Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załatwiłam faceta i kochanke

czyli jak załatwiłam faceta za jego zdrady

Polecane posty

Gość no a co na to wszystko
Twój facet? przepraszał i błagał o wybaczenie czy ulotnił się nie wiadomo gdzie?

Gość kibiceswa
i dobrze zrobilas. A komentarzami się nie przejmuj ,piszą to te suczki co dają dooopy.

Gość załatwiłam faceta i kochanke
Witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień. plote 5/10 no chyba oczywiste jest, ze taka zapalniczka na polce kierowcy nic nie nagra....Dla ciebie nie jest to oczywiste, bo nie wiesz jak wyglada samochod w srodku......Nie wiem, czy jest tu jakis posiadacz samochodu, ale jesli tak, to na pewno sie ze mna zgodzi......domyslam sie ze za chwile "morowa kobieta..." napisze ze jest kierowca i sie nie zgadza ...... NIE ZROZUMIELISMY SIE ja nie umiesciłam nagrania na jakies pólce przy kierownicy ja ta "zapalniczke " połozyłam po stronie pasażera na półce ( mysłam ze przez cała długość samochodu idzie deska rozdzielcza ) zreszta nie zamierzam Ci udowadaniać ze to prawda. Co w tym takiego niezwykłego ze go załatwiłam ? gdyby chociaz połowa kobiet zrobiła tak jak ja to może kurwiarzy było by mniej. no a co na to wszystko Twój facet? przepraszał i błagał o wybaczenie czy ulotnił się nie wiadomo gdzie? Mój ex nie przepraszał i nie błagał o wybaczenie z poczatku -uwazał ze czegos takiego nie mozna wybaczyc. Teraz niby próbuje jakoś to odkrecic zminic - twierdzac ze to było zwykłe bzykanie , ze jej nie kochał itd ( wiem swoje - słyszałam nagrania) Ale nie jestesmy razem choc on coś tam próbuje.

to cos w stylu "rozmawialem z samym obama i zgodzil sie pomoc w udowodnieniu, ze w smolensku byl zamach" - wypowiadajacy - antoni macierewicz

Gość latynoska25
myślę,że to wszystko bzdury co piszesz,bo pewnie chciałabyś tak zrobić ale przyznam,że tak powinien kończyć każdy taki skurwiel!!!!!!!!!!!

Gość z innej bajki pyt
Ci ktorzy tak sie dopytuja sami maja cos na sumieniu stad tyle pytan "technicznych". Autorko dobrze zrobilas, tak trzeba postepowac z takimi chujami.

Gość jesien ./..
gsdg czy jak ci tam Jaki ty przykład dajesz dziecku, że ziejesz nienawiścią? Jeśli to prawda, że kochanka miała czelność pisać ci smsy, w których szczyciła się tym, że on cię zdradza z nią, to świadczy tylko o niej. A ty mogłaś spakować męża bez słowa, wystawić jego walizki za drzwi i walczyć o słone alimenty. A p..... bblabla bl;a be-l-k-o-t :o Autorce gratuluje -- a ta niedorozwinieta osoba ktora nie wi o co biega -5/10 czy jakos tam (nie zwracam na wasze niki uwagii )-- no ty to juz qrwa bijesz "inteligencja" wszystkich polglowkow ! :o ja jakos wiem, gdzie w moim aucie polozyc taka zapalniczke zeby pieprzenie sie nagralo... co za idioci

Gość w gore F
rewelacyjnie go załatwiłaś :D sobie i wielu kobietom kurwiarze niech spadają jak oni nas traktowali, tak my ich potraktujmy

Gość ale to nie ma znaczenia
czy provo czy nie bo tu wszystko jest provo:LD temat autorki niesie przekaz że chujaki trzeba niszczyć i tyle;)

Gość olalalalalalalaaaa
dobrze zrobilas. daj link do tej kamerki na allegro plisssss

Gość alek99987
Jeżeli to prawda to jesteś bardzo sprytną dziewczyną. Można było jeszcze wyegzekwować od niego jakieś zapisy prawne przed ujawnieniem publicznie tego wszystkiego. Miałaś mocne argumenty warto je wykorzystać do nacisków. http://rogacz.pisz.pl zapraszam na stronkę poświęconą zdradzaniu.

