Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammma sama nie dajaca rady

Nie moge sobie poradzic ze swoja corka! Nic nie pomaga! Wyslalam ja wczoraj bez

Polecane posty

Gość lakier,sprej,klej?
Nie podtrula sie tymi toksynami ze spreju,lakieru i kleju? To juz naprawde dziecko musialo byc zdesperowane z glodu ze az to postanowila zjeść.Przeeciez to musialo byc okropnie gorzkie i ohydne o tych chemikaliow a ona to postanowila mimo tego zjesc.Bozee wspolczuje temu dziecku jak musiala byc gloda, caly dzien tez bez picia i wychodzenia....chyba ze mocz wypila, kto wie.Bardzo dobrze ktos napisal,to jest zlamanie praw czloweka, bo nawet przestępcow w najciezszych więzieniach tak sie nie traktuje

Gość asaawew
P pierwsze, dziecku 5 letniemu jedzenie nie zabraniaj, bo to kara, bez" przyszłosci" Kary odpowiednie dla dziecka w tym wieku to: - zakłowity zakaz oglądania TV - zakaz słodyczy - nie kupujemy zabawek jak zachowuje się nieodpowiednio to wyślij ja do swojego pokoju. I powiedz jej, że skoro nie potrafi się zachowac musi przebywac tam i zajac się czyms sama. Kart musza byc konsekwentbnie przestrzegane przez cały czas.Nawet jak to ma trwac tydzien, dwa, trzy. Powinna wiedzieć która kara jest za co i co powinna robic, żeby tej kary nie mieć. Jak po miesiacu nic się nie zmieni. Mozna wprowadzac następne kary. Ale rozmawiaj, jak nie jestes zła i spokojnie wytłumacz czego od niej oczekujesz, jak trzeba kilka razy, jak trzeba to kilkadziesiąt. Spytaj ją czy rozumie, I spookojnie, nigdy kiedy na nią jestes wkurzona.

Gość mamaAniołków
wisz ustawa ze klapsów nie mozna dawac jest naprawde głupia a kazde dziecko jest inne tak jak to ktoś juz zauwazyl ma inny charakter i osobowościnnym wystarczy powiedzieć innym trzeba klapsa dac nie mówie tu o biciu

Gość antoSIA^^^
PRZYWAL JEJ POZADNIE JAK KLAPS NIIE POMAGA! Jak pyskuje starszym mimo ze ja upominasz ,przywal jej w pysk! Poprostu-nie mocno-ale daj jej z liscia-od razu przestanie....

Gość fatalne zachowanie ale twoje
mysle ze nie powinniscie sie skupiac na klapsach bo w porownaniu z tym co autorka dziecku zrobila, jak ja ukarala to jest naprawde gpdne pozalowania Rozumiem wszelakie kary, ale nigdy wzyciu zamykanie dziecka calodobowo bez dostepu do srodkow zywnosciowych czy pojnych i co na caly dzien A no wlasnie, kolacje juz dostala czy nie przeprosila i nie dostala kolacji? a jak z toaleta ,miala gdzie siusiu zrobic chociaz jesli cale dzie siedziala w zamknieciu?? Nawiazują do klapsa to nie jest istotny sam klaps,ale najbardziej jest istotny za co zostal dany i z jaką sila i iloscią,, bo baardzo czesto rodzic o byle pierodle klepie bo mial zly i latwo wpada w zlosc.To jest okropne

Gość oj przesada z tymi karami
Mysle ze jesli corka pochwali się w przedszkolu paniom jakie kary na niej stosujesz i jeszce dopowie ze zglodu zjadla naszyjnik opryskany sprejem i lakierem to mozesz mniec klopoty nie licho.Jestem sama surowa matka, i to nawet bardzo, lecz co ty kobiety wyprawiasz do dziecka to przechodzi wszelakie pojęcia i moja granica tolerancji jest przekroczona.Chociaz poprawila sie i zgrzeczniala od kar calodziennego zamykania i nie dawania jesc?czy nic?przeprosila? Uwazam ze ty ją powinnas przeprosic za te kary co jej zrobilas i to bardzo , szczerze, ale byc surowa do jej zlych zachowan i tak nigdyw zyciu nie masz prawa ją karać

Gość lllowww
suka a nie matka z autorki ,trzeba było wytłumaczyc ,że ci zalezy ,ze jest najwazniejsza na swiecie ,to by zelzyła ,a ty jak psa bez michy do pokoju wysłałas ,powinna ci mordę jeszcze obić

Gość fred kilo cukru
mogła zemdleć ,przyjechałoby pogotowie ,odebrali by ci prawa rodzicielskie i dziecko miałoby spokój

Gość fred kilo cukru
mam gfrtv napisała: a ja rozumiem autorke ,bo sama mam takie dziecko .Potrafi bez przyczyny zacząć płakac ,obrażać się i wyzywać -tłumaczenia ,kary i nawet klaps(co jest u mnie ostatecznością) nic nie daje.Takie sa teraz dzieci ... -----no jednak nie wszystkie ,rodzicie dzieci ,potem jak najprędzej do przedszkola i sie dziwicie ,że was nie szanuje,przedszkolanka go nie wychowa .A ile czasu córci poswiecasz autorko???????

Gość Bakczoj3712
Znam ten bol autorko! U mnie bylo podobnie, bezczelne teksty kopiowane bezmyslnie z telewizora. Pare razy mala - 4 latke- spoliczkowalam (naprawde mocno, az bylo mi jej zal ale sie zlamal sama w sobie) i sie jej odechcialo. Dziecko nie szklanka, nie peknie. A chamstwo trzeba wykorzenic jak najszybciej!!!

Gość saassasa
:o:o :o :o szook ze takie kobiety sa plodne