Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolakarola

CO MACIE NA OBIAD????

Polecane posty

Gość dupudupodupy
spoko;) 4 łyżki mąki 4 łyzki cukru 2 łyzki kakao 3 łyzki mleka 3 łyzki oleju 1/2 łyzeczki proszku do pieczenia 1 jajko wymieszac i 4 min w mikrofali

dupudupodupy spoko 4 łyżki mąki 4 łyzki cukru 2 łyzki kakao 3 łyzki mleka 3 łyzki oleju 1/2 łyzeczki proszku do pieczenia 1 jajko wymieszac i 4 min w mikrofali mialam podobny do twojego :) 4 lyz.maki, 1 c. wanil. 2 lyz. cukru, 100g czekolady,3 lyzk. mleka, 3 lyzki oleju, 1 jajo i pol lyzeczki proszku. na 3 min. do mikro bo 4 to za duzo i byly spalone. :( juz sama nie wiem o co chodzi. ale ja glupia jestem :O mikro byla ma max. moze ja zmniejszyć ??

Gość dupudupodupy
hmmm byc moze temp za duża, ja wczoraj robiąłm i 3 min było za malo dalam na 4. to własnie zalezy od mikrofali trzeba wypróbowac

Gość kjhi
ja mam smazona rybe i ziemniaki, narazie ryba sie rozmraża :D

dupudupodupy hmmm byc moze temp za duża, ja wczoraj robiąłm i 3 min było za malo dalam na 4. to własnie zalezy od mikrofali trzeba wypróbowac tak zrobie - zmniejsze temp. i dodam mniej maki i czekolady :) dzieki :)

Gość sfrustrowana 23.
jem kupe

Gość fred kilo cukru
g**no w pantałyku

dupudupodupy zrobilam nowe :D dodalam mniej maki i czekolady + kroche kawy rozpuszcz. dla aromatu :P zmniejszylam temp i gotowalam 3 min. boje sie mikro otworzyć :O