"Można było jeszcze wyegzekwować ' OD NIEGO CO? "od niego jakieś zapisy prawne" a co to jest? i czego maja dotyczyc? wystarczy ze wezmie zglosi sprawe do sądu i ma juz drade na tasmie i takie tam sprawe wygrała co moze chcec jeszcze? co on takiego ma co moze jej dac? " przed ujawnieniem publicznie tego wszystkiego. " "gdy sie człowiek spieszy to sie diabel cieszy" :) "Miałaś mocne argumenty warto je wykorzystać do nacisków" jakich nacisków i tak juz sma pewnie dobrze wie ze ma przejebane wiec co jeszcze moze wskórac oprócz tego ...chyba tylko tyle ze chłopakowi bedzie juz wszystko jedno aby sie tylko odwaliła...odda ci wysztko aby miec swiety spokoj w koncu :

Gość uppppppppppppp
\up

mialam sie juz nie udzielac w tej oczywistej sciemie, ale jak up to up. "ja nie umiesciłam nagrania na jakies pólce przy kierownicy ja ta "zapalniczke " połozyłam po stronie pasażera na półce ( mysłam ze przez cała długość samochodu idzie deska rozdzielcza ) " ...owszem, deska rozdzielcza "idzie" przez cala dlugosc samochodu, ale polki sa tylko w okreslonych miejscach na desce, a w zadnym samochodzie nie ma takiej, z ktorej moznaby nagrac widok na krocze kierowcy.....

tzn. nie ma takiej polki, z ktorej nagralby sie taki widok z polozonej na niej zapalniczki......To jest oczywiste dla kazdego kierowcy. Mowie ci, nastepnym razem wymysl cos lepszego, i przy uzyciu akcesoriow na ktorych sie znasz, bo samochody jak widac, nie sa twoja mocna strona.

no i w jaki sposob, cokolwiek polozone na polce po stronie pasazera mialo nagrac widok na krocze kierowcy? ehhh, szkoda gadac......

Gość do plote....
w taki, że można opuścić fotele. a pieprzyc się w pozycji siedzącej i owszem można, jednak na płaskiej powierzchni jest wygodniej :P

Gość zartujesz chyba ??
durniu PLOTE!!!! ja mam w aucie polke pod kierownica a poza tym jak ja robil od tylu, to kamera i tak nagralaby lezac na jakiejkolwiek innej. Kamera jest dosc szerokokatna.

Gość zartujesz chyba ??
i tepa plote, mendo zwyczjana. W renault safrane tez masz polke pod kierownica !!! Ale jak kurwa jezdzisz duzym fiatem to sie nie udzielaj!!

Gość kanta_lupa
Popieram plote, że to prowo, to nakłucie prezerwatywy igłą było słabe, a całośc jak z filmu, tylko którego? to sie czuje, to sie wie .

Co wy macie z tym "to prowo"? Wasze życie jest tak nudne i przewidywalne, że dla was wszystko, co bardziej niezwykłe, nie może dziać się w rzeczywistości? :D Matko i córko :D Może czas wam zmienić otoczenie na bardziej ekscytujące?

Gość szerloczka
wręcz przeciwnie, życie wymyśla najlepsze scenariusze i jest ciekawsze od wymysłów, tutaj czuć ściemę na kilometr, za dużo harlequinów !

Plotę - ale skąd Ci przyszło do głowy, że fotel kierowcy jest najlepszym miejscem do bzykania w samochodzie? Jest zdecydowanie najgorszym miejscem! Właśnie dlatego, że jest tam kierownica, która przeszkadza i po prostu zabiera miejsce potrzebne na wykonywanie odpowiednich ruchów :P Dlatego w pełni sięz Tobą zgadzam, że trudno byłoby nagrać krocze kierowcy siedzącego za kierownicą, ale siedzenie za kierownicą nie ma nic wspólnego z byzkankiem w aucie :P

nogoglaszczka, ale zastanow sie. Jesli nie na przednim fotelu to na tylnym siedzeniu. A przeciez jesli tak, to chyba tylko na lezaco, bo na siedziaco to jeszcze mniej wygodnie niz z przodu bo tam jest jeszcze mniej miejsca przeciez. A jesli nawet na siedzaco, to z polki na desce rozdzielczej moze sie co najwyzej nagrac oparcie przedniego fotela....Autorka napisala wyrazniem ze kamerka byla polozona na polce po stronie pasazera, wiec gdyby nawet byli na tylnym iedzeniu to w jaki sposob mialoby sie nagrac jego krocze, hm???

pisala tez, ze naklula prezerwatywe, a pozniej ze na szczescie nie bylo z tego dziecka.....To po co ja nakluwala?....Tak samo durny pomysl jak z cala ta prowokacja mizerna.....

ktos prosil autorke, zeby wrzucila linka do tego filmiku. Ona stwierdzila ze juz jest nieaktywny. No ale przeciez chyba posiada w dalszym ciagu nagranie oryginalne.....Pewnie napisze, ze juz je skasowala....:)