemy GŁOSOWAĆ NA PALIKOTA!!!!!

Gość kogolkonka
ja też na palikota.

Gość Daryll
Palikotowi daję szansę - a wy macie piach w mózgach pisząc pierdoły że rządy pisdzielstwa takie cacy były - ten kurdupel usiłował wspólnie z knypkiem ziobrą maciorka i ta banda oszołomów zrobić z Polski państwo totalitarne! Co nie pamiętacie? Albo stado szczyli z was która niczego nie czytała albo sklerotyczne dziady! W końcu zaczął zamykać własnych ministrów a teraz przegrywa kolejne procesy. Nikt tylko nie zmyje krwi Barbary Blidy z łap Kaczyńskiego i ziobry! Miejscem Kaczyńskiego, maciarewicza i reszty jest w szpitalu dla psychicznie chorych. Bezterminowo. A Palikot jest nadzieją że coś się zmieni. Przynajmniej nie pcha się jak inni do Sejmu po forsę - ma dużo własnej

Gość szczera...
Opamiętajcie się! Palikot obiecuje Marihuane a ja rozumiem że to jest zachęta dla was, jednak trzeba się opamiętać bo te obietnice skończą się na niczym.Jedyne co może z tego wyniknąć to to że będzie więcej dziwek chodziło po ulicy,kobiety będą uważane za nic, kobiety stracą prawa min. do głosowania..Po co to? Przecież tyle walczyły kobiety o równouprawnienie a tu taki palikot z tuskiem i komorowskim jak się dobiorą to nic z tej polski nie zostanie! Kobiety i Mężczyźni pomyślcie sobie teraz tak: że nawet jeśli obietnice co do zioła się spełnią i bedzie zioło legalne to pomyślcie czy chcielibyście żeby wasze dzieci jarały? Ja osobiście nie! nie mam jeszcze dzieci i sama uważam że Marihuana jest ok ale tylko dla mnie i dla moich znajomych! Nigdy bym nie chciała żeby moje dzieci jarały.. Więc ja was proszę opamiętajcie się!! PiS jest uczciwą partią i tylko z nimi możemy przetrwać! inni doprowadzą nas do rozpadu!! Proszę więc opamiętajcie się i dbajcie o przyszłość naszych potomków! Agnieszka

Gość polka zatroskana
hołota która wierzy w cuda to będzie głosować na PIS. NORMALNY CZŁOWIEK KTÓRY POSTRZEGA RZECZYWISTOŚĆ ma świadomość że dla większości polskiego społeczeństwa ( ludzi zarabiających najniższą krajową za 10 h dziennie) żaden rząd nie zrobił nic! nie oddam głosu ania na tuska ani na kaczora(psychiczny człowiek żądny władzy) oddam głos albo na palikota albo na psl. i tak nic się nie zmieni na lepsze. idzie 2 fala kryzysu

Gość i tak palikot wydyma wszystk
a tu macie historia tuska jak niszczył polskie gdy tworzył Kongres Liberalno-Demokratyczny a potem Donald Tusk za swoją działalność na szkodę Państwa Polskiego nie zostaje postawiony przed Trybunałem Stanu. Zakłada kolejną partię Unię Wolności. Po zwycięstwie w roku 1997, Unia Wolności, nie wywiązuje się z żadnych obietnic i w kolejnych wyborach parlamentarnych w 2001 uzyskuje zaledwie 3.1% głosów, nie przekraczając progu wyborczego. w 2001 roku Tusk odchodzi z partii by założyć nową. Platforme Obywatelska http://freeisoft.pl/2010/04/teczka-personalna-donalda-tuska-jaka-byla-droga-do-politycznej-kariery-pana-premiera/

Gość maluje wlosy co miesiac
palikot chce rzadzic by tylko dorwac sie do wladzy dla wlasnego dobra!!!! Podobnie z innymi..ale maja wybor ja glosuje za mniejszym zlem i dla wyrownania wladyz miedzy prawica..dlatego glosuje na lewice!!!!!

Gość jaki ładny kolorek
ja to nie wiem, jak pojebanym trzeba być żeby zagłosować na biedronia lub tego transa (bo czytam, że podobno też będzie posłem). ja pierdolę, czy nasz naród jest tak głupi, czy po prostu tak dekadencki? po ludzku żal mi moich rodziców, którzy po upadku komuny tyle sobie obiecywali po wolnej Polsce, a teraz muszą oglądać takie rzeczy, wyobrażam sobie jaka kurwica ich musi strzelać. czasami myślę, że dobrze że dziadek-weteran armii Andersa nie dożył

Gość u2 u2 u2002
Palikot to populista w pierwszej kolejności , on nie jest politykiem z krwi i kości jak np J.Kaczyński który wczoraj u Lisa zamknął japy hejterom...Teraz jak tak patrze na poprzednie rządy pisu , dochodzę do wniosku że to wcale nie był zły czas dla Polski , to media zniszczyły tą partię chorą nagonką i nagminnym serwowaniem propagandy. Byli niewygodni dla istniejącego układu i są do teraz. Jedno wiem na pewno , PO to najgorsza opcja z wszystkich możliwych. P.s. Kto pamięta jak Janusz biegał z wibratorami i obrażał wszystkich dookoła , występując w tv jako dzi**a Tuska mająca zwrócić na siebie uwagę , by tym samym odciągnąć ją od spraw istotnych? pis jak zawsze zapomina że najwięcej poparcia zdobędzie gadając o pieniądza. kto chciałby być biedny ? jaki oni mają plan na gospodarkę ? na ich miejscu wziąłbym korepetycje z ekonomi

Gość u2 u2 u2002
ja to nie wiem, jak poj**anym trzeba być żeby zagłosować na biedronia lub tego transa (bo czytam, że podobno też będzie posłem). ja pie**olę, czy nasz naród jest tak głupi, czy po prostu tak dekadencki? po ludzku żal mi moich rodziców, którzy po upadku komuny tyle sobie obiecywali po wolnej Polsce, a teraz muszą oglądać takie rzeczy, wyobrażam sobie jaka k**wica ich musi strzelać. czasami myślę, że dobrze że dziadek-weteran armii Andersa nie dożył na biedronia głosowało tylko 17tyś osób z 1,8 milionowego okręgu wyborczego. trans miał 19tysięcy głosów

Gość Edmund Burke2
aby zło zatryumfowało ,wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili albo Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi