Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej_zabrze

Co ma zrobic facet ktorego kobieta nie chce robic mu loda?

Polecane posty

Dokładnie tak, faceci sami są winni temu że kobiety nie chcą im robić loda" przeciez wiadomo że facet to swinia i bydlę co mysli tylko o jednym i jak coś sie dzieje to wiadomo że przez faceta :D echhh kobieca logika

skąd wiesz jaka jest większość? statystyki prowadziłeś? " nie ale miałem i mam mnóstwo kolezanek i nie trudno było wywnioskować jakie sa najczęstsze powody

Gość reptilian
Ja tylko się dziwię, ze faceci w sprawach związków i seksu szukają porad u kobiet. Ale to już ich sprawa. :D

Gość co racja too racja
''Na kaffe 90 % to prowokacje a w zaciszu domowego ogniska ssie aż wióry lecą '' tiaaa wierz sobie dalej w to że te wszystkie które są na nie i doszukują tysiąca argumentów przeciw na pewno w domu ''ssą aż wióry lecą'' uhm... boli cię to że inne nie chcą tego robić? to tylko i wyłącznie twój problem :)

Gość klaustrofobiczna_jazda
regres ale ty masz niski poziom a pewnie przeswiadczenie o sobie że mistrz świata hła hła hłaaaa jak napisałeś: jak facet ma dobry seks to nie odejdzie ale jak poprawiam, ze nie każdy facet tak ma, to sie oburzasz: a czy ja pisałem że wszyscy??? czyli wg ciebie zdanie: jak facet ma dobry seks to nie odejdzie to znaczy wg ciebie, to samo co: nie każdy facet który ma dobry seks nie odejdzie i ty piszesz o logice ?

Gość hehhhhhehehehe
hola hola a dlaczego to tylko kobiety mają się poświęcać i spełniać wszystkie wasze pragnienia? haha już widzę jak wy spełniacie(zwłaszcza zwolennicy analu i ci ''żądający'' loda) ''kobiece pragnienia'' które kompletnie was nie rajcują typu wibrator w waszej buzi(a to robi się coraz bardziej popularne i ma nawet swoją nazwę, tylko nie pamiętam jaką...) lub w doopsku idąc waszym tokiem myślenia powinniście się na to zgodzić ''z miłości'' ofc :classic_cool:

regres, Najpierw dziwisz sie że obrzydzenie do robienia loda bierze sie u niektórych kobiet z obserwacji jak są traktowane i oceniane kobiety które to robią, np. nazywanie lodziarami i wysmiewasz to jako " kobiecą logikę" w tłumaczeniu awersji do orala, a za chwilę piszesz do mnie, że nie chcę sie od ciebie odessać jak dziwka. Myślisz czasem co za brednie piszesz, w których am sobie przeczysz?

Myślisz czasem co za brednie piszesz, w których am sobie przeczysz?" raczej ty błędnie wnioskujesz :)

tiaaa wierz sobie dalej w to że te wszystkie które są na nie i doszukują tysiąca argumentów przeciw na pewno w domu ''ssą aż wióry lecą'' uhm... boli cię to że inne nie chcą tego robić? to tylko i wyłącznie twój problem" a ty za argumentujesz dlaczego jet na odwrót?

Gość z psychologicznego punktu wid
"robienie loda" to substytut gejowskiej "miłości", facet który woli oral niż zwykły seks lub ma takie parcie na loda że ''albo lód, albo odejdę'' to musi być z nim coś nie teges🖐️

hła hła regres nie pisałes KAŻDY nie pisałeś WSZYSCY to co oznacza zdanie: jak facet ma dobry seks to nie odejdzie ???

to co oznacza zdanie: jak facet ma dobry seks to nie odejdzie" tzn że nie odejdzie od takiej kobiety co go zaspakaja :) Ale zawsze sie moze zdarzyć że odejdzie bo mu sie np znudzi mu sie coś w zwiazku jarzysz już ?

""robienie loda" to substytut gejowskiej "miłości", facet który woli oral niż zwykły seks lub ma takie parcie na loda że ''albo lód, albo odejdę'' to musi być z nim coś nie teges" co za idiotyzm. a kobiety, które lubią minetki, są twoim zdaniem lesbijkami? :o LOOOOL :D

to co oznacza zdanie: jak facet ma dobry seks to nie odejdzie" Regres: tzn że nie odejdzie od takiej kobiety co go zaspakaja Ale zawsze sie moze zdarzyć że odejdzie bo mu sie np znudzi mu sie coś w zwiazku Hej? ty czaisz co piszesz: kobieta go zaspokaja ale on odchodzi, Zatem sam sobie zaprzeczasz, ze facet zaspokojony nie odchodzi Napisałes właśnie ze facet nie odejdzie od kobiety co go zaspokaja, chyba że odejdzie, czy ty jakiś głupi jesteś???

Gość co racja too racja
łomatko, jak dziecku wszystko... bo to chyba nienormalne(a przynajmniej bardzo dziwne) przyklaskiwać czemus z czymś się kompletnie nie zgadzamy? każdy szuka potwierdzenia na własne przekonania i racje - a nie odwrotnie, poza tym zauwazyć można często że te robiące loda wręcz się ''wywyższają'' nad tymi nie robiącymi, taki jak ty ''zwolennik loda'' nigdy nie dałby komentarza na pomarańczowo że lód jest czymś złym czy niehigienicznym z jakąś ''w miarę'' argumentacją :)

ja w ogóle nie wiedziałam, że istnieją kobiety nie robiące loda. :classic_cool: jak laska nie zrobi loda i gotować nie umie, to jest strasznie wybrakowanym towarem :D

Gość ja nie robię loda i w doopie
mam, co mi napiszą na ten temat Wielkie Autorytety Kafeterii mój facet nie ma zamiaru przez to odchodzić ode mnie czy zdradzać mnie, bo dla niego związek nie opiera się na seksie oralnym. tak wiem, zaraz jedna z drugą mi napiszą, że na pewno mnie zdradza i zaraz opuści :D

Gość z psychologicznego punktu wid
''a kobiety, które lubią minetki, są twoim zdaniem lesbijkami? '' jak zwykle mało inteligentny komentarz letycji.. pomiędzy tylko lubieniem a parciem typu ''albo to zrobisz, albo odejdę'' jest delikatna różnica 😴

Hej? ty czaisz co piszesz: kobieta go zaspokaja ale on odchodzi, Zatem sam sobie zaprzeczasz, ze facet zaspokojony nie odchodzi Napisałes właśnie ze facet nie odejdzie od kobiety co go zaspokaja, chyba że odejdzie, czy ty jakiś głupi jesteś???" To już nie moja wina że nie rozumiesz że facet moze odejsc od kobiety nawet jak ma fantastyczny seks z innego powodu !!! Dalej interpretuj na swój sposób,świetnie ci idzie...dajesz :D

tak żabo, jak ktoś nie jest taki jak ty to jest wybrakowany.

jak laska nie zrobi loda i gotować nie umie, to jest strasznie wybrakowanym towarem " towar 2 kategorii ;)

regres ale te zdania są sprzeczne: facet nie odejdzie jak ma dobry seks facet jak ma dobry seks to może odejść jesli ma inny powód. nie starcza rozumku, to zażalenia do mamusi, babci i prababci, bo inteligencję dziedziczy sie po matce.

Gość nie jestes samaaaaa
'' ja nie robię loda i w doopie mam, co mi napiszą na ten temat Wielkie Autorytety Kafeterii'' piękne ujęte :classic_cool: ja mam tak samo i jestem z tobą 🖐️

Gość jakiuytcnmkie
przypomina mi się mój szwagier który kiedys powiedział " żadna nie bierze" akurat, wszystkie jestescie takie same tylko trzeba umiec was zachecić :0 :) :) :) szczera prawda ja kiedys tego nie uwazałam, w dupie miałam to czy mąz (obecnie ex) ma na to ochote, on skolei mówil że jestem chłodna w wyrku - czyli : faktem bylo niedobranie sexualne a nie to, co kto lubi potem byl koles który nigdy nie robil minetki ale zaparcie żądal lodzików, sex był w miare ok ale z czasem robienie dobrze w jedna strone szybko sie nudzi teraz mam faceta z którym dogadujemy się rewelacyjnie, dosłownie bez słów, on również lubi lodfzika (jak każdy facet) ale nic na siłe, mam ochote to robię a jak nie mam ochoty to czeka na mój kaprys, i właśnie dlatego że nie domaga się tego na silę to ochota jest większa, pozatym myslę że porządne zrobienie minetki ma wpływ na to że kobieta również ma ochotę zrobic facetowi dobrze :)

Gość ehu ehu ehy heyy
''jak laska nie zrobi loda i gotować nie umie, to jest strasznie wybrakowanym towarem '' wybrakowana (zwłaszcza intelektualnie) to jest wtedy kiedy myśli tak stereotypowo i z takim ograniczeniem jak ty

nie starcza rozumku, to zażalenia do mamusi, babci i prababci, bo inteligencję dziedziczy sie po matce." dopisz bez współudziału ojca :D bo ojciec nic nie przekazuje :D no bo to facet :D

regres ale te zdania są sprzeczne: facet nie odejdzie jak ma dobry seks facet jak ma dobry seks to może odejść jesli ma inny powód." a jaki był kontekst? no ...? pomyśl

pozatym myslę że porządne zrobienie minetki ma wpływ na to że kobieta również ma ochotę zrobic facetowi dobrze" dobrze sądzisz bo tak powinno być :) Tym bardziej mnie dziwią laski które po dobrej minecie nie chcą facetowi wziąć do buzi albo co gorsza wzdrygają sie przed 69 !!! argumentując to tym że ? no własnie czy w takim momencie mają jakikolwiek argument? otóz nie !!! To tylko ich kaprys i zwykłe widzimisię opakowane w jakąś dziwną teorię nie robienia loda

"jak zwykle mało inteligentny komentarz letycji.. pomiędzy tylko lubieniem a parciem typu ''albo to zrobisz, albo odejdę'' jest delikatna różnica" no ja sobie nie wyobrażam być z facetem, który nie będzie oralnie aktywny, więc na 100% jestem lesbą :D nie robią loda te, które mają facetów-ciapy - niepociągające, brzydkie męskie fajtłapy, które się cieszą, że w ogóle jakaś jest łaskawa rozłożyć przed nimi swe odnóża :classic_cool: jeśli kobieta pożąda faceta, to sama będzie się pchała do pena :)